שנה לפירוק

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo16.gifשנה לפירוק../images/Emo16.gif

כבר ה14.1.06. עברה שנה. ש-נ-ה. ואנחנו כבר הספקנו להחליף שם חחח ההודעה בפורום- 14.1.05: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1024&msgid=45751127 הסרטון על באסטד שענת הביאה לפני כמה ימים
: http://youtube.com/w/Goodbye-Busted?v=hYdTX3MtMCs&search=busted "It's over now.."

ליטלושי

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה שעברה כבר שנה.. הם כ"כ חסרים לי ואני כ"כ הולכת לשמוע את כל השירים שלהם עכשיו...

Rowdy Girl

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לא נתפס

PunK RocK 1o1

New member
מה קרה מאז?../images/Emo27.gif

מאט, ג'יימס וצ'ארלי המשיכו מאז
FightStar
: בשבילם צ'ארלי בעצם עזב את באסטד.. כל מה שאני יודעת עליהם זה שבמרץ יוצא הדיסק החדש ויש להם סינגל חדש בקרוב חברי הלהקה- Dan Haigh(גיטריסט/באסיסט) Omar (מתופף) Alex Westaway (קולות וגיטריסט/באסיסט) Charlie Simpson (קולות וגיטריסט)
Son of Dork
: ג'יימס עשה לנו לחכות דיי הרבה בשבילם! הם "יצאו לעולם" ב28.8.05 בPITP ב7.11.05 הם הוציאו את הסינגל הראשון "Ticket Outta Loserville" (שג'יימס כתב כבר שבועיים אחרי הפירוק) והגיע למקום 3 במצעדים. ב21.11.05 הם הוציאו את אלבום הבכורה שלהם "Welcome to Loserville" (לפי דעתי דיסק מעולה.. אומנם עשה לנו לחכות 11 חודשים בשביל זה, אבל לא אכזב בכלל.) שלא נכנס כ"כ טוב במצעדים
בעוד יומיים יוצא הסינגל ה-2 "Eddie's Song" היו שמועות שהשיר בעצם מדבר על מאט, אבל ג'יימס אמר שזה על אדי וינהיילן(?) חברי הלהקה- James Bourne (קולות וגיטריסט) Chris Leonard (קולות רקע וגיטריסט) Steve Rushton (קולות ובאסיסט) Dave Williams (גיטריסט) Danny Hall (מתופף)
Matt
אוי מאט.. אנחנו עדיין מחכים לו שיחזור בקריירת סולו הסינגל החדש שלו "Hey Kid" יצא ב-27 לפבואר.. מאט תחזוררר!! הייתה כתבה על מאט לאחרונה בנראה לי TOTP על ההקלטות: http://img191.imageshack.us/my.php?image=mattinsh7dy5bq3tz.jpg
"I thought we'd always be - together
סתם משהו להמחשה.. אל תצחקו עליי, הכנתי את זה בצייר ממש מהר

may90

New member
ושכחת כמובן:

ג'יימס מפצה אותנו בהופעה בישראל השנה.

LovE BuSTeD

New member
../images/Emo7.gif

קראתי את הדיון ופאק איך אני נזכרת ביום הזה זה עצוב:,( טוב אני הרגשתי ממששששש את הגעגועים מיום שלישי... התחלתי לראות סרטונים של באסטד ופשוט לבכות..=\ אני כל כך מתגעגעת אליהם הייתי עושה הכל הכללל אבל בשביל שהם יחזרו אני אוהבת אותם, והם תמיד ישארו בלבי, בשבילי תמיד הם יהיו מספר אחד ולא משנה כמה זמן יעבור..!היום שמעתי את כל הדיסקים שלהם ועוד פעם עלתה השאלה "איך, איך יכולת צ'ארלי?" ואני כבר לא שונאת את צ'ארלי כמו שנשאתי בהתחלה, סלחתי לו ואני עדיין אוהבת אותו למרות הכל:( התחלתי להכין סרטון "לכבוד" היום הזה אני יעלה אותו שהוא יהיה מוכן..

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo10.gif

אני לא מאמינה שעברה שנה... [אני רוצה את באסטד בחזרה
]. איף. הם חסרים לי
.

bar jones

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo182.gif../images/Emo7.gif

אוף.. אני כל כך מתגעגעת אליהם, תמיד אומרים שהזמן מרפא את הפצעים, ואני עדיין מרגישה את אותה תחושה אז ועכשיו... שיחזרו כבר...

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אוף הם כל כך חסרים לי
אני לא יכולה להסביר אפילו כמה

moran1991

New member
;______;../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

*נזכור תמיד*..יצאו מזה רק שני דברים טובים : סאן אוף דורק ופייטסטאר :) אבל זה עדיין עצוב ;;

mela1

New member
../images/Emo7.gif

אני כל כך מתגעגעת אליהם]:
בוהו בוהו.

loner in love

New member
../images/Emo7.gif

בדיוק בשעה הזאת לפני שעה התקיימה מסיבת העיתונאים. אני זוכרת את הדקות האלו כאילו הן קורות עכשיו. אבא שלי החליט לתפוס לי את המחשב ובשעה 13:20 ומשו כששאלתי את שחר מה נסגר, היא שלחה לי הודעה פשוטה שאומרת הכל. זה נגמר. בלחץ אמרתי לאבא שאני צריכה את המחשב דחוף ונכנסתי לפורום. קראתי את ההודעה של ג'ני, עזבתי הכל בריצה, עוד לא מעכלת מה שקראתי ועוד תוהה אם קראתי נכון, ועפתי לחדר ופשוט התחלתי לבכות. כלכך לבכות. והדיסק של באסטד היה על המיטה כי לא הפסקתי לשמוע אותו מאז ששחר אמרה לי על המסיבת עיתונאים [שאגב- ההודעה הזאת עדין שמורה אצלי]. הדיסק עמד שם והם פשוט הסתכלו עליי.
אחרי שנה הכאב אומנם יותר קטן. אבל עדין קשה. כלכך קשה בלעדיהם. הם אף פעם לא היו סתם להקה. כלכך הרבה יותר מזה.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יום אבל בינלאומי..
בא לי למות..מי באה!? לא הייתי פה מתחילת הפורום..ככה שלא הייתי בדיון שלכן.. אבל גם עכשיו שאני קוראת את זה..אהי בוכה.. למרות שלא הייתי חלק ממנו.. אני זוכרת את היום ההוא שקראתי באינטרנט שהם מתפרקים.. רציתי למות!! לא הפסקתי לבכות..

למעלה