נועה בואי אני אסביר משהו
תחשבי רגע שאת במצב של קרן, בתוך המשחק. עזבי את זה שאת לא אוהבת אותי, את זה שאת לא אוהבת את קרן-בבקשה, לשניה אחת-תהיי אובייקטיבית. שמעתי מה אמרת, ויש מצב שקרן אמרה את זה. אוקיי? תנתחי רגע את התמונה: תחשבי שעד לאותו יום של הדייט, איתן גרם לקרן להבין שהיא ודניאל באותו מקום מבחינתו. ואז בא הדייט של ה24 שעות קרן, לאורך כל היום-אם את זוכרת, הייתה מה זה פגועה-ומושפלת! כי היא הבינה שאיתן מעוניין שדניאל תכנס. ואז קרן קראה לו, והוא שאל אותה למה את עצובה. אז היא ענתה לו: איתן, תגיד לי את האמת-אתה מעוניין יותר שדניאל תבוא איתך? אני אוותר!!! במילים האלה!אז, היא עוד האמינה בו! ואל תשכחי שהיא בתוך סיר לחץ! ואל תשכחי שהיו לה כבר סוג של רגשות אליו-תשובתו הייתה- לא, אני לא רוצה שתחליפי. אבל אני רוצה להגיד לך קרן, שדניאל יותר יוזמת. את לא יוזמת בעיק ר אינטימית. הייתי במצבים עם דניאל-יותר אינטימיים ממך, ורבים יותר. תיזמי! אני רוצה שתיזמי! ואז הם נכנסו, ותוך כדי, עוד לפני ששכבו-קיבלו סמס שדניאל בבית חולים.קרן, ראתה שאיתן מסמס, והיא באמת בן אדם-אז היא שאלה אותו: רוצה לצאת אליה? הוא ענה: לא! ענה -------------לא! היא נסעה לבית חולים, הוא ידע שהיא שבורה דניאל, בלב וברגל-והוא אמר -לא! נועה תחשבי רגע- בבקשה-הוא לא יצא כשדניאל נסעה לבית חולים!!! במקום זה, כשיעיד אותו יום שהוא ביקש שזו תהיה דניאל, וראינו שהיה עצבני על איילת, כלומר-הוא כבר ידע שדניאל מועדפת, ועדין שיקר לקרן שהוא לא חושב ככה. קרן נתנה לו כל הזמן-את האופציה האחרת, אבל האמינה לו!! פאק-האמינה לו! אחרי ששכב איתה- יצא-ומאז הוא עם דניאל. נועה-תהיי אובייקטיבית! זה גבר? זה=גבר בעינייך?!