סיכום שבוע

• פותח הנושא okep
  • פורסם בתאריך

Because Of May

New member
יש טרו בלאד בויאודי?! ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif. ../images/Emo109.gif

בחינם?! וואי אני כ"כ הולכת לראות את זה שוב
. אני אוהבת את הסלקציה שלך, גם טרו בלאד, גם אליס, גם מרסדס בנד ומיוז, מה עוד אפשר לבקש
.

Hadar way

New member
רק שני פרקים ראשונים בחינם ../images/Emo10.gif

אחרכך צריך לעשות מנוי לHBO תודה
גם אני אוהבת את הסלקציה שלי LOL

Because Of May

New member
יש לי מנוי ל-HBO! ../images/Emo109.gif

מגניבול, אני אוכל לראות את כל הסדרה מחדש D:. ותודה למנוי של אבא
.

STEMINEM

New member
עדיף כישלון מפואר מחלומות במגירה ../images/Emo184.gif

שיר השבוע של MCR ? I Don't Love You Famous Last Words Early Sunsets Over Monroeville Demolition Lovers The Ghost Of You Cancer שיר השבוע בכללי ? דודו טסה - בסוף מתרגלים להכל דודו אהרון - תגידו לה Christina Aguilera - Not Myself Tonight One Republic - All The Right Move Rihanna - Hard אמן/אלבום השבוע ? Amy Lee סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? החברה של החבר הכי טוב שלי משחק הפיתוי הפיג'מות עם בז'רנו חח עספור !!!!!!! דבר טוב/רע שקרה השבוע ? חופש שבוע Alice.. מועדון נדיר ציטוטי השבוע ? עספור.. עדי אמרה הכל חח ויש עוד תכנונים לשבוע הבא ? על האש ובסיס תמונת השבוע ? מתאילנד... פיל חרמן אחולבלוע אין לי כוח להיזכר ולהשקיע :S

okep

New member
../images/Emo40.gif התמונה ../images/Emo6.gif יואו כמה זמן לא ~

שמעתי מיי כמיקל ..

../images/Emo216.gifיומני הערפדים חזרו לשדר../images/Emo58.gif<-לתמונה.

שיר השבוע של MCR ?..נאדה. שיר השבוע בכללי ? Buckcherry – Sorry OneRepublic – Secrets OneRepublic – Everybody Loves Me Hinder – Better Than Me Seether – Careless Whisper Papa Roach – Roses On My Grave Alex Band – Only One HIM – Scared to Death Hinder – Lips Of An Angel שיאו זה הרבה שירים:
אמן/אלבום השבוע ? פאפא רואץ', אן ריפאבליק, הים והינדר. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט:ילדות רעות..נוסטלגיה
..הרקולס המצויר של דיסני בדיבוב לעברית זה קאלט עצום!!!!!!! סדרות:הכללל..יומני הערפדים, האנטומיה, מגרש ביתי, על טבעי, איך פגשתי את אמא, אחת שיודעת. דבר טוב/רע שקרה השבוע ? לא זוכרת..לא אוהבת את פסח אבל-בכללי. ציטוטי השבוע ? -- תכנונים לשבוע הבא ? ל-ח-ם!! תמונת השבוע ?..ג'רמי גילה שאנה ערפד..מבחינתי הקטע הכי טוב בסדרה ולא פחד לרגע ממנה. בלי קשר שהוא שחקן מעולה(פיו..נרגעת.)

okep

New member
תכנונים לשבוע הבא :

ל-ח-ם ! חחח ^ ^ הרגת אותי
אוו פאפא רוץ'
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif יאווו עוד יומיייייייייייייים אוכלללל!!@$

אפשר לחשוב כאילו אני מורעבת
שיר השבוע של MCR ? שמעתי את הלנה פעם אחת, זה נחשב? XD שיר השבוע בכללי ? Slash & M.Shadows - Nothing to say Christian Castro - Alguna Vez Offer Nissim &Maya - Alone האמת שבקושי שמעתי מוזיקה השבוע
אמן/אלבום השבוע ?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
- אקסיות לכל הרוחות, אווטאר, בלונדינית בעיר הגדולה, הזדמנות שנייה.
- שנות ה-70, שני גברים וחצי, איך פגשתי את אימא, עספור, דקסטר!!
לשמחתי/לצערי התמכרתי לסדרה חדשה
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
חופש, אבל אני בכלל לא באשדוד ומשעמם לי. ציטוטי השבוע ?
ליל סדר, קוראים את ההגדה אבא: "החכם והיפה, מה הוא אומר.." עמית: "הרשע שהוא חף משפע, מה הוא אומר.."
אימא: "את לא הולכת לישון?" סבתא: "חכי אני שותה קפה והולכת לישון" עמית: "את שותה קפה בשביל ללכת לישון?" חחחח היא תמיד שותה קפה, זה כבר לא משפיע עליה
ערב לפני החג, הלכנו לקנות לאפה, ולא היה מה שאימא אוהבת אז היא ביקשה רק סלטים וצ'יפס וכו'.. אז כל הזמן צחקנו עליה שהיא מזמינה "לאפה סלטים"
תכנונים לשבוע הבא ? קצת חופש ולימודים.
תמונת השבוע ? אני לא בבית, אז זה מטיול של דוד שלי

okep

New member
אווטאר ../images/Emo99.gif סרט מושלם ;-;

והציטוט השני
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif סרט טוב, זה היה כאילו אני ביער איתם,

אהבתי את הצבעים והשחקן חתיך
אבל בכללי אין לי מושג איך הוא הסרט הרווחי ביותר ועוד עבר את טיטאניק, הוא לא מעבר לאפקטים וצבעים, שווה לראות בקולנוע רק בגלל זה

Because Of May

New member
איים בטטר אוף אלון../images/Emo109.gif

אה-אוף אלון... איי לוק אט יו אנד סי סאמוואן איי דונט וואנאבי, אנד איטס טייקינג מי טו לונג טו ריאליז, איים בטטר אוף אלון, אול דה טיימז דאט יו טולד מי לייז... נה נה נה נה נה נה נה טו מני טיימז וואי כבר שכחתי את המילים XD. החזרת אותי לכיתה ז' כ"כ! אבל זה שיר טוב
. ואיזו תמונההההה
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חחח כל החופש אני מזמזמת אותו ../images/Emo6.gif

יש עוד מלא תמונות מדהימות, זה ממש כמו ציור

STEMINEM

New member
ראסמי סופסוף אוכל ! ../images/Emo184.gif

שבוע אני כבר צם עם הפסקות של מצות עם שוקולד ואיזה מעצבן זה להיתקע אצל איזה דוד... בא לי למות.. אני אוהב ת'בית אני :S חחחחח איזה ישן זה לאפה עם סלטים

Because Of May

New member
בוםבמלה 2010 מאדרפאקרזזזזזזזזזזזזזזזז! ../images/Emo109.gif

שיר השבוע של MCR ? לשם שינוי, הכל!!! כל פרייד, כל טרי צ'ירס וכל בולטס, ממש נוסטלגי
.
שיר השבוע בכללי ? אוקיי, כל השירים של מרסדס בנד, במיוחד "וודו/הבת של השטן"
. וגם הקרטל, כמובן. התקווה 6, כי הם נתנו בבוםבמלה הופעה בת זונה. רדיוהד, כי כל הזמן שמו אותם בבוםבה D:. אה, וגם "אחריות" של יוני בלוך, ו"רכבת לצפון" של אסף אמדורסקי, שירי בוםבמלה בענק!
.
אמן/אלבום השבוע ? כ"כ מרסדס בנד
.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- אני לא זוכרת מתי זה היה, אבל "חתונת הרפאים", חמוד ביותר
. תוכנית- עספור הגאונית, פרוייקט מסלול, על טבעי- פרק מזעזע... זהו :).
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
בוםבמלה 2010!!!!!!!!!!!!!!@$#@%@&%^#&*^@^#@$%@#!%$%&. אין דברים כאלה, בחיים לא נהנתי כ"כ! אני מאוהבת בכל אחד מהאנשים האלה, מאוהבת!
עשיתי ראסטה תכלת, קניתי צמיד של בוםבמלה ושרשרת בצורת מפתח סול
.
הופעה בת זונה של מרסדס
. וגם של הקרטל, אגב.
שיר חדש של מרסדס שנשמע על הפנים, דנה אינטנשיונל סטייל...
התקרבנו, אבל הוא סיפר לי על קראש שלו... נו טוב.
תפסתי שיזוף, סופסוף!
איבדתי את הכפכפי קש שלי
.
אני מכורה לצ'אי ברמות מטורפות
.
מקלחת!!!
קשה לי לקום בלי חול בכל הגוף, בובלי לפתוח את האוהל ולראות את כולם...
ציטוטי השבוע ?[ "אין מסיבה בלי שון!" "יש חלב? יש חלב? יש חלב, יש חלב, יש חלב, יש חלב!" "עגבנייה, זה כמו תפוח אבל לא, כי זה גדל באדמה, וקוראים לזה עגבנייה... אפרשזיף, זה אפרסק וגם שזיף, ואין לי שום דבר לומר, כי אתה הומו מכוער!" D:. "כשהחלב נשפך, החתול לא בוכה, אבל הפטל הורג אותו!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
תכנונים לשבוע הבא ? עבודה בכלכלה (פחחחחחחחח), עבודה במתמטיקה, ללמוד לאנגלית, לתכנן עם חברה שלי את היומולדת שלה, יומולדת לחברה הכי טובה שלי
, לא להיפרד מכולם לשנייה.
תמונת השבוע ? אהבות חיי. לא חשבתי שאני אוכל למצוא חבר'ה כאלה שוב. ההיסטוריה חוזרת, רבותיי
.

למעלה