../images/Emo126.gifווטאבר-אם אין אני לי מי לי../images/Emo35.gifפחד-זה מה
שהולך כאן-בפורום. |ìá||äãâù|îöòã äìäéèéí ùì î÷ôìéé:|ìá||ñãâù| -Don't Know Why -The Ballad Of Paul K - Too Close for Comfort |äãâù||úå|ëì ùéø àçø ùòùä ìëï àú æä äùáåò|ñãâù||úå| - Drowning Pool - Sinner -Billy Talent - Cut The Curtains -Alexisonfire - Oa Friend -Lost Prophets - Shinobi Vs Dr -Madina lake - House of cards -tony_parker-premier_love_feat
|ãåùéç||äãâù|öéèåèéä:|ãåùéç||ñãâù| חברה:"בוט, י'כלבה" אני:"אני כלבה? את כלבה! יבת-כלבה!...י'חרא" חברה:"אני חרא? את חרא! יבת אלף חראים!" אני:"אבל אני אוהבת אותך" חברה?:"בואי נהיה לסביות מלוקקות!" אני:"את וחבר שלך צריכים להיות לסביות-גם ככה הוא נראה כמו נקבה" חברה:"אה, הוא לא?" ~
~ אני:"המורה, אז למעשה מה שתא מתכוונת לומר זה שהיטלר ניקה את גרמניה? אז הוא הסתלבט על הגרמנים?" המורה:"משהו כזה, הוא פשוט ניקה את המקום בשביל שלא יחשבו שהיה שם רצח" אני:"גרמנים טיפשים" המורה:"אני גרמניה!" אני:"טוב, אז לא כולם טיפשים" המורה:היטלר היה-- אני:"הומו!" המורה:"כן, וחוץ מזה הוא היה--" אני:"גיי!" המורה:"וחוץ מן הנטיות המיניוצת שלו ידוע לך עליו עוד דברים?" אני:"היה לו שיער שחור". אח"כ הוספתי שהוא היה גאון-מושחט-בעל תקתיקות מעולות. ~
~ חברה:"אני אוהבת אותך-את חושנית מידי" אני:"בסדר, עד כאן סנדי! עם כול הכבוד לאהבה שלנו- אבל דאטס-איט!" חברה:"אבל---" אני:"בלי אבל!" חברה:"אבל דיברתי אליה!" ~מצביעה על עצמה במראה~ אני:"אוה". ><" |÷ãéîä||äãâù|äúîåðä äëé çîä:|àçåøä||ñãâù| אךך..