חופש חופש חופש!

adiozery101

New member
דווקא אצלי היה מצחיק P:

חחח אני ודודה שלי היינו רעבות וכל הזמןן גנבנוו חסות
חחח וצחקנוו ובכלל ליל הסדר היה מצחיקק :)

Fall Out Inbar

New member
לא. חסות זה בערך הדבר היחד שאכלתי בסדר.

כאילו, חוץ מכל הקינוחים ואלה..

rox love BSM

New member
אני היחידה שלא עשתה סדר? XD

אבא שלי בחו"ל אז זה רק אני אמא שלי ואח שלי. אח שלי לא מתלהב מכל העניין של פסח,לאמא שלי לא היה כח לטרוח ולבשלXDD בסה"כ היה כיף ראינו סרט ואז אמריקן איידול ואממ זהו XD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo156.gifגם לנו לא הייתה ממש אווירה של חג..

היינו רק מהשפחה המצומצמת.. אז בכלל רק קראנו את ההגדה ואכלנו, וזהו

rox love BSM

New member
XDD אנחנו אפילו את זה לא עשינו

האמת שאנחנו אפעם לא ממש עשינו את זה כאילו את הקטע עם ההגדה והכל כי אבא שלי לא כל כך טוב בעברית במיוחד לא בתכני"ת XDDDD כאילו יש לנו הגדה באנגלית אבל זה לא אותו דבר וטוב בגלל שאבא שלי לא היה פה אז לא היה באמת בשביל מה לעשות את זהXDDD אבל עדיין היה כיף D:

דיינהDana

New member
../images/Emo2.gifנוטשת ל-4 ימים ואני באטרףףףף../images/Emo9.gif

היום.. בשלוש וחצי בבוקר!! אני יוצאת לטיול הבטחה של הצופים...!!!!! זה טיול של ארבעה ימים שמתחילים מחוף הים התיכון עד חוף ים כינרת ואז כשמגיעים מבטיחים לצופים... קיצר זה לא העניין פה חח ... העניין הוא שאני באטרףף לטיול הזה!! יש לי מיליון ואחד דברים לעשותתתתתתתתתת ועכשיו בכלל נזכרתי שאני אמורה להיות עכשיו במקום אחר חח
ועוד פרט שולי קטן... אני חולה :\ ועד עכשיו הייתי בעיר ובכל מקום שתרצו וקניתי דברים.. ואני בקושי עומדת על הרגליים!!! אבל לא נורא.... מחר טיוללללל חחחחח :] אני אתגעגע וכשאני אחזור... רק חכו לחפירה הענקית שתהיה פה.. :] ל-א-ב

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif תהני../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

מחכה לחפירה
ותרגישי טוב

ענבז

New member
../images/Emo108.gifאוו נוסטלגיה הבטחההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"חה חה חה חה חה עברנו הבטחה חה חה חה " XD עזבי שירים מההבטחה >< לנו עשו את זה בנפרד, ההבטחה הייתה פאקינג הפתעה! באיזה יום בפסח המדריכים באו אלניו הבייתה והיינו עם פיג'מות! XD קשרו לנו את העיניים ולקחו אותנו לשטח נטוש כזה ליד השבט.. עשו לנו תרגילים וכל החרטה וזה היה אחד המפחידים.. אח"כ שמו אותנו באוטובוס ולא ידענו בשיט איפה אנחנו !! 1 בסוף גילינו שאנחנו בת"א, בפארק הירקון.. ושמה עשו לנו מלא מלא מלא פעילויות מגניבות , ואז הבטחה, ואז ישנו שם כולם :) תהנייייייייייייייייייייייייי :):):):):)::):):):):
**השכבה שלי ביום של ההבטחה, בבוקר **

O0NoNi0O

New member
יוו גמאני יצאתייי

איזה שבט? וואיי צחוקיםםם. אני מודיעין
אין ההבטחה הייתה מהדהייימממהההה, מה עשו לכם בהשפלות?
לנו אמרו לעשות אחים לבד חחחחח ועוד מלא דברים חח אין זה היה הכי קורע בארררץץ, יצאתם לכול המסלולים? איזה נוראי היה המסלול הראשון בעעע. אבל השני והאחרון היו פצצתיים!XD גם מהממים וגם לא כזה קשים חהחהח, איך היה לך? עשיתם חולצות? תצלמממיי!!! ומה עוד רציתי לשאול? אה כה נכון היה ממש חם כשהלכנו לעשדות מפקד ולשפוך מים בכינרת? וואי התאדתתיייייי נו שקט אני מתלהבת שיש עוד מישי בפורום שיצאה לזה חהחהחהחה.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifהיה כיף בליל הסדר../images/Emo9.gif

היי ממש נחמד
כמה מבוגרים מהמשפחה [זה יה אצלנו בבית] גמרו שלוש סבקבוקי יין והשתכרו לגמריXD ולא מצאתי את הקפיקומן אבל כל הילדים קיבלו כסף וקיבלתי 100 D:
אממ חוץ מזה ראשון הלכתי לישון אצל בת דודה והיום הייתי בלונה פארק עם בנות דודות! היה כ"כ כיף נשארנו עד שמונהו חצי בערב!
זה כזה מגניב עם כל האורותXD ומחר עלמה ובתדודתה באות לישון אצלי לכבוד המפגשP: ואז מפגשששש !@$#$%^%^&%*) אני כ"כ מתרגשתXD וזה חופש ממש מושלם
נ.ב. אני חייבת לומר- מצות עם קוולד

kelly7i

New member
אני. עליתי. על. הקומבה.../images/Emo12.gif ../images/Emo71.gif

א-נ-י-!!! הייתי היום בסופרלנד[ספונטני בהחלט
] עם חברות, וגאדדדדדד, היה כל כך מפחיד, וכל כך כייף!!!
אני לא מאמינה. אני אשכרה עליתי לדבר הזה. חברות שלי עמדו בתור ואז התכוונתי לעמוד בחוץ לחכות להם, ואמרתי להם שאין מצב שבעולם שאני יעלה לדבר הלא אנושי הזה וחבל לנסות לשכנע אותי[XD], אז הם אמרו לי שאני לפחות סתם יעמוד איתם בתור ואז בסופו ילך ליציאה מקסימום. איכשו השתכנעתי, והייית כל כך לחוצה, זה היה כל כך גבוה=| התיישבתי בכיסא, ואז בא האיש שסוגר את הדברים האלה על הבטן, והתחלתי להכנס ללחץ ולהתחיל לחשוב אם אני רוצה לרדת חח והאיש לא ידע אם לסגור אותי או לא, כולי פחדתי=| ואז הוא סגר עלי.. ופה כל הפחד התחיל. הכיסאות התחילו לזוז לכיוון העליה, היא הייהת גבוה, זה עלה איטי, ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי, רציתי לרדת משם והתחלתי לצרוח ולבכותXDDDDDDDDDDDDDDDDDD אנחנו נוסעים בעליה, ואני כולי בוכה כמו אני לא יודעת מה ומתחילה לצרוח "לאאאאאא!!!!! אני רוצה לרדת!!!! מה עשיתי!!!!" ואז שהגענו לשיא של העליה, שכולי בוכה וחברה שלי לידי מנסה להרגיע אותי ולא יודעת מה לעשות[XDDDDDDDDD] הגענו לירידיה, שאחריה פיתולים שלא מהעולם הזה! בירידה פשוט הבאתי צרחה של החיים, ואז זה נוסע במהירות כל כך מטורפת שעצמתי עינים ופשוט לא ידעתי איפה אני ומה קורה שם, פשוט מרגישים שזזים ומסתובבים ומאבדים כיוון והכל. מתישו פתחתי לשניה עינים וראיתי את השמייםXD אבל מתישו אחרי הירידה שם והפחד הראשוני הפסקתי לצרוח, לא היתי מסוגלת פשוט, הייתי בשקט כזה מחזיקה חזק חזק בצדדים עם הראש קדימה
ושהמתקן הגיע לסיומו אני מתחילה מהר לנגב פנים וזה, ושירדנו ממנו כל כך התפדחתי וניסיתי להסתיר את עצמי שלא יקלטו שבכיתי וזהXDDDDDDD כולי יורדת מנסה לברוח כמה שיותר מהר, ואני מתחילה לשמוע ילדים שואלים אותי "את הילדה שצרחה 'לאאאאאאאאאא!!!!!!!' ?" אופס.
אבל היה כייףXD ואחרי זה כל היום צחקתי על עצמיXDDDDDDDDDDDDD ואי כמה חפרתי, ועוד רק על מתקן אחד

למעלה