נוסעים ללונדון

סמייילי

New member
יש!!!!! ../images/Emo20.gif

אז אני בחדר עם הילה..!! זה נראה לי הדבר הכי כיפי שאפשר לעשות לפני הגיוס!!!!!! "חבורת זינאים ישראלים השתלטה על לונדון.. שחקנים נעדרים.. שומרי סף נמצאו קשורים בתנוחת בננה" -עדי

Cally1

New member
כמה מוזר לשמוע

ממתי קריאיישן מארגנים כנסים בלונדון?! טוב,שיהיה...אבל יש גם כנס במרץ,מי שלא יודע.אין לי פרטים עדיין,אבל גם ככה כבר לא נספיק:)

*neta*

New member
זה לא כנס מה שהולך לקרות בפורום

בתאריך זה
זה משהו מיוחד

טוב, טוב...

אמרתי כבר לנטע שזה יוצא מאוחר מידי... אבל בכל מקרה, אם קלייר באה, אני באה! יש לי דיי הרבה זמן להתחיל לאסוף כסף!!! אם אני אצליח, ואני אראה שאני מתקדמת לאנשהו עד סביבות מאי/יוני, אני באה.

לפי מה שהבנתי באתר

אם מזמינים כרטיסים דרך קריאיישן זה יוצא לכל אדם המלון (רק המלון, אנשים) 109 פאונד. לא הבנתי אם זה ללילה, לאדם, לחדר... בכל מקרה, זה היה המחיר בערך. 109 פאונד זה בערך (כיום) 872 שקל. זה לא הרבה כל כך אם זה לכל הזמן. בקשר לטיסה, אל תשכחו שזה באוגוסט... טיסה יכולה לעלות בסביבות ה400 דולר, מה שאומר 2000 שקל. ועוד לא דיברנו על הכרטיסים לכנס... בכל מקרה, אני לא באה לנפץ אשליות חס וחלילה, פשוט תחשבו על זה בצורה פרקטית. אני מקווה שאני אצליח :) יום טוב

X-na GIRL

New member
אנשימים כרטיס זהב לכנס הזה עולה

אתם יושבים???? 414.40 דולר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד 4.50 דולר תוספת שירות יוצא 419 דולר מכפילים בשער היציג של הדולר להיום שהוא 4.8 ובשקלים יוצא לנו 2011 שקל רק לכרטיס זהב, שזה בעצם הכרטיס הכי שווה, *הפרופורציה מתחילה להתגנב למוחה של הילה* אלוהים אני אצטרך לחסוך חתיכת סכום!!!!! אבל אני לא מתייאשת מהר, *אם רק היתה לי יומולדת לפני הכנס*

*neta*

New member
כןכן נתקלנו במחיר האכזרי הזה

שמשום מה יותר גבוה מפסדינה !! אבל יש לפנינו עוד חצי שנה זה אפשרי בהחלט

shiri_b

New member
כמו לי?../images/Emo8.gif היום הולדת שלי

יוצאת ממש כמה ימים לפני הכנס (ב11) אז לפחות זה... מה שבטוח... צריך להתחיל לחפש עבודה!!

X-na GIRL

New member
לי יש עבודה אבל אני שוברת את

החזיר הקטן שלי שנקרא *הבנק* ומוציאה ממנו את הכסף שנועד לטיסה לניו זילנד שלא תיקרה כל כך בקרוב כמו שחשבתי *צבא מסריח!!!*. אז כמו שאמרת זה בהחלט אפשרי, מתמטיקה פשוטה: חצי שנה + זינאית שלא יצאה בחיים שלה מהארץ ובמיוחד לא לכנס + תוכנית חיסכון שגדלה וגדלה ____________________________ - לחלק ל רצון עצום להתחכך יחד עם הכוכבים של הסדרה, והרעיון של לצאת מארץ ישראל הקטנה *והיפה* וגם כמובן לבלות שלושה ימים זינאיים מאוד עם כל החבר'ה = חרישה על מקום העבודה שלי, חיסכון של כל שקל ושקל (לא לקנות מלפפונים חמוצים בזמן הקרוב
) והתוצאה הסופית תהיה אני עם חצי פורום זינה תפוז על מטוס עם צ'אקרם בוהק מצוייר על הכנף
רגע היתה לי פואנטה איפהשהו, לא נורא שכחתי אותה!!!!

*neta*

New member
בקצב הזה באמת חצי פורום ../images/Emo6.gif

מפגש פורום בלונדון
אני עם ירדן בחדר !! לא..אין לי משאלת מוות
יאללה היום יוצאים לחפש עבודה

shiri_b

New member
טיול שנתי ללונדון!!

נטע תביאי את המוס שלך נוכל להשתמש בו על ירדן!
וואי הרבה באים!!! יהיה ממש סבבה

יה יה יה!

אנשים, אתם מבינים את זה? אם אתם רוצים מרצ'נדייס, ועוד כל מיני כאלה (הלו, כאילו, בטוח שתרצו), צריך ככה בסביבות ה10000 שקל!!! קלטו! זה גועל נפש! כאילו, 5000 בערך זה הכל, וגם זה לא בטוח. בכל מקרה, אני עם תמר או שירי בחדר!!! (חטפו לי את ירדן!
) פכל מקרה (זה בכוונה הפ'), אני חושבת שכדאי להתחיל לחשוב מעכשיו, מה עושים ואיך עושים... והילונת, תני לי להרגיע אותך בובי, כשאת משתחררת מהצבא את מקבלת מענק ענקי של בערך 15000-20000 שקל... אז אין לך מה לדאוג עם התוכנית חיסכון... למען האמת, עוד מעט אני אתקשר אלייך להגיד לך את זה, שלא תדאגי!!! אנשים! אני אחראית על הקפיטריה במטוס! וכל הפחיות הקטנות הולכות אליי!
! אבל אני באה אך ורק אם קלייר או האדסון באות. קלייר בעדיפות ראשונה כמובן! קלייריייייייייייייייייייייייייייי!!!
אבל, יש מישהי בעדיפות ראשונה עליה... כן, כן, תאמינו או לא... טוב, גם לי הייתה פואנטה וכנראה שגם אותה איבדתי יומטוב.

למעלה