ישנם עוד כמה .
ק קומפוזיציהה New member 16/3/10 #503 וגם פה... לא את האנגלים ולא את האיטלקים.... אבל כמובן שרביולי לוקח תה אנגלי...
פ פה במזיד New member 16/3/10 #509 מה רע בסתם/tapuzforum/images/Emo78.gifכמו שצריך? /tapuzforum/images/Emo19.gifפיש&צ`יפס/tapuzforum/images/Emo5.gifבע.
מה רע בסתם/tapuzforum/images/Emo78.gifכמו שצריך? /tapuzforum/images/Emo19.gifפיש&צ`יפס/tapuzforum/images/Emo5.gifבע.
ק קומפוזיציהה New member 16/3/10 #515 פיצה?? אממ...זה כבר שייך לאמריקאים... פסטה זה הבסט! וציפס ודג זה אחד השילובים הטיפשיים! בערך כמו הציפס בפיתה אצלנו..
פיצה?? אממ...זה כבר שייך לאמריקאים... פסטה זה הבסט! וציפס ודג זה אחד השילובים הטיפשיים! בערך כמו הציפס בפיתה אצלנו..
פ פה במזיד New member 16/3/10 #560 תני ריספקט ל/tapuzforum/images/Emo118.gifמקור. בשמנת/tapuzforum/images/Emo71.gif או עגבניות/tapuzforum/images/Emo216.gif?
תני ריספקט ל/tapuzforum/images/Emo118.gifמקור. בשמנת/tapuzforum/images/Emo71.gif או עגבניות/tapuzforum/images/Emo216.gif?
ק קומפוזיציהה New member 16/3/10 #564 יאמיי הפייבוריט שלי זה פסטו\בזיליקום עם שמנת... אחכ עגבניות.. אצלך..?
פ פה במזיד New member 16/3/10 #570 /tapuzforum/images/Emo99.gif כמוני כמוך../tapuzforum/images/Emo9.gif(/tapuzforum/images/Emo23.gifמרגישה?/tapuzforum/images/Emo67.gif)
/tapuzforum/images/Emo99.gif כמוני כמוך../tapuzforum/images/Emo9.gif(/tapuzforum/images/Emo23.gifמרגישה?/tapuzforum/images/Emo67.gif)
ה הקמבצית New member 16/3/10 #516 עוזר לאישה?? אשרייך....! היו שמועות שהגברים לא עוזרים,ורק מפריעים....אני רואה שהשמועה מוטעת...חח
מ מגניבה17 New member 16/3/10 #507 אמממ... אני לא מעריצה..אבל.. אני שומעת את שניהם.. ושניהם נחמדים מאוד!! תלוי איזה שירים.. את הזמרים שאני הכי אוהבת.. זה יניב אן משיח.. מידד טסה ופרחי מיאמי.. אני כל היום שומעת אותם!!! הם מדהימים בעיני..
אמממ... אני לא מעריצה..אבל.. אני שומעת את שניהם.. ושניהם נחמדים מאוד!! תלוי איזה שירים.. את הזמרים שאני הכי אוהבת.. זה יניב אן משיח.. מידד טסה ופרחי מיאמי.. אני כל היום שומעת אותם!!! הם מדהימים בעיני..
ה הקמבצית New member 16/3/10 #557 גם אני מתה על מוזיקה מזרחית...פשוט רציתי לדעת הם יהתר מערצים משני גדולי הזמר החסידי...