סיכום שבוע

• פותח הנושא okep
  • פורסם בתאריך

okep

New member
../images/Emo162.gif ../images/Emo155.gif סיכום שבוע ../images/Emo155.gif ../images/Emo162.gif

שיר השבוע של MCR ?
שיר השבוע בכללי ?
אמן/אלבום השבוע ?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ציטוטי השבוע ?
תכנונים לשבוע הבא ?
תמונת השבוע ? שבוע טובב
רק עוד כמה ימים , ואפשר לאכול חמץ
.
מדגישומטיק :: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifSapphire Blue<3

שיר השבוע של MCR ?
....
שיר השבוע בכללי ? פירוט בלהקות>>;
אמן/אלבום השבוע ? סופר ג'וניור
, שייני
, גירלס' ג'נריישן, ט'ה טראקס, DBSK, ביסט.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- אמ... ממזרים חסרי כבוד? X: לא הייתי מרוכזת בסרט בכלל חח ולא אהבתי אותו, אני לא אוהבת את הבמאי הזה._." ספר- לעולם-לא-עולם/ניל גיימן
תוכנית- טורצ'ווד@$#%^^&%$ ותוכניות קוריאניות חחח יונהאנאם של שייני, ואממאממ מיסטרי 6 של סופר ג'וניור [שסיימתי ביום אחד
אבל זה לא נחשב, זה רק 6 פרקים שכל אחד מהם חצי שעהLOL] וסתם תוכניות רנדומאליות חח בעיקר יונהאנאם ומיסטרי 6 נו~
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
חופש:)
אני לא ישנה טוב... משומה כל יום בחופש הזה הלכתי לישון ב1-2-3 משהו כזה והתעוררתי לא יותר מאוחר מ11-11 וחצי...
התנחלות חברים אצל חברה חח
הייתי חולה באותו לילה>>; יצאתי מהבית ב9 וחצי והרגשתי סבבה, הלכתי לקנות פופקורן ואז הלכתי לתחנת אוטובוס וחיכיתי שם חצי שעה ואז גיליתי שהאוטובוס הפסיק לפעול ולא היה לי איך להגיע כי ההורים שלי היו בהצגה, אז חיכיתי שם עוד כמה דקות ואז הלכתי לתחנה אחרת [שלמען האמת אותו האוטובוס שרציתי לקחת עכשיו כן עבר בתחנה הקודמת, לא יודעת למה הלכתי
] ולקחתי אוטובוס לבצפר והלכתי משם אליה כי היא גרה ממש קרוב... ואז פשוט נשפכתי לה על הספה ובסביבות 2 בלילה בדקתי אם יש לי חום, והיה לי 38.5
והרגשתי ממש זוועה. וגם לא הצלחתי לישון טוב כי אני אף פעם לא ישנה טוב אצל אנשים+ הרגשתי רע והאף שלי היה סתום אז כל הזמן קמתי לקנח אותו>< אבל בבוקר כבר ירד לי ל37.5 ובצהריים זה ירד לי לגמרי~ עכשיו אני רק מצוננת וכואב קצת הגרון אבל לא משהו נוראD:
בגלל ההתנחלות הפסדתי את הג'יירוק
מזל שלא הלכתי לג'יירוק בסוף, כי הייתי חולה
הייתי מתה אם הייתי מנסה לשתות+לרקוד, וכל זה עם רמקולים פסיכוטיים~~
ציטוטי השבוע ? אממ... -חושבת- אני בטוחה שהיו מלא אבל אני לא זוכרת כלום האהא~
תכנונים לשבוע הבא ? מחר אמור להיות מפגש בסנטר לשחק "תפוס את העכבר" שזה משחק קוריאני ממש כיף~~~ כולכם מוזמנים אגב, אם זה מעניין מישהו
וזה בדיוק יוצא היומולדת של אונהיוק אזאזאז כןןןןD: ואממ... מתי בכלל חוזרים לבצפר?
אניווייז נראה לי שזה יוצא כבר השבוע. בוו. >>; ולהתחיל ללמוד לתנ"ךX_X יש מתכונת ב11...
תמונת השבוע ? אעה... יש כלכך הרבה;; אז נשים... אממ... -חושבת- לא יודעתתתת נו. רנדומאלית של סופר ג'וניור כי אני באמת לא מצליחה להחליט
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifועוד תמונה... ../images/Emo23.gif

שיה ג'ונסו מDBSK אעה גאד הוא כזה יפה
אוף אבל יכוליות שהם התפרקו, לא יודעת אם סופית או לא, חברה שלי אומרת שהם בכלל לא התפרקו... >< אני ממש מקווה שלא, הם הלהקה הקוריאנית הראשונה שלי ואסור להם להתפרק.
[אגב, התמונה זה מהקליפ Tri-Angle, שלהם עם הטראקס
(ועם בואה אבל היא לא חשובה ולא מעניינת אף אחד~~ LOL סתם נו אבל אני לא שומעת אותה אז לא אכפת לי ממנהXD]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלי היוקג'א../images/Emo99.gif

מוכר יותר בשם אונהיוק, הקופיף מסופר ג'וניורDDDD: האמת שזה באמת היה רנדומאלי [כלומר, לא הסתכלתי על איזה קובץ אני שולחתXDDDD] אבל זה יצא ממש טוב כי מחר יש לכפרון הזה יומולדת

NoAmItA ChAn

New member
גוטן מורגן, ישראל DDD:

שיר השבוע של MCR? X? שיר השבוע בכללי? היו הרבה XP אמן/אלבום השבוע? הימ, קווין ואוונג'ד D: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - הממממ.. מה ראינו.. אה, היה את "אשתו של הנוסע בזמן" במטוס XP ספר - "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" שסיימתי בגרמניה D: תוכנית - בגרמניה? לול, לא היה משהו מיוחד XPPP דבר טוב/רע שקרה השבוע?
גרמניה, דה?!?!?!$<<!@%@!#<?@
חזרנו >;
הייתי חולה שם, ואני עוד טיפה חולה עכשיו T_T ציטוטי השבוע? "פרצל ושפצלה הלכו לים, פרצל טבע, מי נשאר?" "בנימין זאב פרצל" "שפרצל" והבדיחה: פרצל = בייגל בגרמנית. שפצלה = מאכל גרמני טעים וחביב. תכנונים לשבוע הבא? להיפגש עם אליס, עם חברים, ולחזור ללימודים T_T תמונת השבוע? הרי האלפים, ישנו במלון מולם D; נכון שזה ממש גלויה?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאיזה מדהים../images/Emo99.gif

גאד גרמניה כלכך מדהימה
רק חבל שההיסטוריה שלה כלכך מזעזעת..... X: אבל כיום היא מדהימה כל כך, וואו, בא לי שוב
במיוחד אהבתי את ברלין, נכון שזו פשוט אחת הערים הכי מדהימות שיש בעולם?
[אחרי לונדון כמובן
]

NoAmItA ChAn

New member
לגמרי מסכימה! ברלין פשוט מדהימה

והבתים שם כל כך יפיםםםםםם! והמגדל טלוויזיה והאמפלמנים 3>

okep

New member
הוו גרמניה ../images/Emo99.gif אהבתי את התמונה ../images/Emo45.gif

Because Of May

New member
גרמניה../images/Emo99.gif. ../images/Emo109.gif

מתה לטוס לשם, במיוחד לברלין. פשוט מתה. שמחה שחזרת (!) ונהנית
. איך באמת "המקרה המוזר"?

NoAmItA ChAn

New member
עיר פשוט מדהימה! הייתי בעיקר בה,

אז אני לא ממש יודעת איך שאר גרמניה, אבל איפה שהייתי (ליד האלפים ובעוד עיירות נידחות) היה דיי כיף ויפה DDDD: ותודה, ראיתי את ההודעה שכתבת לי כשנסעתי רק אחרי שחזרתי, אז תודה רבה 33333333333333333>!! והאמת, זו פעם שנייה שאני קוראת אותו, ואני ממש אוהבת אותו. כי זה גם ספר שמלמד אותך הרבה בכללי וגם משהו בכתיבה שם כזה תמים. והעלילה ממש יפה. אני אהבתי, וממליצה לך בחום! DDDD:

Because Of May

New member
חח, אני אקנה אותו ../images/Emo8.gif. ../images/Emo109.gif

שמעתי עליו כ"כ הרבה שאני חייבת לנסות... :). ושמחה שנהנית!

PUMPKIN juice

New member
So you think you can tell heaven from hell?

שיר השבוע של MCR ?
שיר השבוע בכללי ? Wish you were here-Pink Floyd מלאא של אסף אבידן, מיוז, רדיוהד ועוד פינק פלויד ולד זפלין.
אמן/אלבום השבוע ? פינק פלויד דפנטלי.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? ספר-לאכול, להתפלל, לאהוב. אחלה ספר! :) סרט-וואו, ראיתי דווקא דיי הרבה... אבל אני לא זוכרת
תוכנית-תוכניות ראנדומליות בערוץ אי ובונז!!!
התאהבתי בסדרה הזאת.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
עברנו לבלוקוניםםםםםם!!!!!%#@^@%$*&^%* וואו, זה היה מרגש והיה היום אחלה לילה ראשון :)
הייתי בטיול שלושה ימים ברמת הגולן והיה מיעולה! כ"כ יפה שם והיה אחד המצחיקים. אין, יגורניקים זה עם מסטול!
היה אחלה של סדר, ממש הזוי ואשכנזי ביותר אבל היה ממש ממש מצחיק בחדר אוכל. :)
מחזור דבילי. נשבעת לכם, ברגעים אלו פשוט באלי שיהיה לי זין.
בסוף היום השני של הטיול התפתחה לי שלפוחית ממש מכאיבה ברגל ובגלל זה לא הלכתי על היום האחרון וחזרתי קצת יותר מוקדם.. זה ביאס קצת.
ציטוטי השבוע ? "זה לכבוד שרה קרדוש החמודה!! שנפטרה." וווווואו, זה היה מצחיק!
"למה עושים ליהודה פוליקר מצעד? כי הוא הומו?"
תכנונים לשבוע הבא ? להיות מלאא בבלוקונים, לסיים ת'עבודות, ת"א בשלישי, לחזור ללימודים ;;
תמונת השבוע ? מהטיול עם חלק מהכיתה שלי, אני זאת עם החולצה הסגולה :)

NoAmItA ChAn

New member
גם אני קראתי "לאכול, להתפלל, לאהוב"!

ויש לה עוד ספרים XP פינק פלויד 3> והממ.. לא כל כך הבנתי מה הקטע עם הבלוקונים האלה ><;

PUMPKIN juice

New member
אחלה ספר בנתיים! D:

מממ, בקיבוץ שלי יש את הנעורים מכיתה י' עד יב' וקוראים לזה בלוקונים. זה איזור בקיבוץ שיש שם חדרים קטנים בהם מכיתה י' עוברים לשם וגרים שם, או לבד או עם חברים. קיצר, זה ממש ממש מגניב ויש לי חדר עם עוד חברה ואני גרה שם, לא בבית שלי עם ההורים

NoAmItA ChAn

New member
וואי, מגניב O:

נשמע כיף! סוג של פנימייה, רק שאת רואה את ההורים שלך יותר? XP

למעלה