שנה לפירוק

bustedit

New member
קשה להאמין..../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo27.gif

עדיף שאני לא יגיב יותר מידי, כי זה באמת יוביל לדמעות. אתמול כבר הספקתי לשבת ולבכות אחרי שראיתי את הקליפים וההופעות שלהם מאה פעם ברצף ופשוט לא הבנתי. רק חשבתי על צ'ארלי ושאלתי את עצמי: "למה?" הם היו כ"כ טובים. צוות מושלם. 3 המופלאים- בלהקה אחת! שירים כאלה טובים, כאלה מדהימים.. למה הוא היה חייב להרוס את זה? [ואל תתחילו עם ה"לא היה לו טוב שם" ובלה בלה, זה ממש לא מעניין אותי עכשיו.] דבר אחרון, ראיתי את התמונה הזאת ולא יכלתי. זה כ"כ...
יווווווווווווו עכשיו התחלתי עם הדמעותת
ש-נ-ה שנה ולא התגברתי על זה

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo24.gif

כ"כ מסכימה איתך.... פשוט כל מילה מתחברת אל מה שאני מרגישה

Bartal j

New member
באסטד RIP;../images/Emo16.gif (../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif:

איך עברה לה שנה..!!!!!!!! שנה שלמה בלי באסטד..!!!!! בלי BUSTED וואי איזה מצמרר זה לכתוב את זה..!!! כולי צמרמורת בגוף עכשיו... היום שמעתי את השירים שלהם ובכיתי מלא זה כל כך קשה בלעדיהםםםםםםם!!!!:)- שנה שלמה בלי מאט ג'אי -אלוהים כמה שהתגעגעתי לשלמות של הבנאדם הזה... אני פשוט מתה שהוא יחזור ולשמוע שוב את הקול שלו.. זו הייתה אחת השנות הכי קשות בחיים שלי ת'אמת אני מתקשה לזכור משהו חיובי מהשנה הזו.. הפירוק של באסטד היווה את ההתחלה של אחת התקופות הקשות בחיי. ואני מקווה שעכשיו עם הגעתם של סוד , אולי תהיה קצת נחמה. אני אוהבת את סוד אבל שום דבר לעולם לא ישתווה לבאסטד... בהתחלה כעסתי על צ'ארלי מאוד שבגללו הלהקה התפרקה אבל הבנתי לאחר תקופה מסויימת שאין מה לעשות אי אפשר להכריח את הבנאדם להשאר בלהקה שהוא לא רוצה ,זה אולי חלק מההתבגרות שלי. אני אהבתי את באסטד מגיל 14 וחצי ועכשיו אני בת 18 וחצי ליוויתי אותם מתחילת דרכם תמיד והם ליוו אותי גם.. באסטד ליוו אותי פיזית עד גיל 17 וחצי ואני ממש התבגרתי עם השירים שלהם שמסמלים את כל הנעורים שלי ואת התקופה של התיכון, החטיבה והכל באסטד היו הכל בשבילי , ומאט היה האהבה הראשונה שלי חחח הוא גם הסיבה שהתחלתי לכתוב שירים באנגלית , העידוד שלו נתן לי כח לכתוב שירים בשפה שהיא לא שפת האשם שלי ולהאמין באומנות שלי.. תמיד היה את באסטד להתנחם אחרי מבחן מעצבן או אם נפרדתי ממישהו תמיד היה את באסטד , פשוט לשים את האוזניות ולזה רק אני ובאסטד!!! כי הם לא היו סתם להקה הם היו ב-א-ס-ט-ד!!!!! והם מלווים אותי גם כעת שאני על סף גיוס אני תמיד נושאת אותם בלב שלי ונוצרת את הזכרונות משלושת המופלאים האלה לנצח נצחי הנצחים עד סוף ימי חיי!!!!!!!!!!!!!! נדרתי נדר אלוהיי לזכור את באסטד כל חיי!!!:)- busted r.i.p for ever 2002-2005 ill never forget u guys איך עברה לה שנה..!!!!!!!! שנה שלמה בלי באסטד..!!!!! בלי BUSTED וואי איזה מצמרר זה לכתוב את זה..!!! כולי צמרמורת בגוף עכשיו... היום שמעתי את השירים שלהם ובכיתי מלא זה כל כך קשה בלעדיהםםםםםםם!!!!:)- שנה שלמה בלי מאט ג'אי -אלוהים כמה שהתגעגעתי לשלמות של הבנאדם הזה... אני פשוט מתה שהוא יחזור ולשמוע שוב את הקול שלו.. זו הייתה אחת השנות הכי קשות בחיים שלי ת'אמת אני מתקשה לזכור משהו חיובי מהשנה הזו.. הפירוק של באסטד היווה את ההתחלה של אחת התקופות הקשות בחיי. ואני מקווה שעכשיו עם הגעתם של סוד , אולי תהיה קצת נחמה. אני אוהבת את סוד אבל שום דבר לעולם לא ישתווה לבאסטד... בהתחלה כעסתי על צ'ארלי מאוד שבגללו הלהקה התפרקה אבל הבנתי לאחר תקופה מסויימת שאין מה לעשות אי אפשר להכריח את הבנאדם להשאר בלהקה שהוא לא רוצה ,זה אולי חלק מההתבגרות שלי. אני אהבתי את באסטד מגיל 14 וחצי ועכשיו אני בת 18 וחצי באסטד ליוו אותי פיזית עד גיל 17 וחצי ואני ממש התבגרתי עם השירים שלהם שמסמלים את כל הנעורים שלי ואת התקופה של התיכון, החטיבה והכל באסטד היו הכל בשבילי , ומאט היה האהבה הראשונה שלי חחח הוא גם הסיבה שהתחלתי לכתוב שירים באנגלית , העידוד שלו נתן לי כח לכתוב שירים בשפה שהיא לא שפת האשם שלי ולהאמין באומנות שלי.. תמיד היה את באסטד להתנחם אחרי מבחן מעצבן או אם נפרדתי ממישהו תמיד היה את באסטד , פשוט לשים את האוזניות ולזה רק אני ובאסטד!!! כי הם לא היו סתם להקה הם היו ב-א-ס-ט-ד!!!!! והם מלווים אותי גם כעת שאני על סף גיוס אני תמיד נושאת אותם בלב שלי ונוצרת את הזכרונות משלושת המופלאים האלה לנצח נצחי הנצחים עד סוף ימי חיי!!!!!!!!!!!!!! נדרתי נדר אלוהיי לזכור את באסטד כל חיי!!!:)- busted r.i.p for ever 2002-2005 ill never forget u guys

bustedit

New member
חחחחח נכון מצאת

תתמונה הזאת באחד הבלוגים? אני כתבתי את זה.. "i miss them too"

וואי שנה... איך הזמן עובר...

לא מאמינה שעבר שנה אני זוכרת כאילו שאתמול היתי בפורום כל היום כל שניה עשיתי רענן כדיי לראות אם יש משהו חדש אם הם התפרקו או לא. וזה בא כמו בום למרות שידענו שזה יקרה זה לא כל כך ניתפס חח וגם אחרי זה ממש לא ניתפס אני זוכרת שרק אחרי שלושה ימים בכיתי בהיסטריה חחח.. ואין בסאטד=[... הם כל כךךךך כל כך חסרים לי.. הם הלהקה הכי אופטימית הכי מעודדת הכי כייפית שהייתה! תמיד מעלה את המצב רוח! ואם אחרי שנה אנחנו מרגישות ככה כניראה שבאסטד ניצחיים=] ד"א איך אפשר להעלות סרטון כמו שבקישור השני.. עשיתי לפני שנה סרטון כזה שלהם ואף אחד לא ראה אני רוצה להראות..

אוי ניזכרתי בעוד משו.. חח סערת רגשו

ת זוכרות בטוטפ אחרי זה את ההופעה של טאנדרבירדס.. ובסוף היה רשום RIP אוקיי זה אחד הדברים שקרעו לי את הלב...!!!!!!!!!!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כבר עברה שנה מי היה מאמין... אני עדיין זוכרת את אותו יום לפני שנה זה היה אולי הסופ''ש הכי עצוב שהיה לי אי פעם. אבל מה שמנחם עכשיו זה ששלושתם המשיכו הלאה ואנחנו עדיין יכולים לשמוע ולקרוא עליהם בפרוייקטים האישיים שלהם. ג'יימס עם סוד צ'ארלי עם פייטסטאר ועוד מעט גם מאטי חוזר אלינו. אז עם כל העצב יש גם שמחה, הם עדיין איתנו :)

D4Ever

New member
אגב..

זה מה שצ'ארלי שלח היום בספייס לכולם: Thank u for all the emails about Busted. I've received sth about 130 emails today. lol. I miss James & Matt too. Take care! Charlie xx

D4Ever

New member
כן בטח

הינה http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=42890907

למעלה