נוסעים ללונדון

*neta*

New member
ירדן כולה שלך מיכל לא לדאוג !!

זה היה בצחוק! אני רוצה לחזור מלונדון בחתיכה אחת
ואיך הגעת ל10,000? בחישוב הכי גרוע לא מגיעים לזה.. נניח טיסה 3000 שקל, ועוד 2000 על הכנס, 1500 מלון, זה 6500. מי אמר שצריך לאכול
?

gabrielle

New member
חח דיי דיי לא לריב עליי../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

אני של כולם... ותעשו לי טובה- נתחיל לסדר את עניין החדרים יותר מאוחר... כשיהיה בטוח שאנחנו נוסעים... ואו- אני בשוק איזה התלהבות יש פה- אני הבן אדם הכי מאושר בעולם הזה... * חיוך שלא יורד מהפרצוף- תקוע שם כבר 3 ימים * ככל שיהיו יותר אנשים, ככה זה יהיה יותר מדהים... ואו- אני בכלל בפלנטה אחרת, עזבו... בכל מיקרה- אני אוהבת את כולכם

shiri_b

New member
מה זאת אומרת חטפו לך את ירדן!

אני עדיפות שנייה??? זהו! את ישנה בחוץ!

gabrielle

New member
שירי תני לי לתקן אותך....

מה זה אומר חטפו לך את ירדן??? ותני לי להוסיף-

gabrielle

New member
לאלאלאלאלא בלי מוס!!!

ל-א הפעם! אני צריכה להיות כמה שפחות מוזרה בשביל... בשבילה... * דמעות עולות בעיינים * דיי- לא מדברים על זה, אני חייבת להצליח להתרכז, יש לי מחר מבחן במתמטיקה ואני לא מצליחה ללמוד!!! יש לי בעיה רצינית... אני מרגישה שהחלום של החיים שלי עומד להתגשם ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה... זה יותר מידי בשבילי...

shanyz

New member
אוףף....

כולם נוסעים ואני אשאר לבד!!!!!!!!!!!!!!!1 כי אני לא חשבת שאני אסע....=S כאילו מבחינת הכסף יש לי קצת פחות בעיה, אני אוכל איכשהו להוציא מההורים.. אבל לא נראה לי שאני אבוא כי חברה שלי שעברה לצ'ילה באה לבקר בחופש.. אז לא נראה לי שיצא לי:( אוף.. מי ישאר פה איתי?:(

gabrielle

New member
שני,

התאריכים של הכנס הם ממש נוחים- ממש בסוף החופש. אז אם את ממש תירצי זאת לא בעיה ךבקש מהחברה שלך ללכת כמה ימים קודם.. לא? סתם, האמת שאני לא יודעת אז אני לא אתערב. ואת לא נישארת פה לבד... וחוץ מיזה- כשנגיע לגשר..

shanyz

New member
ירדן

תראי בעקרון היא בהא לאיזה חודש שלם... לא יקרה כלום אם אני לא אהיה איתה כמה ימים (כמה ימים הכנס)? אבל נראה לי שדווקא בסוף היא בדיקו עוזבת, וגם יש לה יומולדת מממש בסוף החופש, אז אפילו אולי היא תחגוג פה אז אני לא יודעת.. אבל גם אם היא לא הייתה באה אני לא בטוחה שאני אבוא... וכאילו אל תחשבו שנאי כזאת מגעילה וזה.. אבל גם אם לוסי לא בטוח תהיה שם אז אני לא חושבת שאני כאילו רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף.. כאילו את רנה מממש בא לי לראות, ובקשר לאחרים קצת פחות.. כאילו לא בגללם אני אסע... אם אני אסע זה כדי לראות את לוסי ורנה... אבל מה שגם אני לא כל כך יודעת אפילו את השמות של כל השחקנים:) כי אני לא ברמת הערצה כמו כולכם:) כמו שאמרתי, אני אפילו לא יודעת את השמות של כולם... חחה

gabrielle

New member
חחח איזה חמודה!

אל תדברי שטיות אף אחד לא יחשוב שום דבר בגלל שאת לא נוסעת! להיפך- אנחנו המשוגעים שאנחנו נוסעים!!! אל תרגישי רע טוב?

shanyz

New member
אתם לא משוגעים!

אתם אוהבים מממממממממממאוד מישהו עד שאתם ידויעם כל פרט בחיים שלו אז זה ברור שתסעו:) אני ממש מקווה שכולכן תהנו!!! ואל תשכחו אותי פה כמובן:) ותצלמו מלללא תמונות ותשימו פה שאני אראה:)

ברודי

New member
גם אני נשארת :S

למרות שאני מתהההההההההההההההההההההההההההההה לנסוע ההורים שלי ישימו אותי על טיל לחלל לפני שיסכימו לי לנסוע ללונדון, לבד. (כן כן, איתכם ח'ברה. אבל אתם מסוכנות....)

shanyz

New member
באמת?

אני לא רוצ לשמוח שאת לא נוסעת, כי עדיין חבל שלא נותנים לך.. אבל נדבר עם עצמנו בזמן שהן לא יהיו:)

shanyz

New member
אמ............./images/Emo4.gif

בכל מקרה כבר אף אחד כמעט לא כותב.. אז אני לא חשבת שיהיה כל כך שינוי.. אבל כן...

shanyz

New member
ממ את גם יכולה לכתוב לבד..

את לא צריכה לחכות שאני אכתוב ואז להגיד את דעתך...את יודעת:) בכל מקרה, עוד לא ראיתי את הפרק.. אני אראה את ההקלטה יותר מאוחור ואז אני בטח אכתוב.. אני שמחה שסוף סוף מישהו מתכנן להגיב להודעות שלי....

ברודי

New member
האמת שכתבתי...

באמת, ישבתי וכתבתי ואז זה נמחק. ז"א סגרתי את החלון (לא בכוווווונה!!) ואז כאילו אמרתי- פאק איט. נחכה ששני תכתוב ונגיב לה... וככה זה הלך...

shanyz

New member
אהה...בגרך כלל אבל לא מגיבים לי../images/Emo5.gif

אממ.. אבל טוב לי לדעת שהפעם יגיבו:) אני עוד מעט הולכת לראות את הפרק ואז אני אכתוב.. אם יהיה לי מה לכתוב..:) אבל בטוח יהיה לי.. חחהה

*זינה*

New member
תראו...../images/Emo4.gif

בעיקרון, תכננתי לבוא. אבל עומדות בפניי יותר מידיי בעיות, אז... (תשבו טוב) אז אולי לא.
414 דולר? מה אני מליינית? אז נכון – אני יכולה להשיג, אבל עד שאני אשיג, כבר לא יהיו כרטיסים, אפילו לא רגילים. בעיה שניה היא שאין לי כרטיס אשראי בינלאומי. בעיה שלישית היא שיש בזמן הזה משהו אחר שנורא התלהבתי ממנו, חמישה חודשים בארה"ב... אז... לא יודעת אם לוותר על זה שוב (שנה שעברה ויתרתי כי היה כנס *פשוט רגיל וזול* בלונדון) אבל בואו נגיד שזה בעיקר המחיר. לא ייתכן ששלושה ימים בלונדון יעלו כמו שהות של שבוע שם לשני אנשים – וזה עניין בדוק!!) אגב – כרטיסי טיסה ללונדון בקיץ לא עולים בסביבות 400 דולר, אלא 550 דולר ליחיד, הלוך ושוב. אז... אם אני אזכה בלוטו – נדבר. בינתיים זה "לא יודעת".

ברודי

New member
שכחת גורם אחד....

מ-ל-ח-מ-הההההה באלגניםםםם סתם, מלחמה, מחירי הטיסות יורדיםםםםם

למעלה