אני. עליתי. על. הקומבה.../images/Emo12.gif ../images/Emo71.gif
א-נ-י-!!! הייתי היום בסופרלנד[ספונטני בהחלט
] עם חברות, וגאדדדדדד, היה כל כך מפחיד, וכל כך כייף!!!
אני לא מאמינה. אני אשכרה עליתי לדבר הזה. חברות שלי עמדו בתור ואז התכוונתי לעמוד בחוץ לחכות להם, ואמרתי להם שאין מצב שבעולם שאני יעלה לדבר הלא אנושי הזה וחבל לנסות לשכנע אותי[XD], אז הם אמרו לי שאני לפחות סתם יעמוד איתם בתור ואז בסופו ילך ליציאה מקסימום. איכשו השתכנעתי, והייית כל כך לחוצה, זה היה כל כך גבוה=| התיישבתי בכיסא, ואז בא האיש שסוגר את הדברים האלה על הבטן, והתחלתי להכנס ללחץ ולהתחיל לחשוב אם אני רוצה לרדת חח והאיש לא ידע אם לסגור אותי או לא, כולי פחדתי=| ואז הוא סגר עלי.. ופה כל הפחד התחיל. הכיסאות התחילו לזוז לכיוון העליה, היא הייהת גבוה, זה עלה איטי, ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי, רציתי לרדת משם והתחלתי לצרוח ולבכותXDDDDDDDDDDDDDDDDDD אנחנו נוסעים בעליה, ואני כולי בוכה כמו אני לא יודעת מה ומתחילה לצרוח "לאאאאאא!!!!! אני רוצה לרדת!!!! מה עשיתי!!!!" ואז שהגענו לשיא של העליה, שכולי בוכה וחברה שלי לידי מנסה להרגיע אותי ולא יודעת מה לעשות[XDDDDDDDDD] הגענו לירידיה, שאחריה פיתולים שלא מהעולם הזה! בירידה פשוט הבאתי צרחה של החיים, ואז זה נוסע במהירות כל כך מטורפת שעצמתי עינים ופשוט לא ידעתי איפה אני ומה קורה שם, פשוט מרגישים שזזים ומסתובבים ומאבדים כיוון והכל. מתישו פתחתי לשניה עינים וראיתי את השמייםXD אבל מתישו אחרי הירידה שם והפחד הראשוני הפסקתי לצרוח, לא היתי מסוגלת פשוט, הייתי בשקט כזה מחזיקה חזק חזק בצדדים עם הראש קדימה
ושהמתקן הגיע לסיומו אני מתחילה מהר לנגב פנים וזה, ושירדנו ממנו כל כך התפדחתי וניסיתי להסתיר את עצמי שלא יקלטו שבכיתי וזהXDDDDDDD כולי יורדת מנסה לברוח כמה שיותר מהר, ואני מתחילה לשמוע ילדים שואלים אותי "את הילדה שצרחה 'לאאאאאאאאאא!!!!!!!' ?" אופס.
אבל היה כייףXD ואחרי זה כל היום צחקתי על עצמיXDDDDDDDDDDDDD ואי כמה חפרתי, ועוד רק על מתקן אחד