המירוץ למיליון ישראל פרק 16

Jason2

New member
צריך להעמיד לדין

את עורכי הפרומואים, זה גובל בפרסומת שקרית.

די מאכזב../images/Emo10.gif

הבלונדות אמנם לא ממש היו פייבוריטיות שלי, אבל מאוד הערצתי את הנחישות ושיתוף הפעולה ביניהן, הן היו תותחיות והוסיפו צבע למירוץ... לא הגיע להן לעוף בשלב הזה. ואיזה קטעים הזויים עם השי הזה..תפוח ב-200 דולר והתאונה המוזרה הזאת.. גיל הרג אותי כשאמר שאם תום היתה משתדלת יותר, הם היו מגיעים רחוק יותר..
מישהו צריך להעיר אותו מהסרט הזה, הרי רק בזכות תום הם עדיין במירוץ. וניו זילנד נראית מדינה מדהימה - איזה נופים ובטח צפוי פרק מעניין עם המסלול של "שר הטבעות"

יש ../images/Emo70.gif אני שמח שהבלונדיניות הרעות עפו ../images/Emo13.gif

שנאתי אותם מרגע שהם לא רצו להתייחס לאשר ומאור. כול הכבוד לשי וגיא שעזרו בהדחה של הבלונדיניות.

hanchuk

New member
אני רק שאלה - מי לא עשה משימה כמו שצריך והודח

בפרומו הראו את המנחה (יש לי בלק אאוט על השם שלו) אומר שמישהו לא עשה את המשימה ולכן יודח. מה זה היה? לצערי, פספסתי את רוב הפרק אתמול

Freemee

New member
אלו היו תום וגיל

במשימה האחרונה בקטע אוסטרליה נאמר להם שהם צריכים ללכת ברגל לקו הסיום אך הם לקחו מונית ונאלצו לחזור ברגל וללכת מחדש. הוא לא אמר שהם יודח, רק שעל טעויות משלמים אבל בסוף הם עדיין הצליחו להשאר במירוץ.

Freemee

New member
חבל על הבלונדיניות

לא בהכרח אומר שלהם מגיע לנצח במירוץ אבל פשוט היה כיף לראות אותן במירוץ והן נתנו פייט מטורף אבל מה לעשות, לדעתי עדיף שהן עפו מאשר שההפקה הייתה עושה תרגיל ומשאירה אותן סתם.. לפחות יש פה כנות בסדרה. כמה דברים ששמתי לב, קודם כל גיל ותום מתחילים להראות אותות של חולשה ונראה לי שזה ישפיע עליהם בסוף.. הדבר השני זה ששי וגיא נראה לי יותר מדי מקבלים יחס במירוץ הזה. כאילו יש פה איזה משהו מוזר לטובתם.

or20099

New member
בדיוק יפה מאוד אני רואה שעשיתה 1 ועוד 1 אחי

מה רק עכשיו קלטתה שנותנים להם יחס גבוה מכולם לא הייתי מאמין עליך

JAMES DEAN

New member
פרק מוזר

את הבלונדיניות לא כלכך חיבבתי כי הן ניראו שחצניות ומוחצנות. אבל מה שכן הנחישות וההתמדה שלהן זה היה משהו מיוחד שאין לאף אחד במירוץ. אולי לרן שלא רואה אף אחד מטר. מרחו את רוב הפרק עליהן ועל איך שהן הגיעו עד להיום. קנס על תפוח ב-200 דולר (אמריקאי או אוסטרלי?) זה מוגזם. הקטע עם הואן והתאונה זה עוד נורמלי. כי בגירסא האמריקאית היה אחד (לא זוכר מי) שהוציא רשיון שבוע לפני התוכנית ונכנס בבטונדה כמו של מחסום והרס ושבר את השני מראות הקדמיות. איך אני מקנא בזוגות שנסעו לניו זינלנד לסט צילומים של שר הטבעות גם אני הייתי רוצה להיות שם. במיוחד שראיתי את כל הטרילוגיה מכה אחת בקולנוע. למעלה מ-7 שעות.

Freemee

New member
זה פחות:

200.00 NZD = 484.522 ILS New Zealand Dollars Israel New Shekels 1 NZD = 2.42261 ILS 1 ILS = 0.412778 NZD אבל זה עדיין הרבה כסף... מוזרים הניו זילנדים

ג'ימס יקר למה הבלונדיניות שחצניות?

הן היו פייטריות אמיתיות ועשו בהצלחה משימות קשות בלי שיהי גבר לצידן אני מאוד אהבתי אותן ואני ממש דמעתי כשהן הודחו, חשבתי שתום וגיל אחרי האחורה פנה והתחל מחדש ישלמו את המחיר ויפסידו. אבל זה לא קרה
לפרידה מהן, הנה התמונה שלהן. ובאשר לניו זילנד אני באה איתך

איזה משחק?

כאן מה שצריך זה כוח פיזי, יחס טוב בין חברי הצוות ובעיקר מזל. זה לא הישרדות שאתה אמור לקבוע לעצמך את הגורל.

גם כאן היתה אסטרטגיה, בהרבה פחות מורכבת

מהשרדות, אל תשכחי שהן היו שתי בנות והיו משימות פיזיות שהן עמדו בהן מאוד יפה, הדינמיקה ביניהן היתה מעולה. למרות שהן עשו שטות בספירת הבודהות, הן ספרו יותר מדי בודהות כי הן נכנסו מאחורי הגדר וזו היתה הטעות שעלתה להן מאוד ביוקר. וחבל, לי בכל אופן הן תחסרנה. עכשיו אני אלך עם "השכנים" שלי רן ומיכל, למרות שרן מעצבן אבל מיכל נהדרת

ny22

New member
מנהל
בקשר לתפוח, זה בהחלט היה מוגזם....

כולה תפוח!

נכון, הן היו מתנשאות.

אין לי שום דבר נגד מוחצנות אבל אני מאוד שונא התנשאות. לדעתי לכול 10 הזגות היתה נחישות והתמדה ולא היה אף זוג שהיתה לו פחות נחישות מזוג אחר.

למעלה