שרשור קבלת שבת

efrat800010

New member
כן אבל מה עם התוכנה הלא חוקית להצבעה במחשב

4000 פעמים? זה לא הוגן שיהיה אדם כמוך שהשקיע 800 ש"ח מכספו ויהיה אדם אחר שהצביע 800 פעמים במחשב בלי להוציא שקל....

snake2000

New member
מה לא הוגן? דניאל חשובה לי שאני נותן לה כסף

את מדברת שאורטל חשובה לך אבל בקושי מוציאה עליה שקל. גם באמריקן אידול מצביעים בכסף מי חשוב לך מהמועמדים. אם תופסים זיוף בתוכנה מבטלים כמו שביטלו בכוכב נולד אבל מותר לסמס בכסף כמה שרוצים. אני מבטיח לך שאני לא עשיר יותר ממך. את מתקמצנת יותר על הכסף שלך ואני לא מתקמצן.

KEEK

Member
לפי אגוז דניאל עקפה את אורטל ../images/Emo2.gif

אני נוטה להאמין לאגוז נראה לי שכדאי להצביע לדניאל אם כך... ליהי עם 4 אלף בלבד

KEEK

Member
למה לא?

אני זוכר אותו שנים נותן נתונים כאלה של תוכניות ריאליטי.. עוד מרוטר..

efrat800010

New member
אני יודעת ממישהו שאמר לי

והוא מבין בזה ככה הוא הסביר לי(כתבתי את ההסבר לsnake2000)

אגוז נתן נתונים נכונים

על הישרדות וזה רק אחרי שהוא פרץ למחשבים של ההפקה וכו.. מה שהוכיח גם חלקית שהכל מבויים, גם בהישרדות. הוא נעצר בגלל זה גם. לא יודעת מה היה עם זה מאז.. אבל לא נראה לי שהפעם יש מה לסמוך עליו. אז הוא נתן נתונים מדוייקים להפליא.

efrat800010

New member
../images/Emo127.gifמסכימה עם כל מה

שאמרת לגבי הסקרים ראיתי שאורטל עדין מובילה ברובם המאפיות שהשתלטו על ההצבעות הצליחו להטות תוך שבוע סקר או שניים בלבד לפי מה שראיתי ואין ספק שצריךללכת על אורטל סטטיסטית הסיכוי שלה לזכות הרבה יותר גדול מדניאל דניאל הועמדה פעמיים להדחה- אורטל אף פעם כולם צריכים להתאחד ולסמס לאורטל היא צריכה לזכות

snake2000

New member
את צריכה להתחיל לסמס לה בהרבה כסף.

את מוכנה לסמס לה בהרבה כסף?

efrat800010

New member
למה? ואם

אני אסמס ב 200 ש"ח זה יעזור אם מישהו הצביע למתחרה דרך המחשב 400 הצבעות הבעיה שאין הגבלה גם דרך המחשב-הכול פרוץ ופתוח פה הבעיה

snake2000

New member
יש בעיה אם ההצבעות במחשב מזויפות

לדעתי היו צריכים לבטל את כל ההצבעות במחשב. מי שהמתמודדים חשובים לו שיוציא כמה שקלים בסמסים.

גליה 90

New member
../images/Emo41.gif לפעול כנגד חוסר האוביקטיביות של וואלה ../images/Emo41.gif

הם העלו בבוקר כתבה שכותרתה " וואלה בוחרת בקרן שחם". לאחר תגובות נזעמות של קוראים, הם הורידו אותה ושמו כתבה אחרת , לייט משהו.. אי אפשר שאתר שעומד, ואני חוזרת- עומד!!! מאחורי התוכנית והפקתה, (והרי מפורסם שהדור הבא 24/7 היא תכנית ריאליטי של ערוץ 10 ושל אתר וואלה), יקח צד בצורה כל כך ברורה ומוטה. חייבים לכתוב לאתרים של מתחרים (NRG, עמרי חיון וכו') ולפרסם את זה. גם אם המכירה של הגמר לטובת קרן וגב היא כבר עניין סגור מראש, לפחות שכול העולם ואשתו ידעו איך זה נעשה !!

ריף24

New member
הגמר המגמתי-מכור לאורבך ולטרקאי המהמרת!מכור כ

כבר!! עוד מעט עולה קבוצת פייסבוק בנדון, מחכים רק לערב הגמר. הגמר של אורבך הדוחה .שום כתבה לא משנה כלום

efrat800010

New member
ממש לא../images/Emo31.gif מהיום הראשון הוא מכור לקרן ועכשיו

שגב הצטרף כי בהפקה חייבים לו את המיליון שאירית לקחה בטעות(עם כל סידור הג'ובים)אז גם הוא הצטרף לתמונה זה כל כך שקוף!!! -הדייט בין הראשונות עם איתן בפאב -הזכייה במשימת הכלבים(ע"י הצבעה לא חוקית) -הדייט של ה 24 שעות (בו היא שכבה איתו בלי בושה) -שעות על גבי שעות של זמן שידור גם בלייב וגם בערוץ 10 -עריכה סופר סופר סופר מגמתית לטובת קרן והעלמת התנהגויות שליליות תוך הצגת התנהגויות חיוביות ודברים שהוצאו מהקשרם -זכייה בנסיעה ליוון(שוב ע"י שימוש בתוכנה בלתי חוקית) -הוצאת כתבות עליה המרמזות באופן שלא משתמע ל 2 פנים על הרצון בזכייתה

ריף24

New member
אורבך הינדס את קרן-וניצל מעמדו.קרן וגב!רק

אתם הזוג הכי מדהים שם, הכי אמיתי, והכי טוב שיש! ככה חושבים אלו שהצביעו לגב בהשרדות-והוא זכה מקום שני:) המון! הצביעו לו! גב-גבר אמיתי! לא מנצל בחורות-גם כשהוא יכול! גבר גבר! הוא ואורן הכי גברים שם. השאר...אין לי מילים, רק גועל

efrat800010

New member
אתה לא מכיר את גב ... איך אתה יודע

אם הוא ניצל ואת מי למה המושבעים לא התחברו אליו? הבנות בנות ה 14 התאהבו בכריזמה שלו ובעיניים הכחולות אני מאוד מאוד התאכזבתי ממנו בדור הבא- הוא הראה מי הוא גם בהשרדות יש עריכה אל תשכח זאת רצו שהוא יזכה והוציאו ממנו "את הטוב שבו" הוא אסטרטג גדול ועוד הרבה דברים שאני חושבת עליו שעדיף שלא אכתוב אותם כאן ותתכונן לפרידה שלהם אחרי התוכנית...אחרי הכול הם לא באו לחפש אהבה ובטח ובטח שלא התאהבו אחד בשנייה

שרי48

Well-known member
למה לא להצביע לגב וקרן - עוד סיבה

כשבן אמר לגב, שמצידו הוא יכול ללכת על ליהיא, הוא ענה שהיא לא אופציה כי היא היתה עם בן והוא לא הולך על אקסיות של "חברים". בן אמר לו שהם רק התנשקו (זה היה המצב אז). גב יודע שקרן שכבה עם איתן, ואיכשהו זה לא מפריע לו שהיא אקסית של "חבר", שהיא שכבה עם מישהו אחר, שנמצא לו מול העיניים כל הזמן. אני טוענת שהקשר הזה בין גב לקרן הוא לא אמיתי, הוא לצורך המיליון בלבד, אחרי שהם תודרכו ע"י אמא שלה, דניאל חברו שגם העביר לו מסרים מהמשפחה, החברה שלה עוד אנשים שבטוח ניצלו אתך ההזדמנות לפגוש אותם בגיחה ליוון, גם ההפקה (בעיקר באמצעות איריס) מתדרכת אותם לזוגיות הכדאיניקית הזאת, שצצה לה פתאום, אחרי שגב דחה את קרן באופן גס, עד שפקחו את עיניו וירד לו האסימון, שזוהי הדרך היחידה שלו לזכות בכסף. גב וקרן, שחקנים, שעשו יד אחת לזכות בכסף, ולא בוחלים בשום אמצעי למען מטרה זו. בואו לא ניתן יד למהלך הזה, שנועד לתעתע בנו ולזלזל באינטלגנציה שלנו. אנחנו לא טיפשים ואנחנו ראינו הכל, כל הזמן, ויודעים את האמת.

noaxxx

New member
יש מצב שהם בונים על קרן בתור הכנסה עתידית...

לכיסוי ההפסדים מכל התכנית.

למעלה