חופש חופש חופש!

Fall Out Inbar

New member
../images/Emo162.gifחופש חופש חופש!../images/Emo157.gif

אממ.. טוב, אז בגלל שכבר יום שני עכשיו, ומיקי בכלל לא פתחה שירשור על יום ראשון, חשבתי שיהיה נחמד שכל אחת תכתוב חוויות מליל הסדר, ובכלל מה אתן מתכננות לעשות בחופש. וכמובן, שכולכן יכולות להתגרות בי שאתן הולכות למפגש.. אז מה? אני הוולכת לפגוש סקייטרים חמודים וחתיכים D;; אז- שפכו, ספרו ושתפו
יואו, איזה גדול המומיה-
אני נקרעת פה! XDDD טוב , נסחפתי.

היה גרוע.

היה משעמם. דוד שלי צעק עלי ועל אחותי. היינו רק 15 אנשים, כשבדרך כלל אנחנו לפחות איזה 25. היה סתם חרא.

כי הוא מפגר

מכירה את זה שאת יודעת שאת אוהבת את המשפחה שלך, ואז אחד מהם מתנהג כמו בהמה ואז את יועת שמחקת אותו מהרשימה שלך לנצח? אז זה בדיוק ככה. ואחר כך אמא שלי סיפרה לי משהו אחר שעוד יותר הרתיח אותי עליו [לא משנה מה]. אז בקיצור- מאחד הדודים האהובים עליי הוא יכול ללכת לחפש ת'אחיינים שלו- כי אני לא מתכוונת להגיד לו שלום יותר אי פעם בחיי [בלי נדר]. והוא צעק עליי ועל אחותי כי צחקנו בליל הסדר! טוב שלא, באמת! כולה לחשתי לה משהו בסגון 'צריך להשאיר כוס יין לטומפלטצ'ר, הוא כמו אליהו הנביא!' וההוא פתח ת'פה שלו~~" אז באותו רגע שהוא צעק עליי, שמתי עליו פס ענק, ופשוט כל הסדר הלכתי לדבר עם בת דודה שלי שישבה בצד השי של השולחן ועם אמא שלי שישבה כמה וכמה כסאות לידי. ומתכננת דברים לחופש? הממ.... לעלות לחיפה ואנסי
ונוגס
וגם בכדי להגיש עבודה לאוניברסיטה, נראה לך שהיא פתוחה? [מחר], ללכת למפגשפורומקפליי [מחרתיים] וללכת לרחוב כלשהו בהרצליה
[ביצ'ס!].

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifהווווו אולי הגזמת איתו קצת?../images/Emo12.gif

אבל את לא באההההההההההההה דונט יו ואנסי
מי! תבואי! יא כלבה! מישו צריך לשמור על נוגס בזמן שאני עם שון! #$@##&%%(*^##@$ פרקתי.

לא מגזימה איתו. וחבל שלא.

ואת, אל תתחילי איתי.... למה יהיה לך רע. את רוצה שאני אשכיב את ואנסי במיטה חזרה? מה יהיה על דני אז?! הא? הא? הא??!?!??!
וחוצמזה, מאיפה לי לדעת שאת עם שון בזמן שנוגס בחיפה?! את לא מתקשרת אליי!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאה אה? יהיה לי רע?! BEWARE

אל תעצבני את ואנסי אני אביא עלייך תבני דודים הואנסיים שלי
תשכיבי אותה חזרה!!!!!!!!1 ואז את תצטרכי לכתוב עוד! ואז אל תתבייכני לי "למה החזרתי אותה" $##*^# אמרתי לך שהוא בא! #$#%&$%$%#%# מה יש להתקשר X__________X

את כל השניים וחצי בני דודים שלך?!

פחח. יש לי ארבעים
ונמממ.............................. היא אימללה לי את הדניייייייייייייייייי והוא חצי בדכאון וחצי כועס עכשיו!!!!!!111111

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאני אביא לך ערסים מטירה.../images/Emo11.gif

ואז תראי מזה גיהנום מדמם! $##*##$^ מסכן! קופיף מסכן ועזוב! וחירש!

אני אביא לך קרובים מנתניה../images/Emo11.gif

אין יותר גרוע מנתניה. ואז תגלי שיש לך ווריס@#$!@! תראי מה עשית לו >< זה הכל באשמתך. הוא שונא את עצמו. אני מקווה שהוא לא יטביע את עצמו במקלחת עכשיו!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאין ווריס! אלווייס אנד פוראבר.../images/Emo11.gif

אני?! זו לא אני! זה המוח החייתי שלו! קופים חושבים כמו קופים מה לעשות! $%#$^%^_&*^&)%

../images/Emo11.gif

אל תלכי ותפילי את הכל עליו. גם את קופה בעונת ייחום. בייחוד על דני
וחיות יש גם בתאי מדידה @#%@%!! להזכירך, *שיעול* הלואין.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

אוקי טוב אולי ואנסי יצאה קצת כלבה..... אבל עדיין!!! אני לא קופה, אני זאב ערבות. ואין אצלי עונות ייחום! זה תמידי! דניייייייייייי
יא וול אללה אני מוכנה לסקס חייתי בתא הלבשה 8D טוב אני הולכת לקחת שוקו.

butbut

New member
../images/Emo126.gifאואו גם את בעניין של סקייטרים?החבר שלי

סקייטר-זה הכי יפה בעולם^^ XDD נאממ.. מה שיצא טוב מהחופש הזה-זה שסוף סוף סיימתי ת'ציור שלי. ברו השםXD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo12.gifאיזה מהמם!!!ואיזה חבר????../images/Emo122.gif

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח פירוט בהודעה ששרשרתי לענבר../images/Emo9.gif

Fall Out Inbar

New member
זה בהחלט יפה^^ אני פחות בעניין של..

פשוט אני ממש אוהבת את כל אלה שרוכבים על זה. כאילו לראות את זה והכל- זה מדהים! הציור שלך מהמם, ואני בטוחה שזה לא הדבר הטוב היחיד שייצא מהחופש XDD אממ.. בוט, על איזה חבר מדובר? ולמה אנחנו לא יודעים עליו
<?>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח בגלל שלא הייתי בפורום לא יכולתי לספר

אממ... זה קרה כזה מהר, כאילו לשבועיים עקבתי אחרי איזה מישהו שהיה נראה לי ממש חתיך,וראיתי שכולם תפסו ממנו
. אז שאלתי בנות כמה פרטים עליו... אח"כ במסיבה של אחת הסקייטריות הוא אמר שהוא רוצה להכיר אותי
. נתנו במקרה לאחותי ת'מסן שלו ויום אחד הייתי על המחשב וזה היה פתוח
. דיברתי איתו וזה, ואז הוא ביקש את המסן שלי עצמי. עכשיו אני לא ידעתי שזה אותו האחד ששמתי עליו עין, והוא כן ידע שזאת אני[אבל הוא היה חייב לשחק אותה קשה להשגה]. אחרי יומיים של דיבורים נפגשנו במפגש סקייטרים
[יש מפגש כזה כול יום-סשן זה נקרה]. התחלנו לדבר במשך כול יום, וראיתי פשוט שהייתה כימיה, ואז הוא הזמין אותי לראות אצלו סרט. אז הלכתי
. היה ממש כייף, ראינו ג'קאסס למי שמכירה חח. נאממ...אחרי יומיים אמרו לי שהוא רצה לנשק אותי אצלו[
], אבל לא היה לו אומץ. שבוע אח"כ יצאנו יום שישי בערב
, והיינו לבד, ואז הוא ניסה לנשק אותי וברחתי לו באמצע[
כן, פאדיחת עולם-אבל חפיף]. שלושה ימים אחרי זה הרגשתי שאני פשוט לא יכולה יותר
, אז מצאנו זמן לבד באחד הסשנים, ודיברנו. באיזשהו שלב [
מצאתי אומץ פנימי חח] אמרתי לו "תגיד, אתה רוצה לנסות פעם שנייה?" ואז הוא שאל "מה?" אז צחקתי ואמרתי "אתה יודע מה". ואז הוא חייך ונישק אותי[נשיקה ראשונה
]. ומאז אנחנו חברים
^^ טוב וזאת הגירסה המקוצרת. XD

Fall Out Inbar

New member
אוה, את חייבת לכתוב גם על זה פיק. או סיפור רג

יל.*מתרגשת* חח באמת פאדיחת עולם, אבל עוד יותר יפה שגם בפעם השנייה שאלת אותו והכל. אממ.. סקייטר. חתיך. תמונה?

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח בדיוק אתמול הייתי אצלו וצחקנו על זה

שברחתי לו באמצעXD הוא אמר כזה "את הרגשת פאדיחה? אני הרגשתי פאדיחה!" XDD אממ אין לי תמונה שלו על המחשב, והוא לא סובל להצטלם, אבל אולי היום נצטלם ואני יעלה לכאןXD

למעלה