יחי המקוויקנד

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאחח אני מתגעגעת לאותם ימים

אותם ימים הכיפים של כיתה ח' ו-ט'...

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח ילדה קרועה!!!XDD

את קורעת אותי LOL אממ...סתם לידע הכללי-לא כול כך כייף כשהעצמות שלך בולטות! מנסיון! זה כואב=]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלא נכון, דווקא היה לי סבבה ככה../images/Emo6.gif

אמןאמן שיחזורר

Fall Out Inbar

New member
מכון, זה באמת כואב../images/Emo69.gif ואני אפילו לא רזה, רק

העצמות במותניים, בדיוק איפה שהג'ינס- הן ממש בולטות.

Fall Out Inbar

New member
אני דווקא אהבתי את דני. יש בדיוויד הזה משהו

מעצבן נורא..! לא יודעת למה, תמיד שרואים אותו יש לי חשק פשוט לשבור את המסך. ובגללך אני שרה עכשיו את השיר החופרני הזה "שיואו איזה קיף הקיץ בא, בא בא בא!" דוגרי, מי המפגר שחשב על המילים המגרות האלה. וז מתפלאים שהדור שלנו יצא כזה דילקט ואידיוטי..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif קוברהה ../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif Cause obviously,She's out of my league"

I'm wastin' my time 'Cause she'll never be mine I know i never will be good enough for her..."
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Five Colours In Her Hair That Girl The Way You Make Me feel
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
When You Look Me In The Eyes Stacy's Mom Chemicals React Umbrella – של ונילה סקאיי
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
Vanilla Sky
The Rocket Summer
אלבום שחרשתן עליו:
אין כ"כ
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=mKq77FCMkC0&feature=related
החלק הכי מצחיק זה שמראים את דני קטן..ושמקפליי מראיינים אחד את השני XDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הישרדות,דקסטר ...ו...זהו [
]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה לספורט הכלבה העיפה אותי מהשיעור..ביץ'
משהו ששימח:
תעודה
-ממוצע 93.8
משהו שהעציב:
שמעתי סיפור שהורים היכו את הילדים שלהם..והילדים ישארו צמח,הם לא בהכרה וזה..הם הרביצו להם בראש ושמו אותם על תנור חימום כדי שיקבלו כוויות.
איזה מן הורים הם?!
ציטוטיה:
לימדתי את המורה שלי לת.ז לומר סביש מורה: "הכל טוב?" אני: "הכל סביש!" מורה: "סביש מה זה?" אני: "הסבבה החדש" מורה: "אה..זה נשמע כמו סביח..ויי בא לי סביח.." אני: אתה לא מעודכן הראל.." *לאחר כמה דק'* המורה: *מדבר בפניי הכיתה* "אם כך,הכי סביש זה לציית לחוקי המדינה.."
זה היה כ"כ מצחיק באותו רגע
*שיעור מתמטיקה,עבודת כיתה* אני עושה את התרגילים שאמרו לעשות.. ילד אחד בא אליי ומסתכל במחברת...מתיישב ומתחיל להעתיק את כל התשובות.. אחרי שהוא מסיים להעתיק: הוא: "יש הצלחתי!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Move Along
התמונה הכי חמה:

גרבע

New member
חחח יא רייט .הכול בגלל ספורט

המורה ממש שונאת אותי אז היא נתנה לי 70 ):

דנושש XD

New member
../images/Emo12.gif גם אצלי ספורט הורס!!

המורה כ"כ שונאת אותי.. כל המורות כתבו לי אחלה הערות ורק היא : "מרבה לפטפט בשיעור" כלבה,היא מעיפה אותי מהשיעורים,מתעלמת ממני.. היא היחידה שנתה לי 80 בתעודה!!! ביץ'

גרבע

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פעם אחת היא באה אלי ואמרה לי :"את לא עושה כלום!ואני מראה לך את זה כל שיעור!כלום ועוד כלום ועוד כלום שווה אר-בע-ים!!!" XDD או שהיא אומרת לי "עם ידיים בכיסים אי אפשר לשחק כדורסל ,צור"

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gifחחחחחחחחח

איזה מורות סתומות יש בעולם...
חחחח ברגע שקראתי את זה שהיא אומרת לך "עם ידיים בכיסים אי אפשר לשחק כדורסל,צור" עלתה לי תשובה בראש : "ועם תחת כמו שלך אי אפשר להיות מורה לספורט" (ברור שלא הייתי אומררת את זה XD )
אני וההומור שלי

למעלה