chagiti

New member
well you think rong....

וזה כן גירוש-כי גרשו ואין על מה להווכח כי נראה לי שבהכל את פשוט טועה!

זה-*Wrong* ולא-Rong../images/Emo3.gif

ולי נראה שאת פשוט לא מסוגלת לראות דברים בצורה אחרת,חחח,סורי

chagiti

New member
sorry....

אני כן-ו-נ-ג-מ-ר הוויכוח!!!!!!! ואני כועסת שהם פתחו שירשור..

תכעסי כמה שבא לך!!!!!!

למדינת ישראל יש 3 ימי זיכרון!!! אם זה כל כך מפריע לך אל תגיבי בכלל כמו שביקשתי מהתחלה!!

chagiti

New member
אני ניסיתי להתאפק אבל זה לא עזר-

הייתי חייבת להגיד משהו-מצטערת...

טעות ../images/Emo3.gif

יהודים שמתפנים-מפנים יהודים שלא מתפנים-צריך לגרש!!!!!!זה לא אשמתם של מי שגירש אותם!! זה אשמתם של מי שלא הלכו חצי שנה קודם!! את לא היית עוברת דירה בשביל לתרום לשלום?? ואם לא חבל מאוד!!! למה תמיד הימין הולכים נגד מה שקורה במדינה?? למה?? אנשים לא אתם קובעים!!!!! למה אנשים צריכים להיו כאלה?! תראו מה עשיתם ליצחק רבין ז"ל!! תראו מה אתם עושים לאריאל שרון!!! תראו איזה מהומה עשיתם מהפינוי!! תראו מה אתם עושים למדינה!!!! למה זה ככה?? יש כל כך מעט יהודים, למה הם לא יכולים לחיות בשלום לפחות ביניהם?? זו מדינה דמוקרטית, ואם לא מוצא חן בעיניכם לכו למדינה אחרת!!! תסתכלו אחורה ותראו מה עשיתם!!!!!! תסתכלו מי גורם לכל דבר רע במדינה?! לא השמאל!! הימין!! משווים את השמאל ואת הימין במדינה לנץ ויונה. את השמאל משווים ליונה כי הם רוצים שלום ושלווה, ולהגיע לזה בדרך נעימה. את הימין משווים לנץ כי הם אגרסיסיים, מלא מוכנים להתפשר, וכנראה לא אכפת להם מה הם עושים בדרך לארץ שלנו. למה להרוס את המדינה?! ככה אתם רוצים שלום עם ערבים?? כשאתם לא מסוגלים אפילו לחיות בשלום עם המדינה שלכם?! למה??

אני יענה לך

אני למשל הייתי הולכת מתי שאמרו לי ולא מחכה שיבואו שוטרים כדי להרביץ להם ואז אני יוכל להגיד שהם הרביצו לי!!!!!! אנשים שם חיכו ל"נס" ועובדה-זה לא קרה!!!! נגיד שיש אלוהים. איפה הוא היה אז?? יש 2 אפשרויות- 1.אלוהים רצה שזה יקרה. 2.פשוט אין אלוהים!! אז או שתשנאו את אלוהים כי הוא היה בעד, או שתבינו שאין דבר כזה!!!

mayan174

New member
למה שנשנא את אלוקים? צריך להבין

שהוא לא תמיד נענה לבקשותינו ואולי זה היה מוצדק ולא היה מגיע לנו שחבל הארץ הזאת ישאר בידינו- לכן נענשנו ע"י כך שהוא נלקח מאתנו. כמו שאבא לא תמיד עושה מה שהבן שלו מבקש ממנו, כך גם לאלוקים יש הזכות שלא לעשות מה שנבקש ממנו... זה לא אומר שאין אלוקים!!את פשוט לא רוצה לראות איך יש אלוקים בכל דבר ודבר בחיי היומיום, מי שמאמין שיש אלוקים יודע עד כמה ההשגחה הפרטית שלו מתבטאת בכל פרט קטן בחייו. תבחרי להאמין במה שאת רוצה כל עוד נכבד האחד אתהשני בפורום הזה ולא נגלוש לויכוחים מיותרים(האמ האמ) ןזהו סוף הסיפור!!

chagiti

New member
בטח שיש אלוהים

יכול להיות שהוא רצה שזה יקרה אבל אני עדיין מאמינה ב-100 אחוז שיש אלוהים."הכל לטובה"-איך שאומרים ויכול להיות שזה יוביל לשלום אבל כרגע ממש לא נראה לי שיהיה שלום..

למעלה