יחי המקוויקנד

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDD לחברה שלי

קוראים טל מוסרי,ולאח הגדול שלה קוראים עידו
גם יש לי חברה שקוראים לה לאה גולדברג><" וירדן הראל(כמו הדוגמנית) ו..היה עוד משהו!לא זוכרת.... אה וגם יש את שאולי מלמד, הילד מניקולודיון..שהשם שלו זה שאולי מלמד אבל בגלל שזה הוא
וגם את ניב זילברברן(דנה עזרי לי, זה השם משפחה שלו
XDD) שהוא הילד מבטיפול וניקולודיון, אבל אנחנו קוראות לו ניבולודיון XDD

דנושש XD

New member
XDDD אין לי מושג מה השם משפחה שלו!! ../images/Emo6.gif

אל תשכחי שיש אנשים שגם דיבבו בטלוויזיה *שורקתובוההבאוויר*

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifOMG !!!!!!!!

לחברה שלך קוראים טל מוסרי ולאח שלה עידו
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDDD טל מוסרי?

תמיד ישאר אימו
תזכירי לי למה את מתחפשת?

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחח

אני שונאת אותו הוא כזה טיפש.מכוער.מפגר.אידיוט.צריך לזרוק עליו בוטנים. אני מתחפשת ל

Fall Out Inbar

New member
לא חבל על הבוטנים? ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif והטעם שלך במוזיקה

חוץ ממקפליי כמובן, אני גם כן מתה כמעט על כל הלהקות שכתבת..! דרייק בל, סימפל, ופארמור בעיקר. פשוט
חחח אני שאני וחברה שלי ממש אהבנו את נינט, והיא באה להופיעה במועצה אבל לפנייה תקעו את טל מוסרי. ><" יואו, כמה שצחקנו עליו, והצקנו לו- יש לי תמונה שלו ממש נעלב.
ועכשיו גם עבר לי התקופה של נינט, תודה לאל.

Fall Out Inbar

New member
בואי נפתח אגודת 'טל מוסרי לגיהנום'

נשבעת לך, הוא הרס לי את הילדות. XD

נישיי

New member
GGGG .........

לאיזה עדלאידע את הולכת?????את מופיעה שם או סתם הולכת לראות????

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifמופיעה../images/Emo9.gif

לא בעדלאידע בחולון חחח במודיעין ... [:

נישיי

New member
אה חח......

פשוט חשבתי שיש מצב שאת גם מופיע ברמת השרון....מסתבר שלא חח:)

חצמבוש

New member
"למה אתה מתחפש?"|"לא אומר"|"לסטייק!" XDD

חחחחחח וואי היה לי היום את השיער ספרות הכי הזוי EVER
מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL
McFly - Easy Way Out McFly - Silence Is A Scary Sound mcfly - umbrella
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Simple Plan - 11 - What If One Republic - Stop And Stare One Night Only - Just For Tonight Whem I'm Gone - Simple Plan
הלהקה המגניבה של השבוע:
One Republic
אלבום שחרשתן עליו:
אין
קליפ שעשה לכן את זה:
One Republic - Stop And Stare
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
השרדות-אני עדיין צוחקת מהקטע שמשה קפץ למים עם לפידXD ואני חשבתי שדאגי דבילD:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אין את הDVD בסניף בראשון~קקות
משהו ששימח:
אין><
משהו שהעציב:
אין><
ציטוטיה:
שיעור הסטוריה,המורה בוחנת אותי על העליה הראשונה המורה:"פאני תגידי לי בבקשה מה היה השם השני של העליה הראשונה" אני:"אמממ עליה ראשונה?!"
--------- צוחקים בשיעור היסטוריה על כל ההברקות שלנו מהבחנים בע"פ המורה:"שנה שעברה,היה ילד ששאלתי אותו כמה ימים נמשכה מלחמת ששת הימים והוא לא ידע" XDDDDDD פליישר:"לא שמונה?!" פז:"מה!? איך אפשר לא לדעת?!" איתי:"שתוק! אתה אמרת שבדגל יש מנורה!" כולנו מחקים אותו:"אממ בדגל יש את הסמיל מגן דוד,שני פסים ואמממ מנורה!" והדגל נמצא לו מול העיניים!XDDDDDDD ------ שיעור ספרות,צוחקים על התחפושות של ילדים ילד אחד שואל את המורה:"רוית את התחפשת שנה שעברה למקל אוזניים לא? השנה תתחפשי למחמם אף!" לירן:"אני מתחפש לפייטים!"XDDDD ניסן:"אני לא אומר למה אני מתחפש" פז:"לסטייק!" XDDDDDDDD ------ שניר:"איתי שתוק,אותך בבית מילה זרקו שלוש פעמים מתוכם תפסו פעמיים" תמיר:"את ניסן בכלל לא הצליחו לזרוק" [הוא ילד גדול] XDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
One Republic - Stop And Stare
התמונה הכי חמה:
אני כשהייתי קטנה בבר מצווה של דוד שליXD בזמן שכולם רקדו אני חיסלתי את כל העוגהD:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חמודההההה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

Fall Out Inbar

New member
יואו הציטוטים XDDD ונראה לי שמשה ודאגי שווים.

אני בדיוק הייתי אצל חברה שלי, וראינו את זה מוקלט מהמכשיר הנפלא שנקרא-'יס מקס'. אני הייתי על ההליכון, כבר כמעט רצה כשבדיוק הראו את משה ואני נ פ ל ת י מההליכון מרוב צחוק. וגם 20 פעם אחרי שהרצנו את זה וראינו שוב ושוב, אני עדיין נשפכתי כל פעם.
ואיך שהוא אומר "איסה מכה, איסה מכה". יואוו, נראה לי בעצם הוא עוקף את דאגי.
או שלא..

למעלה