המירוץ למיליון ישראל פרק 17

אפשר לומר שרן עשה הכל

כדי שהם יעופו. אני בכלל בשוק מזה שהם עפו רק עכשיו. הם הזוג הכי לא מפרגן שהיה במרוץ. בחיים לא נתקלתי בכזה זלזול בוטה ומתנשא. רן פשוט בהמה. ב - ה- מ - ה !!!!!!!
אני ממש שמח שהוא עף. לא מגיע לו מבחינתי לסיים אפילו שלב אחד. רק חבל לי על מיכל. היא ראויה לגמר. אני מקווה שהיא קיבלה שכל במהלך המרוץ (ואם לא אז אולי מרתון צפייה פלוס פרשנות צמודה של חברה טובה יעשו את העבודה) ותזרוק אותו לקיבינימט ברגע שהם ינחתו בארץ.

Freemee

New member
מכאן ולזרוק משהו, בואו נהיה ריאליים

נכון שאנשים במירוץ מתגלים כלא כליל השלמות אך אתה לא יכול לשפוט בן אדם לפי מירוץ שמציב תנאים שונים והסיבות שמיכל בחרה ברן כבן זוגה לא קשורות בהכרח לתכונות שהפגין במירוץ וכנראה שהיא משלימה עם הליקויים שלו ועדיין אוהבת אותו. אז מכאן ולהגיד לזרוק משהו שאתה נשוי לא רק בגלל מירוץ.... אני לא הייתי מציע לאף אחת את רן אבל אם מיכל מרוצה, שיהיה לה בכיף..

../images/Emo45.gifאשכרה,איזה הקלה שרן-מיכל עפו==>

מזמן לא נתקלתי בדמות כל כך קרה ואדישה כלפי בני משפחתו כמו רן - הרובוט היי-טקי והמפלצתי ... פשוט סיפוק אדיר לראות את פרצופו המתוסכל והאומלל מההפסד,חחח

Luanne

New member
לא ממש מסכימה לגבי עמיחי ומיה

בלג הקודם תום ופיץ נראו כבויים לגמרי, והנה היום הם תקתקו את המשימות וסיימו ראשונים. ולהפך - רן ומיכל - מהמקום הראשון לאחרון. אני עדיין מאמינה שהם הזוג הטוב ביותר, הם יתעלו על עצמם ויגיעו בסוף לשיא. ואל תשכח שהגמר טרם צולם. זאת אומרת שיהיה להם הרבה זמן לנוח :)

Jason2

New member
טוב מכיוון שנשארה נקודה אחת ללא הדחה

אני משער שאחרי כל המשימות במה שהם חושבים שהגמר, הם יגיעו לנקודת הסיום ואז יודיעו להם שזו נקודת הסיום האחרונה ללא הדחה והגמר יערך במועד מאוחר יותר בקיסריה, מצדה או כל אתר היסטורי אחר.

Luanne

New member
מה קרה באמת עם הנקודה??

איפה באמת כל המתח של נקודה ללא הדחה כאשר ברור שאף אחד כבר לא יודח?? חבל, הייתי מעדיפה שהם ינצלו אותה היום וידיחו את הזוג האחרון ממש בסוף, לפני הגמר ולא יעשו מן לג מוזר של "קדם גמר". ובכלל, רק לי זה נראה קצת הזוי שהיינו חודש עם 5 זוגות, ועם 4 רק שבוע?

ושלושתם כבר נוצלו, האם שכחתם?../images/Emo8.gif

ראשונה- בהדחה של אשדודים, שניה- בהדחה של פיצים, שלישית- בהדחה של בלונדות, ככה שהכל לפי הבטחות...

itai88n

New member
טעות..

תום וגיל ניצלו כי באותו פרק לחנה ומרגלית לא יתאפשר לסיים את קטע המרוץ והם הודחו לא כי זאת הייתה נקודה ללא הדחה.. לדעתי עכשיו פשוט יהיה עוד קטע שלא תהיה בו הדחה וקטע הסיום שלוש זוגות מסיימים את המרוץ לא שניים

xxss1

New member
העיקר שמאיה ועמיחי בגמר!

מה שנשאר עכשיו זה שתום וגיל יעופו הביתה ואז לא משנה מי ינצח.....

ny22

New member
מנהל
התלחתי לראות בשעה איחור...

ככה שלא ראיתי את רוב הפרק... אבל לא אמורה להיות עוד נקודה ללא הדחה?

Luanne

New member
You never know what you have till its gone...

חבל לי על רן ומיכל. כלומר, בעיקר על מיכל כמובן, אבל האירוניה היא, שדווקא היום רן היה חמוד להפליא. אפילו שאלתי את עצמי מה פתאום הוא כזה מתוק בוידויים. כשמיה ועמיחי עברו אותם במעיינות, הבנתי למה. קשה היה לי לדמיין גמר בלעדיהם. קצת מזכיר את פרדוקס אלן וענבל, כשבפרק הראשון בו למדו להסתדר ולפרגן - הם עפו. תודה מיכלי - היית מדהימה!
בכלל, הפרק היום היה פשוט אדיר. פעם ראשונה שכססתי את הציפורניים מרוב מתח. כל הזוגות ריגשו והתחרות היתה צמודה מאי פעם. תום וגיל - איזה תותחים!!!
ולחשוב שלפני שבוע הייתי בטוחה שהם הבאים בתור לעוף... גיא - תעשה לי ילד
. שי - מיי גוד, איזה ל-ו-ז-ר!!!
שיגיד תודה שיש לו את גיא, כי כל בנזוג אחר היה משאיר אותו לרעות באחו עם הכבשים ועולה על המטוס הראשון הביתה עוד לפני שהוא עצמו היה חושב על זה. עמיחי ומיה - כמעט איבדתי אותם היום. זהו, חברים, הזוג האהוב עליי הוכתר רשמית. עמיחי עבר את המבחן ונכנס לליבי. אז יאללה - עמיחי ומיה - למליון!!! וגם לחופה..

מסכימה עם הרוב...

רן ןמיכל- אני כבר ממזמן מחבבת את רן. הוא לא מה שכולם חושבים. הוא פשוט מפוקס מטרה ולא רואה אף אחד ממטר. זה לא רע בעיניי. זה פשוט סגנון אחר שלא הורגלנו אליו. והוא אוהב את מיכל. בזה אין לי בכלל ספק. תום וגיל- לא מגיע להם.תחמנו את מיה ועמיחי, שיחקו משחק מלוכלך וגיל רכב על גבה של תום לאורך כל המירוץ. שי- גם לי ירד ממנו.גם חרמן וגם ביצ'י.
עמיחי ומיה- יאללה לניצחון!

../images/Emo45.gifבידיוק מה שאני חושבת.רק בזכות מיכל הוא לא

עף עד עכשיו,ושלא יעז להעשים אותה בכשלון.לא מגיע לרקק כזה אישה טובה.חזיר שובניסט,אוהב רק את עצמוהיר סחבה אותו על גבה כל הדרך,שישתוק!!!!! איזה פרצוף חמוץ היה לו כששמע שהודחו,לא פירגון,לא חיבוק,אפילו לא תודה שיש לו אחת כמו מיכל.איכס.

למעלה