יהי זכרו ברוך

זה הכל. בלי קשר לפוליטיקה כי הוא מת (לא נדבר עכשיו למה) וככה אומרים על מישהו שמת.

יהי זכרו ברוך!!../images/Emo16.gif

אני לא ילדה קטנה ולא קטנונית... ובהחלט זאת מדינה דמוקרטית וממש מגעיל לראות את התגובות של אנשים פה בפורום... אלה אחותי הקטנה את מזה צודקת...

-בעזרתך אבא-

אלה, אם "אין לך כוח", אז בואי נסכם את השירשור הזה. "איש באמונתו יחיה!!!" אף פעם לא נגיע להסכמה, אז נעצור כאן. ועוד משהו אחד-ההתנתקות לא עזרה לשרון, הבן שלו הורשע בלאו הכי...
(ולמי שלא הבין, זה צחוק של יאוש מהמדינה הזאת. מהמדינה ולא מהארץ/עם.) ועכשיו-נקסט. יום טוב.

יהי זיכרו ברוך-ת.נ.צ.ב.ה../images/Emo16.gif

הכנת נאום מאוד יפה ומרגש,*אותי בכולופן*
אני מסכימה עם מה שכתבת לכל הימניים בפורום..חבר'ה תחשבו על זה.. כרגע אנחנו מדברים לא על מדינה,לא על עם,לא על חוקים,לא על דת אלא על יחסים שבין אדם לחברו. פה נוכל לשייך את המושג
"ס-ו-ב-ל-נ-ו-ת"
גם אם דעותיו של יצחק רבין לא נראות לכם תחשבו טיפ טיפה מעבר לכל זה. הוא יהודי
כן,בדיוק כמונו חברים. יש לו זכות לחיות
התשובה היא-כן. בליל ה-14 בנובמבר קרתה טרגדיה לרוב העם היהודי ואל תגידו לי שזה לא כי יש תיעוד של הכל. ראיתם פעם קלטת שמתעדת את הכל
אני ראיתי..כבר-2' פעמים ומה שאני יכולה לומר זה שאני פשוט לא מאמינה למה שראיתי. ראיתם את האנשים שהיו בכיכר רבין כמה שעות אחריי האירוע
אני ראיתי. ראיתי את הסבל והצער שלהם. ירדן,יהודית,Chagiti-פה,אין מה להכחיש. רוב העם אהב אותו,העריץ אותו ומאוד הסכים עם דעותיו. אין מה לעשות-ככה זאת מדינה דמוקרטית..תמיד יש את החלק שלא מסכים עם מישהו אבל אין מה לעשות. אי אפשר להתחשב בהם כשרוב העם רוצה דוגל במשהו. הם חייבים להבין ולקבל את זה. אתם רוצים להחליט מה לעשות בעצמיכם
בבקשה-לכו תקימו לכם מדינה בעצמיכם,לבד ותעשו בה מה שאתם רוצים. ו-אולי ההתנתקות באמת לא הצליחה. אבל לקחנו את זה בחשבון,לא
אין מה לעשות,לא תמיד דברים הולכים לנו בחיים. אולי אין עדיין שלום אבל אחריי ההתנתקות אולי צמצמנו מעט מעט את הסיכונים שהיו לנו. אדמה וכמה יישובים מסכנים חשובים לכם יותר מחיי אדם
אתם מטריפים אותי,ברצינות. אין אין אין אין יותר חשוב מחיי בנאדם..א-י-ן
אתם מעדיפים כמה יישובים מסכנים על פני שלום
זה פשוט אבסורד. אני הייתי מוכנה שיקחו לנו כמה יישובים אבל שסופסוף נחיה פה בשלום.

א ם באמת היה שלום, הבעייה היא שאין

וככל שנצמצם ונצמצם ניתן את כל ארץ ישראל...למה לא? הרי ככה נצמצם הכי את הסיכונים שלנו...כי נתנו להם את מה שהם ביקשו...וזה לא יהיה רק גוש קטיף וצפון השומרון...זה יהיה עוד...כמו שאומרים, התיאבון בא עם האוכל... אז קצת לחשוב על זה...לא יזיק.

יהודית,יש לך קצת עוד מה ללמוד../images/Emo26.gif

יש לי שאלה-אתם לא רוצים שלום
כאילו,דמאט,מה שחשוב לכם זה להילחם בערבים כל הזמן
תאמיני לי שבסוף יהיה שלום,רק צריך להאמין בו..

להאמין ולהאמין, להאמין זה לא יעזור

שזה יקרה, וכן צריך להלחם בערבים, כאילו מה את אומרת, לתת להם להשתלט לנו על הארץ?!לא!

יש משהו שאת חייבת לדעת חמודה...

למעשה,אנחנו השתלטנו על החלק של גוש קטיף..היא בכלל לא הייתה שלנו..ידעת את זה

אנחנו כ ב ש נ ו אותה ביושר במלחמה

ש ה ם פתחו...אז שיפסיקו להתבכיין זה אלף, בית, את לא חייבת להתנשא...אפשר גם בלי.

chagiti

New member
נכון -את צודקת-הם תמיד יחשבו איך-

שהם חושבות ואנחנו נחשוב את מה שאנחנו חושבות...

chagiti

New member
אני רוצה שתביני משהו:

קודם כל על איזו מדינה את מדברת?נראה לך שיש לנו בכלל מדינה? ואז מה אם רבין יהודי?אני לא יודעת את את "מכירה" את הדעות שלו אבל כדאי שתדעי.. ולמה מותר לגרש יהודים?ואסור להרוג יהודים?(יהודי לא מגרש יהודי-ועובדה זה קרה)כמו שאומרים ליהודי אסור להרוג יהודי ככה אסור לגרש יהודים מהבתים שלהם(בינהם גם אח שלי...)תחשבי על זה... ודווקא כן ראיתי את הסרט שתיעד הכל וראיתי כמה אנשים היו ואיזה עצב-אבל תאמיני לי שהיו עוד הרבה אנשים שבאותו זמן שמחו...(כמוני..) ואיך ניראה לך שנוכל לגור בשלום פה בארץ הזאת???? עובדה -הערבים אמרו שאחרי הפינוי לי יהיו עוד קאסמים ופיגועים ועובדה שהיה עוד הרבה-אז איך נראה לך אם יהיה שלום?אם באמת יהיה?????

זה כ"כ פתטי,אויש..

ילדה,תקלטי
גרוש זה לא ר-צ-ח
תפסיקו להשוות בין זה
ואו,מה עשיתם מיזה,ברצינות
כאילו זאת פאקינג אדמה מחורבנת ולא חיי אדם
ואני מכירה טוב מאוד את הדעות שלו בדיוק כמוך אם לא יותר ועם כל הכבוד לך(*יש כבוד
*)אני חושבת שאת באמת צריכה קצת ללמוד על ערכים.. ואו,גירוש..רצחו אותם או משהו כזה
(*חס וחלילה*)-ממש לא. אין מה לעשות,אלו החיים
ואגב,כנראה שאין לך מספיק אמונה כי אם הייתה לך את לא היית מפקפקת בזה שיהיה שלום..

chagiti

New member
יש לי מספיק אמונה......

א-לא קוראים לי ילדה(קוראים לי חגית) ב-ולא רצחו אותם...איך את היית מרגישה אם היו מגרשים אותך מהבית שבו גרת כמעט מאז שנולדת??? ואם את רוצה לדעת איך אנשים באמת מרגישים על זה את יכולה להתקשר לאח שלי ולשאול אותו... ג-זהו...אין לי כבר כ"כ מה להגיד אחרי שהתווכחתי שעות באולפנא על זה וגם פה בפורום וזה כבר מעצבן לכתוב את אותם דברים..

אני לא צריכה להתקשר לאח שלך,באמת P:

נכון,זה קשה,זה לא קל וממש מעצבן בהתחלה,*מודה* אבל הם חייבים להבין שיש לפינוי הזה מטרה.. אני לא מתווכחת אני פשוט לא מצליחה להבין את הראש שלכם..

chagiti

New member
אין לפינוי (גירוש )הזה מטרה...

נראה לך שזה באמת באמת יביא שלום??????

למעלה