נוסעים ללונדון

gabrielle

New member
../images/Emo160.gif נוסעים ללונדון ../images/Emo160.gif

מי חושב שההורים ירשו לו לנסוע ללונדון בסוף אוגוסט? ומי חושב שיש לו מספיק כסף לנסוע? חברה, מדובר ברנה... רנה
פיספסנו את פסדינה- בואו לא נפספס גם את זה... כי הזדמניות כאלה לא באות הרבה בחיים.

הממ....

גם אם ההורים לא יסכימו, אני אסע, כי אני כבר אהיה אחרי 18. כסף- אני יכולה להשיג. עכשיו כל מה שאני צריכה זה דחיית גיוס
אם יש לי את זה, שום דבר כבר לא יעצור אותי
אבל באמת, בזמן הקרוב אני מתכננת לעשות המון טלפונים לצה"ל...הם ידחו לי את הגיוס גם אם הם רוצים וגם אם לא.

gabrielle

New member
* בשוק *../images/Emo2.gif

ייייייייפייייייייייייייייייי!!!!!!!! אז את באה!?!?!!?!!? * לעדכן *

לא לטפח תקוות...

לפי מה שאני יודעת, צה"ל לא שואל אותי, ומצידו, הוא יגייס אותי גם אם אחי מתחתן באותו יום. אפשר רק להחזיק אצבעות בנתיים....תני לי יום-יומיים, אני אחשוב על משהו הגיוני להגיד להם שאולי הם יחשבו שמגיע לי דחייה בשביל זה...אני לא חושבת שיהיה להם אכפת שאני רוצה לטוס ללונדון כדי לקראות את השחקני האהובה עליי

*neta*

New member
לי מרשים לנסוע..

טוב אמא אמרה משהו דיי נכון, שאני לא ממש שואלת אותה..אז אני מתכוונת לנסוע אבל אני לא רוצה לנסוע לבד

ברודי

New member
אנ'לא מעודכנת...

מה יש בסוף אוגוסט?! מזה כנס או משהוא...? רק רנה או גם לוסי? כאילו זה משהוא שקשור לזינה או סתם בלי קשר...? (לא שאני אסע, ההורים שלי יזרקו עלי חפצים חדים קודם, אבל סתם לדעת..)

סמייילי

New member
אנשים אולי אני אוכל!!!!!!!!!!!!

רמזתי להורים שאני ממש רוצה טיול לפני הצבא... וחוץ מניו-זילנד(אחרי הצבא עם הילה) זו הבחירה שלי!!!!!! -עדי

shanyz

New member
אוקי לכולם!

כמו שברודי בקשה, אתם יכולים בבקשה לכתוב מה זה הכנס הזה שיש בלונדון.. רק רנה תהיה? מה יעשו שם? כמה זמן זה נמשך, מה עושים שם, פרטים.. אולי אני אבוא:) בעקרון אני חשובת שלאט כי אפילו לא הייתי בכנס שישראל, ואני לא עד כדי כך כאילו בקטע של זינה:) לא להרגו אותי...! כאילו אני לא קונה וידיאו, ודי וי די, ופוסטרים וכאלה.. חוץ מתמונה של ארס וזינה על לוח מודעות...מממ..ותמונות במחשב אז אין לי יותר מזה..:) אז לא נראה לי שאני אלך.. אבל אני אשמח אם תתנו לי פרטים. אולי יצא לי במקרה:) חחחהה

gabrielle

New member
אז זה הקטע- שאין פרטים!

עדיין... עוד מעט יתפרסמו באתר של קרייאשן פרטים... אבל סביר להניח שחוץ מרנה ( לא צריך יותר מזה ), יבואו עוד שחקנים- אבל כרגע לא ידוע מי... בכל מיקרה, אני נוסעת. * מרביצה לכרית *

*neta*

New member
לא חייבים להיות המעריצים מס' 1

של התוכנית כדי לנסוע..כל אחד ואופן ההערצה שלו, ואנחנו לא הורגים על זה
ומה שהולך שם זה בעיקר שיחות עם שחקנים ויש גם הופעות.. ועוד לא פורסמה רשימת שחקנים שיבואו (פרט לרנה).. אבל מה שבטוח-מתהוות לנו פה אחלה של משלחת

shanyz

New member
וזה כזה אינטימי...? שיושבים איתה

(רנה) ומממש מדברים איתה וזה..? או שיש מללללא אנשים וכאילו שואלים אותה שאלה המיקרופון והיא עונה...? נראה לכם שלוסי תהיה? (אני יודעת שאין פרטים, אבל מה נראה לכם?)

shiri_b

New member
רוב הסיכויים שכן

תרשמו אותי למשלחת
הזינאים הישראלים משתלטים על לונדון!! דווקא יש מספר נאה של אנשים שרוצים לבוא... יאללה בואו נפעל!

gabrielle

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חלום, היום הזה פשוט חלום.

shanyz

New member
אתם יכולים להגיד לי איזה אנשים

בינתיים נוסעים בטוח..? ואיזה כמעט בטוח...?

*neta*

New member
עוד לא פורסמה רשימת אורחים

חוץ מרנה שפורסם שהיא תהיה שם..

Cally1

New member
מה זה קשור לקריאיישן בדיוק?

הכנס בלונדון,זה מישהו אחר עושה ובמקרה יש לי את האימייל שלוץלא ידוע מי יהיה שם,אבל בטוח האדסון תהיה וטד,כי הם תמיד שם. ויש מצב שאני אסע,צריך רק לשכנע את הידיד שלי באנגליה:)

*neta*

New member
זה כנס שקריאיישן מארגן

את יכולה להכנס לאתר שלו ולבדוק..אנחנו מדברים על הכנס בלונדון בין התאריכים 29-31 באוגוסט.

X-na GIRL

New member
אוקיי ברגע שיהיו יותר פרטים אני אדע

אם התקציב שלי מספיק, אבל מבחינת אישור מאמא יש לי אישור. הבעיונת היא התקציב, צריך לדעת כמה המלון וכמה הכרטיס כניסה והכל, מבחינת טיסה יש לי מספיק כסף ועד אוגוסט אני מאמינה שאינ אצליח לחסוך עוד, אז גם אני מצטרפת לנסיעה, עד שיוכח אחרת!!!!
אין סיכוי שאני מפספסת את זה!!!

למעלה