המירוץ למיליון ישראל פרק 17

seenop

New member
../images/Emo160.gifהמירוץ למיליון ישראל פרק 17../images/Emo160.gif

על ההדחה, הפיינל 3 הכל כאן! אנא לשמור על שפה נקייה ומכובדת אתם ראיתם מה היה שבוע שעבר ואור הורחק... היום ב-21:00 ערוץ 22!

איזה משימות,פגזז.כמה מתיש,כמה עצבים.איך כבשים

עבדו על שי,לרגע חשבתי שהוא נשבר ופורש.הכבשים נקמו בהם על בלונדיניות.

למה יש לי הרגשה ששחקני רגבי ויתרו לרן ונתנו

לנצח?הוא היה כלכך מותש,שאין סיכוי שהיה רץ יותר מהר משחקנים.וכרגיל התנהגות מגעילה כלפי מיכל,משפיל ושובניסטי.איכס

אהלן,בל!למרות שאישית לא סובל את עמיחי==>

משתי צרות העדפתי שרן ומיכל יעופו ולא מאיה ועמיחי, לכן הפרק של אתמול היה מותח עבורי מאי פעם...

eti911

New member
לא ייאמן איך רן מזלזל במיכל

בכל פרק.. ברור לו שבנים יותר טובים ברוגבי, שהוא יכול לצעוק על מיכל שתשתוק ושנשים מקומן במטבח.. אה, והוא לא שוביניסט..

רינתפ

New member
דוחה! איך ראו ששחקני הרגבי ריחמו עליהם

ונתנו להם לסיים את המשימה? את הזוג פיצי ופיץ אני לא יכולה לסבול, הם מעוררים בי גועל

../images/Emo41.gifכל הכבוד למיכל, לא סתם==>

לאחר ההדחה היא אמרה כמה נהנתה מהמירוץ, כמה זה נתן לה הרגשה של הצלחה וכוח כאשר עמדה בכל המשימות הקשות ביותר, במיוחד שבשש שנים אחרונות רק היתה עקרת בית וגידלה ילדים.. בעלה פשוט שוביניסט ושתטלן דוחה, איך היא בכלל חיה עם אחד כזה, ראו בבירור שהיא שפוטה שלו.

Luanne

New member
היא היתה צריכה לפרגן לעצמה הרבה

כי רן לא פירגן לה בגרוש. בוידויים שלהם בהדחה ניתן היה לראות איך היא מספרת בהתלהבות על החוויות שעברה והוא רק מאוכזב שהם לא ניצחו. אפילו לא חיבק אותה בסיום אצל רז. פויה. אה והיא לא עקרת בית, היא אשת היי טק!

i d a n z

New member
ספויילר בשידור?

יש מצב שכשרז הודיע לאחד הזוגות שהם עפים, אז הראו את הכתף של אחד\ת המתמודדים\ות?
אם ראיתי נכון, אז זאת כתף של מתמודדת, ואם ראיתי ממש נכון אז הכתף היא של תום(נראה לי היה קעקוע)...

i d a n z

New member
נו טוב, אז הגענו לקליימקס מול האנטי קליימקס

נקווה שרן יחזור לישראל

דולטש

New member
גם אני חשבתי בהתחלה..

ואז קלטתי שזה הכתף של האינדיאני המוזר שעמד לידו:| ורק אני חשבתי שהקטע עם הטקס והמקדש היה ממש פריק-שואו מהלך?! איך הם לא נקרעו לו מול הפרצוף מצחוק?! :)

Freemee

New member
חבל לי על מיכל

רן פוץ ומגיע לו לעוף אבל מיכל באמת רואים שהשתדלה והתעלתה על עצמה פעמים רבות וחבל שסיימה ככה. מיה ועמיחי לא מראים התעלות כלל במירוץ בזמן האחרון ונראה שזה לרעתם ולדעתי הם צריכים לעוף בקרוב. הם פשוט לא נותנים את המקסימום ורואים שהחולשות שלהם באים לידי ביטוי. אם ככה זה נשאר, אז אני כבר מעדיף שגיל ותום יזכו. ראו שנתנו אחלה פייט ועשו עבודה טובה.

דולטש

New member
רן פשוט דוחה.

אני לא מבינה איך מיכל חיה איתו בכלל. ורואים שהיא למדה ממש המון וגאה בדרך שלה, ואותו לא מעניין שום דבר חוץ מעצמו. פשוט איכס!

למעלה