המירוץ למיליון ישראל פרק 16

seenop

New member
../images/Emo160.gifהמירוץ למיליון ישראל פרק 16../images/Emo160.gif

אנחנו מריחים את הסוף איזה מתח ! השירשור הזה הוא על הפרק בלבד! מחר 21:00 ערוץ 22 צפייה מהנה לכולם!

thankful

New member
נראה לי שהבלונדיניות תודחנה

"על טעויות משלמים" - הולך לומר הערב רז , כלומר (לדעתי) : על הטעויות שנעשו בסוף משימת הונג-קונג (בספירה) משלמים (את הקנס שהן קיבלו בסוף אותה המשימה) ...

Luanne

New member
הוא דיבר על טעות אחרת

"לא עמדתם במשימה ולכן אני נאלץ להחזיר אתכם אחורה" כלומר, אחד הזוגות לא השלים משימה ונאלץ לחזור ולעשות אותה שוב, וזאת הטעות. זה יכול להיות כל זוג.

thankful

New member
כן , זה נכון ...

בוא/י נגיד שזה יהיה מפתיע אם למשל מיה ועמיחי יודחו ...

אורישקי

New member
אמן שי וגיא

האמת שאין לי בעיה עם גיא(חוץ מזה שהוא נגרר אחרי שי)אבל שי

or20099

New member
הייתה מת אורשקי בחלומות

ואני מבטל את מה שאמרתה טפו טפו שי וגיא יהיו המנצחים בזה אלוהים עשה שינצחו ותן עונש לאורשקי

itai88n

New member
שי וגיא טובים אבל...

תסכים איתי שזה היה טמטום מבחינתם לשים פרסה להדס וענבל ולא למיה ועמיחי.. פשוט טמטום

שים לב למשימות

ריצה שבירת רעפים עוד ריצה בטח היו הרבה משאות כבדים עוד קצת ריצה מישהו באמת חושב בכלל שיש לאישה כלשהי סיכוי לזכות בכזה פורמט? אין מצב.

בשה1

New member
כן בדיוק, שיתנו משימה לעשות פן בשיער או

לקרוא רגשות או לעשות כמה דברים בבת אחת

שיווי משקל

זה גם משהו שבאופן כללי נשים יותר טובות בו מגברים. ואני לא מוצא סיבה למה לא להוסיף שיווי משקל (ולא, משימת הבירה שבמקרה ראיתי לא נחשבת, הכוונה היא יותר ללכת על קורות צרות ודברים כאלה). ושלא יהיו טענות, אני לא שוביניסט... לפחות לא ברמה כזו. פיזיולוגית, גבר ממוצע חזק יותר מאישה ממוצעת (אני לא מדבר על מצבים בנקודת התחלה שונה, כמו אישה שמתאמנת בחדר כושר מול גבר שרק יושב כל היום מול הטלוויזיה, במקרים כאלה ברור שייתכנו נשים שחזקות מגברים אחרים). מה שמוזר הוא, שבגירסה האמריקאית דווקא זכו לפחות חמישה צוותים שכללו אישה אחת, והסיבה העיקרית להפסד של צוותים של שתי נשים זה בגלל שהנשים בצוותים האלה עושות טעויות שכליות או שיש להן ביש מזל עם מוניות.

בשה1

New member
אוףףףף איזה בעסה ../images/Emo10.gif

"הדחה מפתיעה"- מרוב שאמרו שהיא מפתיעה כבר ציפינו שזה יהיה זוג אחר ואז ההדחה שלהן באמת נהייתה מפתיעה! חבל חבל

igal777

New member
הבלונדיניות היו הפייבוריטיות שלי , אבל פרט

לקטע של המחסום שי וגיא ממש נחמדים

לא נחמדים ולא נעליים.אחרי התרגיל ההזוי שעשו

לבלונדיניות,הם ממש ירדו לי מהעיניים.שובניסטים מגעילים,מתחרים בבחורות,שום חמלה ושום כבוד למין הנשי.רק מזילים ריר למראה כל בחורה,שי כאילו לא ראה בחורה בחיים שלו.לא מגיע להם להגיע לגמר ולזכות,הם היו פייבוריטים שלי ,אחרי התרגיל המלוכלכך שלהם אני מאוד מקווה שהקרמה שלהם תראה להם תחת.

צודקת בליסימו, לשי וגיא זו ממש בושה

ממי פוחדים זוג השובניסטים? משתי בחורות כשלאחת יד שבורה? בושה. אבל נכנסתי כי משהו נראה לי הזוי. תום וגיל חזרו לנקודת קבלת הרמז כשראינו את הבלונדיוניות כבר יוצאות משם, איך הם השיגו אותן? חבל

or20099

New member
מה אתאומרת רוני

יש לי חדשות בשבילך שי וגיא הם כבר הזוכים של המירוץ ממקורות שסיפרו הם ניצחו במירוץ

למעלה