שנה לפירוק

../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo80.gif

אני לא הולכת לשפוך פה עכשיו את הלב שלי כי אני מעדיפה לשמור לעצמי את כל מה שאני מרגישה עכשיו אחרי ששנה עברה ואני גם לא חושבת שאני ימצא את המילים הנכונות כדי לתאר את כל הרגשות שיש בי עכשיו. אבל מה שאני כן יכולה להגיד זה שבכל השנה הזאת עברתי כל כך הרבה אני התבגרתי ואני יכולה לראות עכשיו את הדברים בעין יותר בוגרת ממה שהייתי לפני שנה. אני לא אומרת שאני במשך כל השנה הזאת השלמתי עם הפירוק שלהם ושיותר קל לי עכשיו עם זה שהם כבר לא להקה יותר כי זה לחלוטין לא נכון הלהקה הזאת היא עדיין הלהקה שאני הכי אוהבת! אבל אי אפשר להחזיר את הזמן לאחור והחיים ממשיכים. אז אפשר להגיד שלפני שנה לא ידעתי למה לצפות ולא יכולתי לדעת מה יהיה עם כל אחד מהם ולאן כל אחד יפנה ומה יקרה עכשיו שאין יותר באסטד ועכשיו אחרי שנה אני יודעת ואני גם יכולה להיות בטוחה ששלושתם לא יעלמו לכולנו מהעיניים בזמן הקרוב! בקיצור אני באמת מרגישה גאווה ענקית להעריץ להקה כל כך מדהימה כמו באסטד! ואני שמחה שהם נפלו לי באמצע החיים כי גם אם זה לא היה ישיר אז באיזושהי דרך עקיפה למדתי מהם המון! אני מתגעגעת אליהם המון! ולתקופה הזאת שהייתי בטוחה שבאסטד זה לנצח! אבל זה לא ככה.... ובאסטד כמו כל דבר אחר זה לא לנצח אז כל מה שנותר לי לאחל להם זה שיהיה להם המון בהצלחה עכשיו שכל אחד מהם מצא את עצמו מחדש בתחום המוזיקה! ואני חושבת שגם אם אני אנסה [למרות שאני לא!] האהבה שלי, הערכה שלי והערצה שלי לשלושת אלה בחיים לא יגמרו!

bustedit

New member
כוס אמקקקק

איזה תמונה מעצבנת!!!!!!!! מאט עם דמעות בעיניים, הוא וג'יימס עוד שניה בוכים ורק הצ'ארלי הזה צוחק ומחייך כאילו הוא זכה באיזה מיליון דולר!!!!
$%*&)

loner in love

New member
../images/Emo16.gifמשחר

המחשב שלה לא עובד אבל היא בוכה עם כולנו
, ואני בטוחה שהיא תכתוב משהו כשהמחשב שלה יחזור

../images/Emo16.gif כמה שאני אהבתי את באסטד!!!!!!

ועדיין אוהבת אותם!!!! כי המוזיקה שלהם תמשיך להיות נצחית!!!!! כמה עצוב שהם התפרקו
........אבל לפחות הם לא נעלמו לנו...וגם ממשיכים עם מוזיקה טובה...
עדיין עצוב...

mela1

New member
)':

קראתי עכשיו את כל ההודעות על הפירוק ואני פשוט בוכה. )': דאמט. לא חשבתי שייצא לי לבכות בגלל להקה.

just jenny

New member
זה שלא הגבתי עד עכשיו...

[לא היה לי פשוט זמן] זה לא אומר שלא זכרתי אותם, וזה לא אמר שהתעצבתי לאור העובדה שהלהקה הזו כבר לא קיימת במשך שנה שלמה
. זה לא אומר שהם לא השפיעו עליי כי הם השפיעו עליי ובגדול
. המוזיקה שלהם באמת עשתה לי הכי טוב שאפשר, וזאת אחת הלהקות ששינתה לי את הגישה, ובאמת הייתה לה השפעה גדולה עליי
. אז אולי לא בכיתי, ואולי לא נכנסתי לדכאונות, אבל כן התעצבתי שאני כבר לא אראה את שלושתם ביחד על הבמה, ואני כבר לא אשמע דיסק כשקולם ביחד נשמעים ברקע. ואני כן אזכור את היום הזה, אולי לא עד יום מותי, אבל התאריך הזה לא יימחק מזכרוני בזמן הקרוב. אני זוכרת שבדיוק שנה לפני אחת הלהקות הכי אהובות עליי, אחת הלהקות שבאמת שרו מהלב, התפרקה, ואת זה אני אזכור. אבל תחשבו שצ'רלי עשה את הדבר הנכון, אם הוא באמת היה נשאר בהלהקה זה היה דיי מזוייף, וזה בטוח היה בא לידי ביטוי בביצועים שלו בלהקה. תחשבו שאם לא הפירוק, לא היה לנו לא את פאייטסטאר, לא את סאן אוף דורק ולא את מאט [שבע"ה יוצא בקרוב בקריירת סולו]. הכי חשוב שברוך השם[
] הם עדיין איתנו, והם עושים עכשיו את מה שהם באמת אוהבים לעשות
. יהיה טוב
, זאת לא הלהקה הראשונה שהתפרקה [אני חוויתי פעם אחת עם פייב שכ"כ אהבתי, אבל המשכתי הלאה] וכך גם עם באסטד
אנחנו עדיין שומעים מהם אז הם לא נעלמו לנו לחלוטין
מה שכן, תמיד נזכור אותם כהאנשים הכי מוכשרים [ביחד או לחוד
]. R.I.P
.

למעלה