YoureMyHeroine
New member
Try to explain...
מצעד הלהיטים של מקפליי: אין כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Dear God- A7X Afterlife- A7X Warm Me Up- The Audition הלהקה המגניבה של השבוע: A7X ומדינלה וסוויסייד סיילנסXXDD מה יותר רומנטי מלשמוע סוויסייד סיילנס עם החברXD אלבום שחרשתן עליו: החדש של A7X קליפ שעשה לכן את זה: ניי תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ניי משהו שהכעיס אתכם השבוע: שומדבר לא הצליח להרוס לי <: משהו ששימח: השבוע הזה. פשוט. היה. מושלם. משהו שהעציב: כלוםם ציטוטיה: שיחה עם חברה חחחחח אני טינאייג' קווין: SHIX אומר/ת: מה הייתי עושה בלעדייך?
TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: גבות5 SHIX אומר/ת: *_* SHIX אומר/ת: תעשי לי ילד עם סייד?*_* TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: כן *_* TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: ואיזה פירס שתרצי *_* SHIX אומר/ת: אוהואוה*_* SHIX אומר/ת: ייאי. TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: ס'כיף D: SHIX אומר/ת: נכון?*_* SHIX אומר/ת: ילד TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: כןןן SHIX אומר/ת: איזה סקסי הוא יהיה שיואו*_* TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: שיואו אבל הוא יהיה הילד שלנו ואז ואז ואז זה יהיה nasty
SHIX אומר/ת: מה?XD TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: לחשוב שהוא סקסי TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: יהיה נאסטי ברמות >< SHIX אומר/ת: D=D=D=D=D= SHIX אומר/ת: בסדר, סקסי. SHIX אומר/ת: לא נאנוס אותו כל יוםD= TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: אבלאבל TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: תחשבי TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: שההורים שלך חושבים שאת סקסית TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: :R:R:RR:R:R:R:R:R: SHIX אומר/ת: אווווווקיי. SHIX אומר/ת: יש בזה משהו.. TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: אז.. TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: לא TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: בואי נעשה ילד מכוער TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: ממממשש מכועררר TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: כאילו TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: מכוערר כאפוותתת SHIX אומר/ת: =-O TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: בעצם לא SHIX אומר/ת: אני לא רוצה ילד מכוער! TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: בואי נאמץ ילד סיני וזהוXD SHIX אומר/ת: XDDDDDDDDD SHIX אומר/ת: בואי נעשה הפרייהD= TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: XDDD את סינית?! SHIX אומר/ת: בואי נבחר זכר סקסי ונוליד לו ילד! TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: כי אז הוא יצא סיני~!! SHIX אומר/ת: לאD=D=D=D=D=D=D= TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: אוי חבלD: TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: אז קוריאני זה גם קרוב TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: או יפני TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: או תאילנדי >< SHIX אומר/ת: או טיבטי SHIX אומר/ת: או ויאטנמי TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: אוווווו TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: פילפיני? >< SHIX אומר/ת: אהמאהמ... SHIX אומר/ת: תעשי אן-דן-דינו, אוקיי?D= מתנגן בראש / בפלייליסט: Almost Easy- A7X התמונה הכי חמה: מת'יוD:
מצעד הלהיטים של מקפליי: אין כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Dear God- A7X Afterlife- A7X Warm Me Up- The Audition הלהקה המגניבה של השבוע: A7X ומדינלה וסוויסייד סיילנסXXDD מה יותר רומנטי מלשמוע סוויסייד סיילנס עם החברXD אלבום שחרשתן עליו: החדש של A7X קליפ שעשה לכן את זה: ניי תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ניי משהו שהכעיס אתכם השבוע: שומדבר לא הצליח להרוס לי <: משהו ששימח: השבוע הזה. פשוט. היה. מושלם. משהו שהעציב: כלוםם ציטוטיה: שיחה עם חברה חחחחח אני טינאייג' קווין: SHIX אומר/ת: מה הייתי עושה בלעדייך?