שרשור קבלת שבת

efratit7

New member
הלואי שלאורטל יהיה אומץ להעיף את אורן לכל

הרוחות-הוא גם הכאיב לה ממש (פיזית) כשהיו במיטה-וגם רואה בזה התנהגות לגטימית ("כזה אני ")

ריף24

New member
אפרת די.אורבך שכב עם קרן-מאילוצי הפקה!על מה א

את מדברת? אורן בחור מדהים, והוא יבין וידע. תפסיקי לדבר על דברים פחות חשובים. למה את לא תוקפת גבר שעשה מניפולציה וניצל את המעמד שלו-כן, ניצל את מעמדו-כדי לשכב עם בחורה? למה אני אל שומעת אותך מדברת על זה?!כי זה פחות לגיטימי מבחינת חברי הפורום?

efrat800010

New member
זה לא מדוייק!!! איתן טען

שהוא היה חייב להתקרב ולהכיר עוד בנות מאילוצים לא לשכב איתן זה שקרן רצתה לשכב איתו כדי לתפוס עליו בעלות זה משהו אחר.....

ריף24

New member
כל כך עצוב שבחורה חושבת ככה..פשוט עצוב!אני מק

מקווה שאף אחד לא יתיחס לאחת היקרות לך ככה. אל תעני זה מיותר. והאמת?אם זו דעתך, ואני מאוד אוהבת את אוטל-זה גורם לי לפקפק. אני קצת מתביישת בתשובהשלך:) תהיי בריאה אל תכתבי לי-כי לא אענה לך עוד.

noaxxx

New member
ריף, זו עובדה!קרן אמרה בעצמה שזה מה שהיא עשתה

היא רצתה ליישר קו עם דניאל בשביל המשחק. את כ"כ אוהבת עובדות, אז אל תתעלמי מזו!

ריף24

New member
נועה בואי אני אסביר משהו

תחשבי רגע שאת במצב של קרן, בתוך המשחק. עזבי את זה שאת לא אוהבת אותי, את זה שאת לא אוהבת את קרן-בבקשה, לשניה אחת-תהיי אובייקטיבית. שמעתי מה אמרת, ויש מצב שקרן אמרה את זה. אוקיי? תנתחי רגע את התמונה: תחשבי שעד לאותו יום של הדייט, איתן גרם לקרן להבין שהיא ודניאל באותו מקום מבחינתו. ואז בא הדייט של ה24 שעות קרן, לאורך כל היום-אם את זוכרת, הייתה מה זה פגועה-ומושפלת! כי היא הבינה שאיתן מעוניין שדניאל תכנס. ואז קרן קראה לו, והוא שאל אותה למה את עצובה. אז היא ענתה לו: איתן, תגיד לי את האמת-אתה מעוניין יותר שדניאל תבוא איתך? אני אוותר!!! במילים האלה!אז, היא עוד האמינה בו! ואל תשכחי שהיא בתוך סיר לחץ! ואל תשכחי שהיו לה כבר סוג של רגשות אליו-תשובתו הייתה- לא, אני לא רוצה שתחליפי. אבל אני רוצה להגיד לך קרן, שדניאל יותר יוזמת. את לא יוזמת בעיק ר אינטימית. הייתי במצבים עם דניאל-יותר אינטימיים ממך, ורבים יותר. תיזמי! אני רוצה שתיזמי! ואז הם נכנסו, ותוך כדי, עוד לפני ששכבו-קיבלו סמס שדניאל בבית חולים.קרן, ראתה שאיתן מסמס, והיא באמת בן אדם-אז היא שאלה אותו: רוצה לצאת אליה? הוא ענה: לא! ענה -------------לא! היא נסעה לבית חולים, הוא ידע שהיא שבורה דניאל, בלב וברגל-והוא אמר -לא! נועה תחשבי רגע- בבקשה-הוא לא יצא כשדניאל נסעה לבית חולים!!! במקום זה, כשיעיד אותו יום שהוא ביקש שזו תהיה דניאל, וראינו שהיה עצבני על איילת, כלומר-הוא כבר ידע שדניאל מועדפת, ועדין שיקר לקרן שהוא לא חושב ככה. קרן נתנה לו כל הזמן-את האופציה האחרת, אבל האמינה לו!! פאק-האמינה לו! אחרי ששכב איתה- יצא-ומאז הוא עם דניאל. נועה-תהיי אובייקטיבית! זה גבר? זה=גבר בעינייך?!

efrat800010

New member
איתן לא רצה אותה לדייט והיא ידעה את זה טוב

מאוד הוא ביקש מכולם להצביע לדניאל ואמר כבל עם ועדה שהוא מעדיף שדניאל תזכה בדייט הזה בנוסף הפגין קרירות ביום הראשון בדייט היא התעקשה וחבל

efrat800010

New member
חבל שאתה מגיב כך ומשתמש

באהדתך לקרן כתרוץ זה נמוך בעיניי... כן אני בחורה ואני יודעת איך בחורות מתנהגות אני נמצאת עם עשרות של בחורות במהלך רב שעות היום איתן בפירוש קיבל הנחייה להתקרב לעוד בחורות ולא קיבל הנחייה מפורשת לשכב איתן!!! אתה רואה את זה כך מה תגיד על ליהי? גם לה היתה זכות בחירה בן ניצל את כוחו ומעמדו ושכב איתה כי ידע שהיא תלויה בו איתן לא ניצל את כוחו כי יכל להתנשק ולהתגופף עם עוד 3-4 בנות אבל המצפון והערכים עמדו לנגד עיניו אצל קרן זה ממש לא כך למה היא נדבקה לגב איך שהוא נכנס? למה נכנסה אליו למיטה וניסתה להתקרב אליו פיזית כל פעם? למה התלוננה בפני ליהי ודניאל שהם עדיין לא התנשקו וזה מעצבן אותה? למה אמרה שהיא מרגישה משהו חזק לאיתן(לפני הדייט) ואחרי חודש התחילה להרגיש משהו לגב? הייתכן? היכן המוסר? הערכים? תחשוב שוב על דבריי,אני רתחתי וכעסתי על הניצול של בן איתן לא ניצל את קרן- היא ניצלה את הדייט הזה ואת כניסתו של גב לזכות במיליון שנשמט לה מהידיים כמה שבועות לפני כן... אה ואין קשר לאורטל - היא הבחורה עם הכי הרבה כבוד,אומץ וכנות שיש שם

הבא7

New member
אין ספק שאיתן יצא קטן

הוא מרגיש לדניאל ושוכב עם קרן? ואחר כך הוא מגלה חוסר טאקט ואי רגישות כשהוא מספר על זה בעוד הוא יודע שקרן שומעת. ואל תשכחו שהוא אמר לה "את חשובה לי" אז היא כן היתה חשובה לו או שהוא שיחק בפקודת ההפקה? נקי הוא לא יוצא פה.

ריף24

New member
הבא 7:) רואים שאת אדם חי וחושב!חחח בדיוק מ

מותק, אבל אל תנסי פה-לא יעזור לך משהו ממש מוזר קורה בפורום הזה באמת!מבחינת חשיבה...אובייקטיבית, נכונה חחח מזל שיש אותך! ואתי:)

הוא סיפר על זה כי חברה של קרן - ענבר שאלה.

קרן צריכה לברור טוב יותר את החברות שלה. אף אחד לא אמר שהוא יוצא נקי, הוא יוצא קטן, אבל מול גב, אין מה להשוות בכלל, איתן עולה עליו בכמה מידות.

24שעות1

New member
היי ריף - הלואי ויהיו להם תקלות עד הגמר

כי במילא העלימו את קרן וגב

24שעות1

New member
הלואי והתקלות ימשכו להם עד הגמר

מתעלמים מקרן וגב - כך אנו גם לא רואים את השאר

למעלה