"למה אתה מתחפש?"|"לא אומר"|"לסטייק!" XDD
חחחחחח וואי היה לי היום את השיער ספרות הכי הזוי EVER
מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL
McFly - Easy Way Out McFly - Silence Is A Scary Sound mcfly - umbrella
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Simple Plan - 11 - What If One Republic - Stop And Stare One Night Only - Just For Tonight Whem I'm Gone - Simple Plan
הלהקה המגניבה של השבוע:
One Republic
אלבום שחרשתן עליו:
אין
קליפ שעשה לכן את זה:
One Republic - Stop And Stare
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
השרדות-אני עדיין צוחקת מהקטע שמשה קפץ למים עם לפידXD ואני חשבתי שדאגי דבילD:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אין את הDVD בסניף בראשון~קקות
משהו ששימח:
אין><
משהו שהעציב:
אין><
ציטוטיה:
שיעור הסטוריה,המורה בוחנת אותי על העליה הראשונה המורה:"פאני תגידי לי בבקשה מה היה השם השני של העליה הראשונה" אני:"אמממ עליה ראשונה?!"
--------- צוחקים בשיעור היסטוריה על כל ההברקות שלנו מהבחנים בע"פ המורה:"שנה שעברה,היה ילד ששאלתי אותו כמה ימים נמשכה מלחמת ששת הימים והוא לא ידע" XDDDDDD פליישר:"לא שמונה?!" פז:"מה!? איך אפשר לא לדעת?!" איתי:"שתוק! אתה אמרת שבדגל יש מנורה!" כולנו מחקים אותו:"אממ בדגל יש את הסמיל מגן דוד,שני פסים ואמממ מנורה!" והדגל נמצא לו מול העיניים!XDDDDDDD ------ שיעור ספרות,צוחקים על התחפושות של ילדים ילד אחד שואל את המורה:"רוית את התחפשת שנה שעברה למקל אוזניים לא? השנה תתחפשי למחמם אף!" לירן:"אני מתחפש לפייטים!"XDDDD ניסן:"אני לא אומר למה אני מתחפש" פז:"לסטייק!" XDDDDDDDD ------ שניר:"איתי שתוק,אותך בבית מילה זרקו שלוש פעמים מתוכם תפסו פעמיים" תמיר:"את ניסן בכלל לא הצליחו לזרוק" [הוא ילד גדול] XDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
One Republic - Stop And Stare
התמונה הכי חמה:
אני כשהייתי קטנה בבר מצווה של דוד שליXD בזמן שכולם רקדו אני חיסלתי את כל העוגהD: