המירוץ למיליון ישראל פרק 16

thankful

New member
אהבתי אתמול את ה "WELCOME AGAIN TO SYDNEY"

כאשר האיש קיבל בפעם השנייה את תום וגיל (לאחר ההחזרה אחורה בעקבות "טעות המונית") . אכן הבלונדיניות הודחו , כפי שחשבתי ורשמתי בתחילת שרשור זה
הן הגיעו בפועל אחרונות ולכן לא הוטל עליהן הקנס של חצי השעה מסיום משימת הונג קונג ...

s.p.y

New member
למהשי וגיא למה לא עשו סיבוב פרסה למיכל ורן?

אני כל כך כועסת על שי וגיא. ממש סתומים. למה להדיח את ענבל והדס? הם היו צריכם להדיח את מיכל ורן הדפוק הזה. לא ראיתי בן אדם כזה כמו רן - כשמיכל רצתה לטעום מהעוגת שוקולד שלו - הוא אמר לה שתאכל משלה. איזה בן אדם דוחה הוא. איך היא סובלת אותו? ממש חבל לי שענבל והדס הודחו. בנות מקסימות שכולם צריכים ללמוד מהאופטימיות והנחישות שלהם.

Freemee

New member
אבל זה עבד להם את לא יכולה להגיד שלו

עזבי רגע שיקולים אסטרטגיים וכל הבולשיט הזה, השיקול הברור שאני לא רוצה להיות מודח בקטע הבא זאת אומרת משהו אחר צריך להיות מודח שאלו הבלונדיניות עבד.. אכן הבלונדיניות נשארו מאחור והודחו. אז נכון שזה מלוכלך ונכון שזה לא יפה ומוזר אבל זה שירת את המטרה הראשונית.

אורישקי

New member
זה לא עבד

כי הם בכל זאת היו נשארים ומגיעים למקום רחוק או ראשון אם הם היו שמים למיה ועמיחי או למיכל ורן.וגם עם בסוף הדס וענבל היו מודחות עדיין זוג חזק יוזנק אחרון וזה יעכב אותו

Jason2

New member
גם אם הם היו מסובבים זוג אחר

או אפילו לא שמים סיבוב פרסה בכלל עדיין הם לא היו מודחים.

Luanne

New member
כי מיכל ורן היו לפניהם

שי- גיא היו השניים שהגיעו לפרסה.

ny22

New member
מנהל
רק עכשיו אני מגיב כי הייתה תקלה במחשב....

אהבתי את הפרק הזה, למרות שהוא היה קצת עצוב... די היה חבל לי שהדס וענבל הלכו, למרות ששאר הזוגות שנשארו בהחלט טובים. האמת די הופתעתי, הייתי בטוח שתום וגיל יודחו, אבל כנראה שהפער היה בהחלט גדול. בכל אופן, אוסטרליה מקסימה וניו-זילנד גם. בהחלט מגיע כל הכבוד להדס וענבל
על מה שהן עברו עד עכשיו (זה בהחלט מכובד לצאת בשלב כזה).

thankful

New member
במצב שהיה , גם כאשר רז אמר לתום וגיל לחזור

אחורנית (מכיוון שהגיעו לא ברגל אלא במונית) , אז - במקרה הכי פחות טוב - היו צריכים לחזור 2 ק"מ , וללכת/לרוץ עוד 2 ק"מ . מה שהיה אמור לקחת גג חצי שעה . הבלונדיניות היו צריכות להמתין חצי שעה , באם היו מגיעות לא אחרונות (בגלל הקנס ממשימת הונג-קונג) - ובזמן הזה סביר להניח שתום וגיל היו "מרצים" את עונש אי-ההגעה ברגל ומספיקים לחזור לנק' הסיום ("WELCOME AGAIN TO SYDNEY , AUSTRALIA") . ואז שוב הבלונדיניות מודחות :) ליאור .

Luanne

New member
עצוב מאוד... ../images/Emo7.gif

איזו הדחה הזויה.. אחרי שקלטתי שתום וגיל עלו על מונית ויצטרכו לחזור (והיא קראה שוב את ההוראה ללכת ברגל במונית.. מה עבר להם בראש?!) הייתי בטוחה שהם עפים. ורק בסוף כשהם הגיעו לנקודת הסיום בפעם השנייה, לפני הדס וענבל, נזכרתי שלבנות יש את עונש 30 הדקות ובשבילן זה הסוף... באסה!!! ממש רציתי שהן יגיעו לגמר! האמת שבהסתמך על העריכה של הפרק אין דרך לדעת האם זה באשמת סיבוב הפרסה או לא.. אולי גם אם הן לא היו צריכות לחזור ולעשות עוד משימה העונש היה מספיק כדי לעכב אותן.. חבל. עכשיו נשארו במירוץ שני הזוגות שאני סובלת (תום וגיל, עמיחי ומיה), מול שני הזוגות שאני לא סובלת (שי וגיא ומיכל ורן, אם לדייק - שי ורן). אני יכולה רק לקוות שהזוג האחרון שיודח יהיה מהקבוצה השנייה, כדי שיהיה גמר נורמלי, אבל לצערי הרב, נראה לי שאלה יהיו פיץ ובובון. ולא כי הם אחרונים כרגע, אלא כי גיל נראה כבוי לגמרי. תום מההתחלה הייתה הדומיננטית מבין שניהם, אבל לאחרונה הוא הפך למעמסה של ממש עליה. אני לא יודעת כמה היא עוד תצליח לסחוב בשביל שניהם. כרגע נראה לי שהוא פשוט מת לעוף הביתה, וזה ניכר בכל תנועה ומילה שלו. בפרק הזה גם ניתן היה לראות בבירור יותר מאי פעם כמה מיכל מסכנה. הבחורה כל כך מקסימה, אנרגטית ומלאת חיות, ובעלה כל כך קר וחסר כל רגש... ממש קרחון, שבאמת קשה לי להבין מה משך אותה אליו מלכתחילה. כשהם יוצאים "לבלות" בלילה בסידני היא מנסה בכל כוחה להנות והוא רק עסוק בלחשב את המחיר של המנות (כשהם אפילו לא נדרשים לשלם על זה!), לשמור את הצלחת שלו לעצמו ולהעיר בסרקזם אופייני שהיא הייתה כוסית בשנות ה-60 כשהיא לבושה בשמלת ערב מהממת (ואני חשבתי ששפל המדרגה היה בהערת "הייתי מעדיף לקבל את הדו"ח הכספי על פני הציור של הילדים"). זה ממש צרם לי לראות אותה מנסה לגרום לו להתפעל מנופי ניו זילנד בעוד הוא פותח את הפה רק כדי לנבוח עליה שתמצא כבר את הפניה במפה. טוב שהוא לפחות הואיל בטובו לחייך אל רז כשזה בישר לו שהם סיימו ראשונים (חייבים להודות שהם הרוויחו את זה ביושר, במיוחד אם זה על חשבונו של שי
). בקיצור, אני יכולה רק לקוות שהיא פחות אומללה ממה שהיא נראית כרגע. חבל לי עליה. חייבים לתת קרדיט לשי על החיקוי הגאוני - פעם ראשונה שהווא גרם לי לצחוק, ולא מלגלוג
. אגב, שמתם לב שרן נהיה ילד הכאפות הרשמי של המתמודדים?

למעלה