יהי זיכרו ברוך-ת.נ.צ.ב.ה../images/Emo16.gif
הכנת נאום מאוד יפה ומרגש,*אותי בכולופן*
אני מסכימה עם מה שכתבת לכל הימניים בפורום..חבר'ה תחשבו על זה.. כרגע אנחנו מדברים לא על מדינה,לא על עם,לא על חוקים,לא על דת אלא על יחסים שבין אדם לחברו. פה נוכל לשייך את המושג
"ס-ו-ב-ל-נ-ו-ת"
גם אם דעותיו של יצחק רבין לא נראות לכם תחשבו טיפ טיפה מעבר לכל זה. הוא יהודי
כן,בדיוק כמונו חברים. יש לו זכות לחיות
התשובה היא-כן. בליל ה-14 בנובמבר קרתה טרגדיה לרוב העם היהודי ואל תגידו לי שזה לא כי יש תיעוד של הכל. ראיתם פעם קלטת שמתעדת את הכל
אני ראיתי..כבר-2' פעמים ומה שאני יכולה לומר זה שאני פשוט לא מאמינה למה שראיתי. ראיתם את האנשים שהיו בכיכר רבין כמה שעות אחריי האירוע
אני ראיתי. ראיתי את הסבל והצער שלהם. ירדן,יהודית,Chagiti-פה,אין מה להכחיש. רוב העם אהב אותו,העריץ אותו ומאוד הסכים עם דעותיו. אין מה לעשות-ככה זאת מדינה דמוקרטית..תמיד יש את החלק שלא מסכים עם מישהו אבל אין מה לעשות. אי אפשר להתחשב בהם כשרוב העם רוצה דוגל במשהו. הם חייבים להבין ולקבל את זה. אתם רוצים להחליט מה לעשות בעצמיכם
בבקשה-לכו תקימו לכם מדינה בעצמיכם,לבד ותעשו בה מה שאתם רוצים. ו-אולי ההתנתקות באמת לא הצליחה. אבל לקחנו את זה בחשבון,לא
אין מה לעשות,לא תמיד דברים הולכים לנו בחיים. אולי אין עדיין שלום אבל אחריי ההתנתקות אולי צמצמנו מעט מעט את הסיכונים שהיו לנו. אדמה וכמה יישובים מסכנים חשובים לכם יותר מחיי אדם
אתם מטריפים אותי,ברצינות. אין אין אין אין יותר חשוב מחיי בנאדם..
א-י-ן
אתם מעדיפים כמה יישובים מסכנים על פני שלום
זה פשוט אבסורד. אני הייתי מוכנה שיקחו לנו כמה יישובים אבל שסופסוף נחיה פה בשלום.