Lo and behold, baby ../images/Emo223.gif
these are the things you make me do katherine wheel i'm burning for you please don't stop until my heart no longer scream katherine wheel i'm burning for you, נדבקתי!!
שיר השבוע של MCR ? לא זוכרת אם שמעתי...
שיר השבוע בכללי ? HIM - Katherine Wheel
Like st. valentine
Madina Lake - Criminals One Last Kiss In another life
Welcome to oblivion The Confession – The End Is Near
אמן/אלבום השבוע ? Madina Lake - From them, through us, to you HIM - Screamworks...
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- עספור
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ליל סדר, היה אחלה עם הדודים, כמו כל שנה.
נסעתי עם אמא ואחי לת''א לשוק הפשפשים, די מעפן שם, הדבר היחיד שקנינו היה דרבוקה
אבל היה נחמד.
אחרי שנים, סופסוף יצאתי. יענו, ממש יצאתי. והיה כיף, ובעיקר מצחיק.
תקופה חדשהחדשה.
הייתי במכון כושר בפעם הראשונה מאז ההרשמה, כלומר כבר עליתי על מכשירים ואפילו יש לי ולאמא מדריך ממש חמוד
עזבו את זה שיש שם הרבה חתיכים, ממש אחלה שם.
התחלתי לאכול מלאמלא פירות
ולנסות מאכלים שונים וחדשים. וסבבה לי.
מה שכן.. טחנתי מלא חטיפי צ'יפס! וזה טעים! אבל אני מפחדת להשמין. XD צריך, צריך להפחית. פשש, רק לא אחד.. זה חדש.
ציטוטי השבוע ? - אחי: "~מספר~.. איך שאני בא לסגור את המים נפל לי הפלאפון לשירותים. ועם המזל שלי, זה קרה לפני שסגרתי את המים! עכשיו, לא ידעתי איך אני אעשה א תזה אבל הוצאתי את עם היד ככה, אנלא רואה בעינייםםםםםםםםם, שטפתי אותו עם סבון מיליון פעם. קיצר, אני לוחץ על הפלאפון לבדוק אם המקשים עובדים, הוא תקע נוד.."
דפוק האח הזה.XD - ~הגענו לדודים, דוד שלי בא לאמא שלי ואומר לה~ "סתכלי על הג'ינס שלי.. כמה עלה, נחשי" אמא: "50?" דוד: "לא. תקשיבי. 10 שקל הג'ינס, 5 שקל החגורה, 20 שקל מכפלת"
זה נורא הצחיק שהמכפלת עלתה יותר מהג'ינס עצמוXD אמא: "וואלה, מאיפה קנית?" דוד: "מטירה" אמא: "טירת הכרמל?" דוד: "לא, טירה, חנות פה ליד" חחחחחחחחחחחחחחחח ~אחרי 5 דקות אח שלי בא~ דוד: "נחש כמה עלה הג'ינס" חחחחחחחחחחחחחחח כל מי שבא הוא שאל אותו, זה היה פשוט מצחיק!!
- ~בפאב אתמול~ ליטל: "איך קוראים לכם?" אורן: "אני אורן, זה חן, והוא סטלוס. סתם, נמרוד." חחחחחח עלק סטלוס, הרג אותי.
ועוד ציטוט שלא תבינו הרבה ממנו אבל בא לי לרשום אותו "מאמייייייייייייי!!" חחח אחח, אחח.
טוב, היו הרבה ציטוטים ובדיחות מאתמול, אבל אני לא זוכרת, 3 בקבוקי פפסי [לא הייתה קולה רגילה!!] די השפיעו. אה כן, אני ~מסיימת בקבוק קולה~ "מאור!! תביא עוד קולה" ההוא מחייך, סבבה. אחרי בקבוק שני "מאור!! ~מסמנת על הבקבוק~ ההוא צוחק.
מכורה אני, אין דברים כאלה. אהה, אה עוד משהו קטן, לליטל יש תמונה של בטי בופ [או איך שלא אומרים את זה] בפלאפון, קיצר שיגעה אותנו כל הערב "איפה בטי?!?!" "תיזהרו על בטיי!!" נטלי: "כוסאמא של בטי, טוב?!"
~אני וליטל מתלחששות~ נמרוד: "בנות, אפשר לדעת עך מה אתן מרכלות?" ליטל: "על המשיח.. יבוא, לא יבוא, הרג אותנו." חחחחחחחחחחחחחחחחח סתומה היא.
תכנונים לשבוע הבא ? מכוןןןןןןן כושרררררררר, כמובן!!, אממ, חג שני עם המשפחה בבית, לחזור לגן!! התגעגעתי
, לקנות בגדים חדשים כבר
, ולא יודעת, אולי לעשות שוב נזם. אני די מחכה לאישור מהקוסמטיקאית. >< אה כן, וקוסמטיקאית. XD
תמונת השבוע ? סתם יצא מעפן.. גם טעיתי בשורה האדומה, במקום make כתבתי help. ואל תדאגו, לא שכחתי שורה, אני פשוט רוצה להוסיף אותה בצבע אחר ולא הספקתי.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0