כחול
כתום

../images/Emo163.gifכחול ../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif כתום../images/Emo123.gif

אז למה רואים הרבה כתום ומעט כחול במדינת היהודים לדעתכם? -יש רוב לתומכים בכתומים? -הרוב הכחול הוא רוב שקט ויתחילו לשמוע ממנו קרוב למועד ההתנתקות? -לרוב הציבור לא אכפת?
<-->

בסקר שראיתי לא מזמן

המון אנשים פשוט לא מביעים את דעתם..... רב העם לא שם סרט בכלל.

אפרופו הכחול שקט

אם אני לא טוע ה היום התחיל מסע כחול-לבן. (מחר אני אלך לזה שבקרית ביאליק) מקווה לראות תומכים

היה שירשור מאוד גדול על זה פה

והסברתי, יש הרבה אנשים (בינהם אני) שפשוט פוחדים לשים סרטים כחולים על האנטנה מהסיבה הפשוטה של ונדליזם ותלישת האנטנה במקרה הטוב, וניפוץ השמשות במקרה הפחות נעים
. ולך תעמוד אח"כ בפינת המתנה אצל המוסכניק ב40 מעלות חום.

E טי

New member
לא תירוץ

דוד שלי לא שם סרט כתום כי הורידו לו את האנטנה. ואני מכיר עוד הרבה כאלה.

nooshP

New member
נו אז אתה מוכיח בידיוק שזה כן תירוץ

אתה מראה שיש אנשים שנוהגים באופן אלים כלפי דברים כאלה, אז ברור שאף אחד שלא רוצה שיהרסו לו את האנטנה לא ישים סרט....

E טי

New member
תסתכל על ראש השירשור.

שאלו למה יש יותר סרטים כתומים. ולהגיד שאנשים מפחדים זה לא תירוץ כי אנשים מפחדים משני הצדדים.

noamgk

New member
../images/Emo31.gif

לירות באקדח אוויר ולפנצ'ר ליישוב שלם את הגלגלים בלילה אחד (קרני שומרון) זה הרבה יותר אלים משבירת אנטנה והורדת סרט פה ושם.

TheOrion

New member
שפיכת שמן על כביש

בו נוסעים גם אופנוענים שקול לנסיון לרצח.

TheOrion

New member
לא!

אחת מהבעיות במדינה שלנו היא שכשמתעסקים עם פושעים תמיד שואלים "אולי הגזמנו קצת עם הפשע שלו?" במקום לשאול "אולי הקלנו ראש בפשע שלו?". לשפוך שמן על כביש בידיעה שנוהגים שם אופנוענים זה לכל הפחות רשלנות מסוכנת, ובמידה והיו בטוחים שיהיו שם אופנוענים באותו יום, אז זה נסיון לרצח.

The Bugi

New member
אלא היו 2 אידיוטים

שהכתימו את המאבק של כולנו. הם לא מייצגים בדעתם אף אחד חוץ מעצמם. לצערי, כל פעם יזכר האירוע החמור הזה בכל שיחה. "השמן והנינג'ות על הכביש"...

TheOrion

New member
נכון...

אל תשכח גם שאחרים ידעו שמתכננים את הפעולה הזו. למה אחרים לא עצרו אותם? היו צריכים לעצור אותם מלבצע פעולה כזו שמסכנת חיי אדם. הפעולה החתימה את כל המתנחלים, לא כי כל המתנחלים אשמים, אלא כי היו מתנחלים שידעו על הפעולה, ידעו שהיא מסוכנת, ולא עשו דבר לעוצרה.

למעלה