אורן לאורטל ברגע של מודעות עצמית "איזו מערכת יחסים מטומטמת יש לנו" זוג מוזר ביותר..
K KEEK Member 23/9/11 #38 אורן לאורטל ברגע של מודעות עצמית "איזו מערכת יחסים מטומטמת יש לנו" זוג מוזר ביותר..
E efrat800010 New member 23/9/11 #58 ../images/Emo6.gifתאמין לי הם היחידים שאני אתגעגע אליהם הוא צ'אבי כזה מצחיק והיא מתוקה אמיתית! בהחלט היו להם רגעים בתוכנית.....
../images/Emo6.gifתאמין לי הם היחידים שאני אתגעגע אליהם הוא צ'אבי כזה מצחיק והיא מתוקה אמיתית! בהחלט היו להם רגעים בתוכנית.....
S sunflower11 New member 23/9/11 #88 לבית ההזוי הזה יש השפעה על הדיירים באופן שהוא מחבר יחד אנשים לא מתאימים שבכלל לא היו מתקרבים אחד לשני לולא המצב שבו הם נמצאים והלחץ מצד ההפקה.
לבית ההזוי הזה יש השפעה על הדיירים באופן שהוא מחבר יחד אנשים לא מתאימים שבכלל לא היו מתקרבים אחד לשני לולא המצב שבו הם נמצאים והלחץ מצד ההפקה.
י יהודי31 New member 23/9/11 #61 איתן ודניאל מתמוגגים מהנשיכה של אורטל לאורן.. מנפחים ת'זה ומקווים שהעם יפסיק לסמס לאורטל ויעברו אליהם.. יש סיכוי כזה?
איתן ודניאל מתמוגגים מהנשיכה של אורטל לאורן.. מנפחים ת'זה ומקווים שהעם יפסיק לסמס לאורטל ויעברו אליהם.. יש סיכוי כזה?
ה האחות הגדולה123 New member 23/9/11 #71 איזה רומנטי אורן ,לקח את חברתו על הידים עד קומה רביעית, וואלה בחור רומנטי!
י יהודי31 New member 23/9/11 #75 סופי.. אין סיכוי לזוג הזה מחוץ לבית.. מסתבר שאורן אדם לא רגיש בעליל..
E efrat800010 New member 23/9/11 #84 אורן מתקשה לקיים זוגיות... אבל הוא חמוד ואני מקווה שהם יהיו חברים טובים מחוץ לוילה אורטל ראויה לבחור טוב,רגיש עם המון אהבה לתת והבנה מאחלת לה שיהיה לה רק טוב!
אורן מתקשה לקיים זוגיות... אבל הוא חמוד ואני מקווה שהם יהיו חברים טובים מחוץ לוילה אורטל ראויה לבחור טוב,רגיש עם המון אהבה לתת והבנה מאחלת לה שיהיה לה רק טוב!