המירוץ למיליון ישראל פרק 17

סוף סוף! יחי בית סולימאן הקדוש!

סוף כל פאקינג סוף נפטרנו מרן הדוחה והמגעיל! מיכל קצת חבל עליה, אבל מה, עדיף שמאיה ועמיחי יודחו? לא! מיכל ומאיה צריכות להשתתף באולסטארס, רק כפיצוי על הפרטנרים שלהן בעונה הזו.

בשעה טובה הוא עף../images/Emo178.gif

הגיע הזמן שהנכה רגשית הזה רן, יחזור הביתה. לא הגיע לו לעלות לגמר. מיכל לעומת זה מקסימה, עם פרטנר מפרגן היא היתה יכולה לנצח בקלות. לפחות היא מספרת שמאוד נהנתה מהמירוץ והמשימות. מאוד הופתעתי לטובה מתום וגיל. אני שמחה שהם, יחד עם שי וגיא מובילים. מי מהם שינצח - אני אשמח בשבילו. מעדיפה קצת יותר את שי וגיא. לעמיחי לא מגיע לזכות, שיסתפק במקום שלישי.

Double U

New member
פרק ממש מפתיע../images/Emo2.gif

תום וגיל שהגיעו אחרונים באוסטרליה ואחרונים בחניית לילה, הגיעו במקום הראשון בקטע הזה! באמת כל הכבוד להם. רן ומיכל לעומת זאת, הגיעו ראשונים באוסטרליה וחגגו את נצחונם במלון הילטון סידני, אבל זה גם היה חגיגת הסיום שלהם. חבל על מיכל כי היא באמת הייתה טובה, אבל אני ממש לא מצטער שרן עף
. האמת, די באשמת מיכל הם הפסידו (משימת שער הגיהנום) אבל רן ממש זלזל בה. שי כמעט נשבר במשימה עם הכבשים אבל חזר לפוקוס מהר מאוד בזכות גיא. גם הם זוג שנראה שהשיתוף פעולה ביניהם הוא מה שהביא אותם עד כה. מאיה ועמיחי...רציתי שהם יעופו כבר מזמן אבל תמיד הם איכשהו מסתדרים. נקווה שבגמר הם לא ינצחו.

למעלה