כנראה שקיבולת המוח היא מוגבלת ויש לי די תחומי התעניינות כך שלא נשאר מקום ל
ז זודי New member 16/3/10 #534 כנראה שקיבולת המוח היא מוגבלת ויש לי די תחומי התעניינות כך שלא נשאר מקום ל/tapuzforum/images/Emo86.gif
כנראה שקיבולת המוח היא מוגבלת ויש לי די תחומי התעניינות כך שלא נשאר מקום ל/tapuzforum/images/Emo86.gif
ק קומפוזיציהה New member 16/3/10 #543 צבבהה.. כל אחד והקיבלות שלו... אולי תבקש הגדלה.. סתאם, כדורגל זה סוג של חארטה.. אבל רק סוג של..
פ פה במזיד New member 16/3/10 #562 חארטה=שטויות? והגברים חושבים/tapuzforum/images/Emo73.gifדבר על הרבה ממה שתופס נשים. ס¡ו ¿
ק קומפוזיציהה New member 16/3/10 #565 אס איי סאייד, זה סוג של... כל אחד והעיסוקים שלו...והשטויות שלו... ו..פעם ראשונה שאתה ניתקל במילה חארטה??
אס איי סאייד, זה סוג של... כל אחד והעיסוקים שלו...והשטויות שלו... ו..פעם ראשונה שאתה ניתקל במילה חארטה??
פ פה במזיד New member 16/3/10 #572 Yeaa.. אנלא נתקל בה הרבה/tapuzforum/images/Emo201.gifב..חארטה המדוברת..דלגי..שטויות../tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo3.gif
Yeaa.. אנלא נתקל בה הרבה/tapuzforum/images/Emo201.gifב..חארטה המדוברת..דלגי..שטויות../tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo3.gif
פ פה במזיד New member 16/3/10 #573 >> /tapuzforum/images/Emo46.gif/tapuzforum/images/Emo128.gif/tapuzforum/images/Emo10.gif(חיוך בנאלי פגר)*/tapuzforum/images/Emo8.gif
>> /tapuzforum/images/Emo46.gif/tapuzforum/images/Emo128.gif/tapuzforum/images/Emo10.gif(חיוך בנאלי פגר)*/tapuzforum/images/Emo8.gif
פ פה במזיד New member 16/3/10 #574 הסתבכתי..סורי על כאב הראש. |מישו פה יצא פיסטוק/tapuzforum/images/Emo4.gif|
ק קומפוזיציהה New member 16/3/10 #576 צבבה.. רק דבר אחד תיזכור שאנלא מיצי,ולא מתיימרת להחליפה, אז ייקח לי זמן ללמוד את שפתך הייחודית..
פ פה במזיד New member 16/3/10 #581 או קיי/tapuzforum/images/Emo223.gif(אפשר לבחור עבורך אייקון הולם?)
פ פה במזיד New member 16/3/10 #585 סתם,חשבתי שקומפוזיציה ילך יופי עם> /tapuzforum/images/Emo34.gif(סתם כי באלי להצמיד לך אייקון/tapuzforum/images/Emo6.gif)
סתם,חשבתי שקומפוזיציה ילך יופי עם> /tapuzforum/images/Emo34.gif(סתם כי באלי להצמיד לך אייקון/tapuzforum/images/Emo6.gif)
ק קומפוזיציהה New member 16/3/10 #586 אוו מאיי גודנס... חח... עוד יחשדו בי פה בכשרות יפות.. בנות...! זלא אני!זה הוא....! מה שכן אני גאה בעצמי! למה ניראלך זה מתאים לי..?
אוו מאיי גודנס... חח... עוד יחשדו בי פה בכשרות יפות.. בנות...! זלא אני!זה הוא....! מה שכן אני גאה בעצמי! למה ניראלך זה מתאים לי..?
פ פה במזיד New member 17/3/10 #612 לאדע..קומפוזיציה? אז מהיום את צבעונית,/tapuzforum/images/Emo45.gif/tapuzforum/images/Emo35.gif
ק קומפוזיציהה New member 17/3/10 #616 אממ. השאלה ה יחשבו החברות שכאן... אם יהיו תלונות ני שוולחת אלייך,תאלץ להסביר להן את הסיבה..! ואתה יודע מי מכונה ציבעוני בחו"ל?
אממ. השאלה ה יחשבו החברות שכאן... אם יהיו תלונות ני שוולחת אלייך,תאלץ להסביר להן את הסיבה..! ואתה יודע מי מכונה ציבעוני בחו"ל?
פ פה במזיד New member 17/3/10 #668 היספאנים? אינדיאנים? (צוענים?/tapuzforum/images/Emo12.gif) ו..אינבעיות,צ`לחי אותם למזיד.התעלמות מוב***/tapuzforum/images/Emo140.gif
היספאנים? אינדיאנים? (צוענים?/tapuzforum/images/Emo12.gif) ו..אינבעיות,צ`לחי אותם למזיד.התעלמות מוב***/tapuzforum/images/Emo140.gif
ק קומפוזיציהה New member 17/3/10 #721 לא לא.. לכושים, החליטו שהתואר שחורים הוא מעליב,המירו אותו בצבעוניים.