עצוב מאוד... ../images/Emo7.gif
איזו הדחה הזויה.. אחרי שקלטתי שתום וגיל עלו על מונית ויצטרכו לחזור (והיא קראה שוב את ההוראה ללכת ברגל במונית.. מה עבר להם בראש?!) הייתי בטוחה שהם עפים. ורק בסוף כשהם הגיעו לנקודת הסיום בפעם השנייה, לפני הדס וענבל, נזכרתי שלבנות יש את עונש 30 הדקות ובשבילן זה הסוף... באסה!!! ממש רציתי שהן יגיעו לגמר! האמת שבהסתמך על העריכה של הפרק אין דרך לדעת האם זה באשמת סיבוב הפרסה או לא.. אולי גם אם הן לא היו צריכות לחזור ולעשות עוד משימה העונש היה מספיק כדי לעכב אותן.. חבל. עכשיו נשארו במירוץ שני הזוגות שאני סובלת (תום וגיל, עמיחי ומיה), מול שני הזוגות שאני לא סובלת (שי וגיא ומיכל ורן, אם לדייק - שי ורן). אני יכולה רק לקוות שהזוג האחרון שיודח יהיה מהקבוצה השנייה, כדי שיהיה גמר נורמלי, אבל לצערי הרב, נראה לי שאלה יהיו פיץ ובובון. ולא כי הם אחרונים כרגע, אלא כי גיל נראה כבוי לגמרי. תום מההתחלה הייתה הדומיננטית מבין שניהם, אבל לאחרונה הוא הפך למעמסה של ממש עליה. אני לא יודעת כמה היא עוד תצליח לסחוב בשביל שניהם. כרגע נראה לי שהוא פשוט מת לעוף הביתה, וזה ניכר בכל תנועה ומילה שלו. בפרק הזה גם ניתן היה לראות בבירור יותר מאי פעם כמה מיכל מסכנה. הבחורה כל כך מקסימה, אנרגטית ומלאת חיות, ובעלה כל כך קר וחסר כל רגש... ממש קרחון, שבאמת קשה לי להבין מה משך אותה אליו מלכתחילה. כשהם יוצאים "לבלות" בלילה בסידני היא מנסה בכל כוחה להנות והוא רק עסוק בלחשב את המחיר של המנות (כשהם אפילו לא נדרשים לשלם על זה!), לשמור את הצלחת שלו לעצמו ולהעיר בסרקזם אופייני שהיא הייתה כוסית בשנות ה-60 כשהיא לבושה בשמלת ערב מהממת (ואני חשבתי ששפל המדרגה היה בהערת "הייתי מעדיף לקבל את הדו"ח הכספי על פני הציור של הילדים"). זה ממש צרם לי לראות אותה מנסה לגרום לו להתפעל מנופי ניו זילנד בעוד הוא פותח את הפה רק כדי לנבוח עליה שתמצא כבר את הפניה במפה. טוב שהוא לפחות הואיל בטובו לחייך אל רז כשזה בישר לו שהם סיימו ראשונים (חייבים להודות שהם הרוויחו את זה ביושר, במיוחד אם זה על חשבונו של שי
). בקיצור, אני יכולה רק לקוות שהיא פחות אומללה ממה שהיא נראית כרגע. חבל לי עליה. חייבים לתת קרדיט לשי על החיקוי הגאוני - פעם ראשונה שהווא גרם לי לצחוק, ולא מלגלוג
. אגב, שמתם לב שרן נהיה ילד הכאפות הרשמי של המתמודדים?