שרשור קבלת שבת

KEEK

Member
שבת שלום אנשים טובים ../images/Emo24.gif

ממבט מהיר על העדכונים הקודמים, אני מבין שהדבר המעניין היחיד שהיה בוילה זה הצפה מהגשם..

noaxxx

New member
היי../images/Emo24.gif והרבה זמן של צנזור../images/Emo6.gif

הביאו להם סטייליסטית, לכבוד הגמר.

KEEK

Member
היייי נועה ../images/Emo13.gif נו התקבלה החלטה?

על מי הולכים כל המתלבטים? דניאל או אורטל?

noaxxx

New member
שאלה מעניינת...

אם קראת קצת בשרשור הקודם, אולי ראית, שאני חושבת שהכל מכור, סופית! עדיין מקווה שמישהו שם יתעורר על עצמו אבל כנראה שזה לא יקרה.
בלי קשר, אני אנצל את ההצבעות בוואלה ולו רק בשביל לתרום לסטטיסטיקת ההצבעות של דניאל ואורטל, שבוודאי תתפרסם לאחר התכנית, וגם למקרה שמישהו כן יתעורר על עצמו.
בכל אופן, הלכתי לבדוק בסקרים... קרן מובילה- ברור ובגדול, דניאל במקום השלישי ואורטל היא זו שנמצאת במקום השני, יותר קרובה לקרן מאשר לדניאל, אז לדעתי, עדיף ללכת על אורטל...

KEEK

Member
רק עכשיו הבנת שהכל מכור? ../images/Emo6.gif

אנחנו בתובנות האלה כבר תקופה.. אין לי ספק שזה מכור, וגם אין לי ספק שזה ביד של קרן וגב ובכל זאת אני אנצל את ההצבעה (בחינם) שיש לי.. כאמור, לא משנה לי אורטל או דניאל, לשתיהן מגיע מי שמובילה בסקרים ויותר צמודה לקרן, אבחר בה.. תכלס אין מה למהר אפשר להגיע להחלטה גם ביום ראשון

snake2000

New member
בסקר בתפוז הצבעתי בקול אחד. שלחתי 800 סמסים

לדניאל ועצרתי. שלחתי יותר מכל המצביעים בסקר ביחד. הסקר לא אומר כלום. אדם אחד שיש לו סיבה להצביע יכול להצביע יותר מ200 אנשים. בסקר בתפוז הצביעו בקושי 115 אנשים. ו 13 ענו שהם לא מצביעים. 3 הסמסים שלך ושלה לא ישפיעו.

noaxxx

New member
../images/Emo12.gifממש לא, נראה לך???

רק השארתי תמיד מקום קטנטן לספק.... שלא קיים יותר. הייתי אופטימית

snake2000

New member
אני לא בטוח שהכל מכור

אני חושב שכל צד מסמס כאילו אין מחר אבל רק מי שיהיה לו רווח כספי מהסימוס מסמס בכסף משמעותי. להצבעות הקטנות אין משקל. את לא בטוחה שאין מי ששם כסף גם על אורטל. החבר'ה שהימרו על אורטל בטוחים שגם לה יש סימוסים בהרבה כסף.

noaxxx

New member
עצם זה שאף גורם רשמי מההפקה לא מתייחס

להצבעות בוואלה, ולכל התוכנות שמסמסות אלפי קולות, זה מכור! חוץ מזה, שגם כמות ההצבעות לא נראית לי הגיונית, באופן יחסי לכמות ההצבעות שהיתה לכל אורך העונה. אפילו שזה גמר ויש כאלה שמסמסים עכשיו בפעם הראשונה.

snake2000

New member
לא צריך לתת להצביע באינטרנט

מי שהגמר חשוב לו שיוציא כמה שקלים ויסמס.

noaxxx

New member
מה זאת אומרת לא צריך? אבל מצביעים

ואף אחד לא נותן על כך את הדעת

snake2000

New member
זה לא בסדר. היו צריכים לא לתת להצביע שם

יעני "העם מצביע" אבל באמת במחשב הכל זיופים. בסמסים אי אפשר לזייף כי מוציאים כסף אמיתי.

efrat800010

New member
אבל גם צופי ערוץ 10 חייבים לדעת שהכול מכור

אחרת זה ייעלם התוכנית תסתיים והביזיון יחזור בעונה השנייה לא שאני הולכת לצפות בה אני עם ההפקה הזאת גמרתי!

שאפולי

New member
אני וסוזי נתנו לאורטל.

החלטנו שאין דרך לדעת. הכל מכור- ויש תוכנות שרצות. בנוסף הסקרים סותרים- הכי טוב להצביע למי שהיית רוצה לראות זוכה ולקוות לטוב.....

snake2000

New member
הסקר האחרון שאני ראיתי היה של אגוז ברשת

ההצבעות כולל ההצבעה באתר וואלה + האסמסים. במקום הראשון קרן וגב 42 אלף במקום השני דניאל ואיתן 33 אלף במקם השלישי אורטל סולימן 19 אלף במקום הרביעי ליהי רום 4 אלף איזה סקר את ראית? הסקר של תפוז?

efrat800010

New member
המידע הזה לא אמין- זה רק כדי לגרום

לאנשים של אורטלדניאל ואיתן להפסיק לסמס או להפך לסמס כמויות כפולות מהמתוכן(מה שהגיוני יותר) המדד לפופולאריות ואהבת הקהל הוא העמדות להדחה לאורך העונה וסקרים ברשת(שלא ניתנים לזיוף) ב 2 הקריטריונים האלה אורטל עומדת ומובילה

snake2000

New member
אין מדד. סופרים כמה סמסים יש בגמר

מותר לפי החוקים לאדם אחד לשלוח מיליון סמסים אם הוא ירצה אבל לא כדאי לו. סופרים כמה סמסים נשלחו. אני שלחתי 800 ויוצא כאילו אני כמעט 300 אנשים. החלטתי להוסיף עוד 100 ולעצור. אני לא שולח 1200. אני שולח 900 כדי שכל ההשקעה שלי עם הכסף בקופה תהיה 1200 ש"ח. הסמסים שלי הם חוקיים ולגיטימיים. לפי חוקי התוכנית אני בעצמי אהיה 300 אנשים.

למעלה