יחי המקוויקנד

butbut

New member
../images/Emo126.gifווטאבר-אם אין אני לי מי לי../images/Emo35.gifפחד-זה מה

שהולך כאן-בפורום. |ìá||äãâù|îöòã äìäéèéí ùì î÷ôìéé:|ìá||ñãâù| -Don't Know Why -The Ballad Of Paul K - Too Close for Comfort |äãâù||úå|ëì ùéø àçø ùòùä ìëï àú æä äùáåò|ñãâù||úå| - Drowning Pool - Sinner -Billy Talent - Cut The Curtains -Alexisonfire - Oa Friend -Lost Prophets - Shinobi Vs Dr -Madina lake - House of cards -tony_parker-premier_love_feat
|ãåùéç||äãâù|öéèåèéä:|ãåùéç||ñãâù| חברה:"בוט, י'כלבה" אני:"אני כלבה? את כלבה! יבת-כלבה!...י'חרא" חברה:"אני חרא? את חרא! יבת אלף חראים!" אני:"אבל אני אוהבת אותך" חברה?:"בואי נהיה לסביות מלוקקות!" אני:"את וחבר שלך צריכים להיות לסביות-גם ככה הוא נראה כמו נקבה" חברה:"אה, הוא לא?" ~
~ אני:"המורה, אז למעשה מה שתא מתכוונת לומר זה שהיטלר ניקה את גרמניה? אז הוא הסתלבט על הגרמנים?" המורה:"משהו כזה, הוא פשוט ניקה את המקום בשביל שלא יחשבו שהיה שם רצח" אני:"גרמנים טיפשים" המורה:"אני גרמניה!" אני:"טוב, אז לא כולם טיפשים" המורה:היטלר היה-- אני:"הומו!" המורה:"כן, וחוץ מזה הוא היה--" אני:"גיי!" המורה:"וחוץ מן הנטיות המיניוצת שלו ידוע לך עליו עוד דברים?" אני:"היה לו שיער שחור". אח"כ הוספתי שהוא היה גאון-מושחט-בעל תקתיקות מעולות. ~
~ חברה:"אני אוהבת אותך-את חושנית מידי" אני:"בסדר, עד כאן סנדי! עם כול הכבוד לאהבה שלנו- אבל דאטס-איט!" חברה:"אבל---" אני:"בלי אבל!" חברה:"אבל דיברתי אליה!" ~מצביעה על עצמה במראה~ אני:"אוה". ><" |÷ãéîä||äãâù|äúîåðä äëé çîä:|àçåøä||ñãâù| אךך..

butbut

New member
../images/Emo126.gifOMG../images/Emo70.gif זה ייצא בג'יבריש!!!!!!!!!!!!!!!!!

תמונה 2: אוליבר

butbut

New member
../images/Emo126.gifBring Me The Horizon-ל-ע-ד../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

איי אני מאוהבת בשירים שלהם=]]

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהם... נשמעים כמו מכשפות גוססות רק עם שם

מגניב
!
רציני! שמתי לב לזה לאחרונה כשהשירים שלהם התחילו לעשות לי מחצבים בראש XD חוצמזה הסולן שלהם מפחיד אותי... הוא פשוט קעקוע אחד גדול ומכוער! X___X

butbut

New member
../images/Emo126.gifשמעי-סקרימו זה סגנון מוזיקה שקצת קשה

להתחבר אליו. תנסי לשמוע אותם כשאת ממש כועסת על בן-אדם כלשהו- או כשאת ממש עצובה. ככה אני מיכל ושלי התאהבנו בסקרימו ^^ =]

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifחצילית אם יש מישי שיכולה להירדם עם

סקרימו באמפי... זאת אני! XDD BMTH נחמדים... אבל לא דעת אותם ספציפית אנלא אוהבת D: תנסי לשמוע the devil wears prada אולי גם אותם תאהבי

Fall Out Inbar

New member
טחחח.. הציטוטיםXDD לקח לי זמן להבין את התמונה

*החוכמה*. אוף בוט, אני מתגעגעת לפיק שלך. ובגללך, יותר נכון בזכותך, התחלתי גם לכתוב. והמתכרתי.
אה ו.. מה מפחיד בפורום האקזוטי שלנו?

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח הפורום שלנו אקזוטי-זה נכון../images/Emo9.gifאבל הוא

גם מגעיל כמו שכתבתי-אין לי כוח שוב לעשות שרשור שכולם מכניסים לי מילים לפה- ולוקחים ללב- וקוראים בין השורותXD אז עדיך לא להסביר. ואממ... חח גם אני מתגעגעת לפיק שלי-אבל לא נראה לי שאני אכתוס עוד פיק, במיוחד לא לפרסם אותו...הבנתי פשוט שלא כדאי

Fall Out Inbar

New member
אולי בכל זאת..?../images/Emo24.gif אם את רוצה אני תמיד פה

תודה לאל על המצאת המייל, הנה שלי: [email protected] וגם תישלחי לי בבקשה בבקשה את הגרסה המלאה שלק הפיק שלך, וגם אם לרגע תחשבי לכתוב עוד משהו-מיד לשלוח לי

McGirl For Life

New member
סורי שאני נדחפת אבל אבל אבל

גמאני רוצה שתשלחי לי את הגרסה המלאה של הפיק שלך
(אם לא אכפת לך כמובן...
) פליז פליז פליז פליז פליז!!!! התמכרתי אליו
אממ הנה האימייל שלי : [email protected] ו.. תודה מראש
|

butbut

New member
../images/Emo126.gifסבבה-כשאני אצליח לרכז את כול הדפים של

הוורד אני בעזרת השם ישלח לכן=]