../images/Emo110.gif../images/Emo157.gif אניאניאני ../images/Emo3.gif ../images/Emo161.gif
חגגתם השנה פסח? כן למה? ככה חוגגים בדרך כלל? כן חגגתם את ליל הסדר? יש דרך אחרת לחגוג ?
אבל כן איפה? אצל דוד אוכלים חמץ בפסח? לא למה? ככה אוהבים את החג הזה? בערך.. רק את החופש הארוך [יחסית] ! שעובר מהר
הוא מסמל בשבילכם משהו מיוחד? לא ממש אם כן, מה? - אוהבים את שירי פסח? הם מוזרים
במיוחד חד גדיא מה זה המילים האלה ? XDD איזה שיר אתם הכי אוהבים? הכי נורמלי זה אחד מי יודע נכון שעושים לנו ממש עוול כשנותנים לנו חופש קצר? נכון מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? חופש [?] אוכלים מצות? קצת נכון מצה עם שוקולד זה שילוב מנצח? בפסח כן מה אתם מתכוונים לעשות בחופש? כלום [-> מה שאני עושה הכי טוב] , לנוח פשוט XDD מה הדבר הכי מיוחד שעשיתם אי פעם בחופשת פסח? לטוס לסקי [?] אכלתם פעם חמץ בטעות בפסח? כן , כנראה .. לא ידעתי בדיוק מה זה חשבתי שזה ירק .. המרק של האיטלקים מוזר בכלל, אתם אוכלים כשר? אני שומרת כשרות בפסח .. וזה קשה ! כאילו בארץ לא .. באיטליה כן
קיבלתם הרבה שיעורים לחופש? כן יש לכם בגרויות אחרי החופש? יש לי עוד זמן עד הבגרויות [שנתיים] במה? - עשיתם פעם מצה? לא היה טעים? - מה אתם מעדיפים: מצה עם שוקולד ,מצה עם תוספת אחרת, מצה ריקה? עם שוקולד [נוטלה
]