שבת שלום לכולם!

Anuerysm

New member
לאלא, יש לכם כאן טעויות

הם שמו שירים יותר אנונימיים של הלהקות וכנראה זאת הסיבה שהם נידחו, למשל, אם אני אשלח שירים כמו The Committee של פינק פלויד לחברת התקליטים, היא תדחה את זה

זה אפילו עוד יותר גרוע

זה רק חושף את המגמה שלהם, הם פחות מחפשים אנשים רציניים, יותר בולשיט סטייל כוכב נולד שהם לימדו את הקהל שלהם לאהוב כ"כ. אני לא חושב שבישראל יש חברת תקליטים אחת שמטפחת יצירה אמיתית ואיכותית, שהוקמה למען היצירה ולא למען הג'ובות.

צר לי לאכזב אותך

אבל חברות תקליטים הוקמו להשגת ג'ובות. אסור לשכוח שהיא בכל זאת חברה. חוץ מזה אני מאמין שגם אם חברה דואגת יותר ליצירה משר לכסף זה רק כי היא חושבת שבעקבות פעולה זו, בעתיד זה יכניס לה יותר כסף

FunkyMonk

New member
חברות התקליטים בארץ מחפשות כסף

הן מחפשות את ה"אמן" שירוויח להן כסף, הן מכונה שמתכוונת למכור את המוצרים שלה, מעניינות אותה הטבלאות, הרישומים, המכונה מייצרת "אמנים" בשביל למכור אותם, לא בשביל שיעשו מוסיקה. הליקון והד ארצי מחפשות אנשים שזכו בכוכב נולד, או אנשים שסתם עושים חרטא שמוכר. זה עצוב, זה מה שיש בארץ. לא סתם הלהקות הרציניות יוצאות מהארץ.

לא שבחו"ל המצב יותר טוב

גם שם המצב בכי רע. פשוט בחו"ל יש יותר אלטרנטיבות לאנשים שמחפשים איכות, השוק יותר גדול. בעוד שבארץ האלטרנטיבות הן מעטות מאד.

The Walrus

New member
תיקון

העיתון לקח שירים פחות מוכרים של רדיוהד, נירוונה ואואזיס ושלח אותם לחברת תקליטים כחומר מקורי של יוצר מומצא. אפילו הם היו מזהים את Smells Like Teen Spirit. כל התקליטים, של הלהקות הגדולות ביותר משנות ה90 נדחו בטענה כי אינם מתאימים. הקטע העצוב זה שאותה חברה כן החתימה את רוני סופרסטאר...

Elinor BC

New member
בואו היום בהמוניכם !!! לפאנקנשטיין

The BAND בבארבי ת"א פתיחת שערים ב22:00

afon

New member
זו לא פרסומת!

זו אלינור מתלהבת מלהקה בנונית...

holo

New member
המלצה על אלבום:

The Kinks - (are) The Village Green Preservation Society אחרי חיפושים מתישים אחרי האלבום הזה, החלטתי להזמין אותו סוף סוף מהחנות, ולבסוף גם יצאתי עם מהדורה מיוחדת שכוללת 3 דיסקים (הדיסק המקורי+גירסת מונו+בונוסים) באחלה מחיר. טוב זה לא אמור לעניין אתכם. מה שאמור לעניין אתכם זה שהאלבום פשוט מושלם (עוד יחשבו שאני סתם זורק מחמאות סופרלטיביות בלי שום טעם). אני כבר הגעתי למסקנה שריי דייוויס הוא הבחור הכי מגניב בעולם הרוק, עם הכתיבה הכי מקסימה ונוגעת(לצד סיד בארט) שיצא לי לשמוע. למרות שבשמיעה ראשונית השירים נשמעים מאוד עליזים וקופצניים, יש בהם הרבה כאב על עולם שאיננו עוד ועל געגועים ונוסטלגיה אל דמויות שהיוו חלק מהעולם של אותו ילד- Jhonny Thunder , וולטר, מוניקה, או אותו חתול פנומנלי- כולם כנראה דמויות מילדותו של דייוויס, חלק זכרונות מהילדות כמו אהבות ומשפחה, וחלק כנראה מסרטים וסדרות. כולם נמצאים כאן ומתחברים יחד ליצירת אלבום מופתי, שבו כל שיר הוא פשוט תענוג לאוזניים. אתם פשוט תמצאו את עצמכם מזיזים את הראש ומחייכים בלי לשלוט על עצמכם בשירים כמו Picture Book ו Last of the Steam-Powered Trains ומזדהים לחלוטין עם שאר השירים. את הכאב של דייוויס אפשר למצוא בין השורות או לפעמים בכל השיר, כמו ב Do you remember Walter?: Walter, you are just an echo of a world I knew so long ago If you saw me now you wouldnt even know my name. I bet youre fat and married and youre always home in bed by half-past eight. And if I talked about the old times youd get bored and youll have nothing more to say. Yes people often change, but memories of people can remain. (רשמתי את הבית האחרון, מכיוון שאי אפשר להעלות את כל מלות השיר מסיבות חוקיות). והמוזיקה- פשוט תענוג של מוזיקה צבעונית שרק הקינקס יודעים לעשות. מי שאהב את הפייפר של פינק פלויד, ללא ספק יאהב את האלבום הזה. בעצם, כל בן אדם חייב לאהוב אלבום כזה.

אני כל כך שמחה שהחלטת לקנות את

האלבום, ועוד בגרסה המשולשת. זהו אלבום מורכב הרבה יותר משהוא נראה בשמיעות ראשונות. לוקח שנים להתוודע אליו מקרוב, ובכל שמיעה מתגלים רבדים חדשים, שלא היינו מודעים להם מקודם, בכל השירים. אני אכתוב קצת יותר מאוחר כי עכשיו מתחיל "מלחמת הכוכבים".

Anuerysm

New member
אחלה אלבום, טוב שבחרת במשולש

וגם יש לי המלצה בשבילך אם אתה רוצה להמשיך עם הקינקס אני חושב שהאלבום Something Else By The Kinks הוא הרבה יותר טוב מהווילאג' גרין

FunkyMonk

New member
אלבומי הסולו של סיד

קניתי ב-40 שקל לאלבום, בדיסק סנטר. מחיר שווה לכל נפש. אלבומים מעולים. כמובן שהכרתי את רוב השירים, אבל עכשיו אני יכול לשמוע אותם כמה שמתחשק לי!

The Walrus

New member
אחד הקליפים המרגשים ביותר

שאי פעם ראיתי, אני כמעט בוכה עכשיו, ואני ילד שמאוד קשה לגרום לו לבכות. סיד, כל כך מתגעגעים אליך...

ויי... ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אתה צודק... זה אחד הדברים המרגשים ביותר שראיתי... ואם תרשו לי להתלפסף לרגע.... זה מה שהופך את הלהקה הזו לכל כך מרתקת, כל כך שונה. תודה, דייב...

למעלה