חופש חופש חופש!

Fall Out Inbar

New member
חחח דוגרי-אני לא יודעת למי זה היה יותר פאדיחה

..אבל העיקר שעכשיו הכל בסדר ואתם ביחד ומאוהבים והכל..
רק התגובות של כולן פה מראות לך כמה שמגיע לך אחד כזה.. הוא נשמע ממש חמוד, שתדעי לך. ונכון שאת מתצאת בכל הקיצורים האלה [כמו כל ההסברים שלך ל-LMAO] אז נכון בזה של הסקייט שהלכתי לראות [ופגשתי ודיברתי עם כמה מהם!!11] היה לאחד מהם כתוב על החולצה- I
SM בקיצור- איי לאב SM ואין לי מושג מה זה אמר.. אולי את יודעת?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יאיאאיאי בוטט O:

אני כלכך שמחה בשבילך
איזה כיף לךךך DDDD:

m o r 1 0 2

New member
יוו,את אחת המתוקות../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אני ממש שמחה בשבילך
מתה לראות אותו=] תהני כמה שאת יכולה

M C F L Y 1

New member
אווו מיי גאאאאדדד DDD:

מזלטוובמזללטוובממזלטווב !!! גאאד אייזה רומננטיי :]] שיהייה לכם הכי בהצלחחה בעולםם
וואני רווצצה לפגווש אותך במפגש מחחר

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo23.gifתודה בננות! מקווה שנתראה מחר

במפגש!XD [כאילו לראות את כולכן!]

אצלי קרה משהו נורא,אמה ואור יודעות אותו

אחרי הברכות לקרוב משפחה שלי היה ארוע מוחי(קל) היה אמבולנס ואישתו לכחה אותו אחר כך לבית חולים.. זה היה מפחיד.בקורס עזרה ראשונה שהייתי בו.. למדתי על זה.. אבל לא עשיתי כלום.. המבוגרים עשו.. מה כבר היה צריך לעשות.. לבקוד שהוא בהכרה.. אז בקיצר עכשיו הוא בבית חולים.. ואיך הוא קשור למשפחה שלי.. הוא סבא של בת דוד[(הבת של הדוד)יש לו אישה וזה שהיה לו ארוע מוחי הוא אבא שלה]שלי בקיצר.. בגלל זה לא היה כיף חוץ מיזה שרק אני ועוד שני ילדים קטנים חיפשנו ת'אפיקומן.. ואני מצאתי אותו(ברור כל כך) ואממ..זהו.. אני לא יהיה בית היום..בגלל זה אני כותבת פה כ"כ מוקדם.. אני יהיה בכנס משצ"ים[מדריכי של"ח(ש-שרות,ל-לאום,ח-חברה)צעירים] ומה22-25 אני גם לא בבית אני יהיה אצל חברה.. אז ניראה מתי אני יהיה פה.. טוסט חפרתי צ'או לכן ותהנו בפסח הזהD: ומקווה שהיה לכן כיף בסדר=) ושמצאתן ת'אפיקומןXD אוהבת מלא 3333333333>

Fall Out Inbar

New member
אבל העיקר שעכשיו הוא בסדר!../images/Emo9.gif

חח.. אצלנו היינו רק 2 ילדים, אז בכלל לא החביאו את האפיקומן
תהני במשצ"ים, ואצל חברה ויפה שלא תיהי.. D;

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifהיה דווקא נחמד יחסית!../images/Emo13.gif

עשינו עם הסבתות.... ואמממ מה אני עושה בחופש? משפחה,בעיקר מחו''ל...חברות חברים ואמממ מימונה בראשון DDD= [אני לא מרוקאית..אבל סתם עושים על האשD:] שיהיה לכולן חג שמיחחחחחחחח

Fall Out Inbar

New member
-מצרפת שאלון לפסח-

חגגתם השנה פסח? למה? חוגגים בדרך כלל? חגגתם את ליל הסדר? איפה? אוכלים חמץ בפסח? למה? אוהבים את החג הזה? הוא מסמל בשבילכם משהו מיוחד? אם כן, מה? אוהבים את שירי פסח? איזה שיר אתם הכי אוהבים? נכון שעושים לנו ממש עוול כשנותנים לנו חופש קצר? מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? אוכלים מצות? נכון מצה עם שוקולד זה שילוב מנצח? מה אתם מתכוונים לעשות בחופש? מה הדבר הכי מיוחד שעשיתם אי פעם בחופשת פסח? אכלתם פעם חמץ בטעות בפסח? בכלל, אתם אוכלים כשר? קיבלתם הרבה שיעורים לחופש? יש לכם בגרויות אחרי החופש? במה? עשיתם פעם מצה? היה טעים? מה אתם מעדיפים: מצה עם שוקולד ,מצה עם תוספת אחרת, מצה ריקה? *קרדיט ל-Edge Of The Earth מפורופ פו"ב*

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אני עונהה ../images/Emo157.gif

חגגתם השנה פסח? איך חוגגים את פסח? ליל הסדר? למה? כי אנחנו יהודים...? חוגגים בדרך כלל? אני לא מבינה איך חוגגים את פסחחח!!!!!!!!111 חגגתם את ליל הסדר? כן איפה? השנה אצלנו D: אוכלים חמץ בפסח? כה למה? כי כשר זה מגעיל XD אוהבים את החג הזה? כן הוא מסמל בשבילכם משהו מיוחד? מממ יציאת מצרים? חח אם כן, מה? ^ אוהבים את שירי פסח? לא
איזה שיר אתם הכי אוהבים? כלום נכון שעושים לנו ממש עוול כשנותנים לנו חופש קצר? כן ><" מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? את ליל הסדר ואת החופש (גם אם הוא קצר, כי בכל זאת, זה חופש P: ) אוכלים מצות? קצת נכון מצה עם שוקולד זה שילוב מנצח? מממ לא, כי זה עדיין יבש מה אתם מתכוונים לעשות בחופש? לנסוע לת"א ולהיפגש עם חברות XD אולי לים ~.~ מה הדבר הכי מיוחד שעשיתם אי פעם בחופשת פסח? המממממממממממ נסעתי ללונה פארק שנה שעברה עם חברה והיה הכי כיף בעולם אכלתם פעם חמץ בטעות בפסח? אני לא שומרת בכלל, אתם אוכלים כשר? לא כלכך קיבלתם הרבה שיעורים לחופש? לאאאאאאא DDDDDDDDDDDDDDD: יש לכם בגרויות אחרי החופש? לא במה? --- עשיתם פעם מצה? מאיזה בחינה? היה טעים? כן..? מה אתם מעדיפים: מצה עם שוקולד ,מצה עם תוספת אחרת, מצה ריקה? מצייה P:

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

חגגתם השנה פסח? כן למה? כי ככה חוגגים בדרך כלל?כן חגגתם את ליל הסדר?כן איפה? בביץ אוכלים חמץ בפסח? לא למה?כי אני לא כופרת אוהבים את החג הזה? כן הוא מסמל בשבילכם משהו מיוחד? סימל|סגש| אם כן, מה? חופש אוהבים את שירי פסח?לא איזה שיר אתם הכי אוהבים? אבל אני לא נכון שעושים לנו ממש עוול כשנותנים לנו חופש קצר? שתדעו לכם שבכלל אל היה אמור להיות לי חופש מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? לא יודעת אוכלים מצות? כן נכון מצה עם שוקולד זה שילוב מנצח? יאפ מה אתם מתכוונים לעשות בחופש? ת"א מה הדבר הכי מיוחד שעשיתם אי פעם בחופשת פסח? אמממ אמממ אממ לא יודעת אכלתם פעם חמץ בטעות בפסח? לא בכלל, אתם אוכלים כשר? כן קיבלתם הרבה שיעורים לחופש? מה? שיעורים? לא
יש לכם בגרויות אחרי החופש? לא
במה? עשיתם פעם מצה? לא היה טעים? מה אתם מעדיפים: מצה עם שוקולד ,מצה עם תוספת אחרת, מצה ריקה? שוקולד, והשנה אני הולכת לנסות ריבת חלב

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo157.gif אניאניאני ../images/Emo3.gif ../images/Emo161.gif

חגגתם השנה פסח? כן למה? ככה חוגגים בדרך כלל? כן חגגתם את ליל הסדר? יש דרך אחרת לחגוג ?
אבל כן איפה? אצל דוד אוכלים חמץ בפסח? לא למה? ככה אוהבים את החג הזה? בערך.. רק את החופש הארוך [יחסית] ! שעובר מהר
הוא מסמל בשבילכם משהו מיוחד? לא ממש אם כן, מה? - אוהבים את שירי פסח? הם מוזרים
במיוחד חד גדיא מה זה המילים האלה ? XDD איזה שיר אתם הכי אוהבים? הכי נורמלי זה אחד מי יודע נכון שעושים לנו ממש עוול כשנותנים לנו חופש קצר? נכון מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? חופש [?] אוכלים מצות? קצת נכון מצה עם שוקולד זה שילוב מנצח? בפסח כן מה אתם מתכוונים לעשות בחופש? כלום [-> מה שאני עושה הכי טוב] , לנוח פשוט XDD מה הדבר הכי מיוחד שעשיתם אי פעם בחופשת פסח? לטוס לסקי [?] אכלתם פעם חמץ בטעות בפסח? כן , כנראה .. לא ידעתי בדיוק מה זה חשבתי שזה ירק .. המרק של האיטלקים מוזר בכלל, אתם אוכלים כשר? אני שומרת כשרות בפסח .. וזה קשה ! כאילו בארץ לא .. באיטליה כן
קיבלתם הרבה שיעורים לחופש? כן יש לכם בגרויות אחרי החופש? יש לי עוד זמן עד הבגרויות [שנתיים] במה? - עשיתם פעם מצה? לא היה טעים? - מה אתם מעדיפים: מצה עם שוקולד ,מצה עם תוספת אחרת, מצה ריקה? עם שוקולד [נוטלה
]

../images/Emo204.gifמממ. היה בסדר, אני מניחה.

התחלנו יחסית מאוחר - בתשע, בערך - וגם היה מאד מוזר, כי עשינו את הסדר אצלנו בבית (בדרך כלל היינו חוגגים אצל סבתא שלי, אבל היא נפטרה לפני חצי שנה, אז...), וגם נכבה האור לקראת הסוף, אז קראנו את ההגדה לאור נרות. זה היה משעשע.
ויש לי המוני תכנונים לחול המועד (חוץ מלסיים את העבודה המזורגגת בכתיבת עבודות ><''). אוה, ובוט? הציור מהמם.

למעלה