יחי המקוויקנד

YoureMyHeroine

New member
Try to explain...

מצעד הלהיטים של מקפליי: אין כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Dear God- A7X Afterlife- A7X Warm Me Up- The Audition הלהקה המגניבה של השבוע: A7X ומדינלה וסוויסייד סיילנסXXDD מה יותר רומנטי מלשמוע סוויסייד סיילנס עם החברXD אלבום שחרשתן עליו: החדש של A7X קליפ שעשה לכן את זה: ניי תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ניי משהו שהכעיס אתכם השבוע: שומדבר לא הצליח להרוס לי <: משהו ששימח: השבוע הזה. פשוט. היה. מושלם. משהו שהעציב: כלוםם ציטוטיה: שיחה עם חברה חחחחח אני טינאייג' קווין: SHIX אומר/ת: מה הייתי עושה בלעדייך?
TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: גבות5 SHIX אומר/ת: *_* SHIX אומר/ת: תעשי לי ילד עם סייד?*_* TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: כן *_* TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: ואיזה פירס שתרצי *_* SHIX אומר/ת: אוהואוה*_* SHIX אומר/ת: ייאי. TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: ס'כיף D: SHIX אומר/ת: נכון?*_* SHIX אומר/ת: ילד TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: כןןן SHIX אומר/ת: איזה סקסי הוא יהיה שיואו*_* TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: שיואו אבל הוא יהיה הילד שלנו ואז ואז ואז זה יהיה nasty
SHIX אומר/ת: מה?XD TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: לחשוב שהוא סקסי TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: יהיה נאסטי ברמות >< SHIX אומר/ת: D=D=D=D=D= SHIX אומר/ת: בסדר, סקסי. SHIX אומר/ת: לא נאנוס אותו כל יוםD= TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: אבלאבל TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: תחשבי TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: שההורים שלך חושבים שאת סקסית TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: :R:R:RR:R:R:R:R:R: SHIX אומר/ת: אווווווקיי. SHIX אומר/ת: יש בזה משהו.. TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: אז.. TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: לא TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: בואי נעשה ילד מכוער TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: ממממשש מכועררר TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: כאילו TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: מכוערר כאפוותתת SHIX אומר/ת: =-O TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: בעצם לא SHIX אומר/ת: אני לא רוצה ילד מכוער! TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: בואי נאמץ ילד סיני וזהוXD SHIX אומר/ת: XDDDDDDDDD SHIX אומר/ת: בואי נעשה הפרייהD= TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: XDDD את סינית?! SHIX אומר/ת: בואי נבחר זכר סקסי ונוליד לו ילד! TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: כי אז הוא יצא סיני~!! SHIX אומר/ת: לאD=D=D=D=D=D=D= TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: אוי חבלD: TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: אז קוריאני זה גם קרוב TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: או יפני TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: או תאילנדי >< SHIX אומר/ת: או טיבטי SHIX אומר/ת: או ויאטנמי TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: אוווווו TeenageQueen™ (bah) אומר/ת: פילפיני? >< SHIX אומר/ת: אהמאהמ... SHIX אומר/ת: תעשי אן-דן-דינו, אוקיי?D= מתנגן בראש / בפלייליסט: Almost Easy- A7X התמונה הכי חמה: מת'יוD:

butbut

New member
../images/Emo126.gifAfterlife- A7X../images/Emo99.gifמעורר נוסטלגיות

בשבילי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"והוא חופשי להאמין בכל, בכל מה

שהוא רואה ולהקשיב לרעש ים כחול זה כל מה שהוא רוצה".
מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL. TWYMMF. ומה שהיה השבוע ב-UC&P2.
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
Aiden - Moment. The Auodition - Warm me up.
Avenged Sevenfold - Afterlife.
Britney Spears - Break the ice. ><" The Cat Empire - Hello. The Cat Empire - One, four, five. The Cat Empire - Sol y sombra. The Cat Empire - Two shoes. Cobra Starship - The Ballad of Big Poppa and Diamond Girl. Cobra Starship - Angie. Cobra Starship - The World Has Its Shine (But I Would Drop It On a Dime). Fightstar - One day son. Fightstar - Amaze us. Good Charlotte - Little things. Linkin Park - Points of auothority. Linkin Park - Pushing me away. Linkin Park - Leave out all the rest. Linkin Park - In between. Son of Dork - We're not alone. Son of Dork - Party's over. Son of Dork - Boyband. Son of Dork - Two princes (Spin Doctors Cover). Son of Dork - I want you back (Jackson 5 Cover). Son of Dork - Holly...I'm the one. Son of Dork - Wear me down. Son of Dork - Sick.
~התמכרות מחודשת~ היהודים - חופשי. היהודים - אמן.
הלהקה המגניבה של השבוע:
SOD. Linkin Park. The Cat Empire.
אלבום שחרשתי עליו:
SOD - Welcome to loserville.
קליפ שעשה לי את זה:
Britney Spears - Break the ice ~כאפה~: http://uk.youtube.com/watch?v=5ECgRjKWzLg
The Used - All that i've got
: http://uk.youtube.com/watch?v=RZxPZGtZknc
Linkin Park - Papercut: http://ca.youtube.com/watch?v=32DvD7DBS3M
Santana Feat. Sean Paul - Cry baby cry
: http://uk.youtube.com/watch?v=GMhxqbCmvDo&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: השנים הטובות. אבודים 4. אמריקן איידול 7. גיא פינס. Gossip Girl כי התרגום בעברית גרוע ^^ צ'אקק
הפמליה 1. אריקקק
משהו שהכעיס אותי השבוע:
אבא.
משהו ששימח:
חברות, בית ריק.
משהו שהעציב:
נההה
ציטוטיה:
לא משהו שאני זוכרת כרגע.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
היהודים - אמן.
התמונה הכי חמה:
גם השבוע יש כמה..
הנצחת רגע הדבקת המסטיק שלי בקיר המסטיקים בטיול השנתי של שנה שעברה XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה |||

ריאן מפאניק!
סופ"ש חביב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לאא למה? ../images/Emo7.gif הוא נראה חביב ../images/Emo9.gif

כמובן שהיו זמנים..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג הייתי שם../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחחח ברגע שראיתי את הקיר הזה נישפכתי מצחוק
כמובן שהדבקתי מסטיק|גאה| XD ונתחיל עם השירים- Britney Spears - Break the ice
שיר מגנובבב הקליפ, מה זה לא אהבתי, שמחתי שהיא הוציאה את זה כסניגל אבל הקליפ פשוט נוראי. Cobra Starship - Angie
אאאעעאעאאע Son of Dork - Two princes (Spin Doctors Cover).
איזה חמודים הם פההה Son of Dork - Holly...I'm the one.
אחד השירים, במיוחד כשג'יימס או סטיב אומר "care" או "yeah" בטון חלש שכזה. The Cat Empire- מה הסגנון שלהם? כמו של איזה להקה.. תני דוגמא XD Linkin Park - Papercut: http://ca.youtube.com/watch?v=32DvD7DBS3M הקליפ הזה אחד המגעילים, תמיד לא רציתי לראות אותו כי הוא הגעיל אותי נורא! אבל השיר!! אני ממש התמכרתי אליו!
הפמליה 1. אריקקק
אריקקקקקקקקקקקק חולה עליו!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחח זה מטורף ../images/Emo192.gif

גמני לא אהבתי את הקליפ ממש היא יכלה לעשות אותו סגנון טוקסיק כזה אבל הו וול.. נמ, קאט אמפייר הם להקה קנדית והם עושים סגנון ג'אז-פאנקי כזה הייתי בהופעה שלהם כשהייתי בקנדה. אז זה לא סגנון ששומעים בדר"כ חחח ולא ממש קל להתחבר לסגנון שלהם. נמ, אם תרצי אני אשלח איזה שיר או שניים
הפמליהה ראיתי רק את ה-4 פרקים הראשונים כי יש בחינם ב-VOD בסופ"ש חח אבל התאהבתי
איזה באסה שזה לא משודר באופן קבוע. גאד, יש לי חולשה לאריק-ים
כן, פייפרקאט מזעזע וקצת מטריד אבל השיר מעולה.

Yu vi

New member
נכון! מה הקשר בין גוסיפ גירל לאחת שיודעת?

+
מאט
ג'יימס נראה פחות טוב אבל הם עדיין חמודים יחדיו ^_^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח הם פשוט גרועים בתרגומים ../images/Emo3.gif

butbut

New member
../images/Emo126.gifThe Used - All that i've got../images/Emo35.gif

את שומעת דה יוסד? GOOD TO KNOW

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif טון זלזול שמא?

חחחח נמ, אממ כן. יש להם כמה שירים טובים

Fall Out Inbar

New member
אוףף ;; רקאני כשכחתילראות את גוסיפ גירל?

~או בעברית: אחת שיודעת~ בעאחס,התרגומים מאנגלית לעברית הורגים אותי כל פעם מחדש.

למעלה