כחול
כתום

The Bugi

New member
איזה אחרים?

אלה היו 2 חיילים מהנח"ל החרדי, לא מתנחלים ולא נעליים.

TheOrion

New member
ואך אחד לא ידע על זה...

הם שמרו את זה בכזה סוד שחצי מדינה ידעה שזה הולך לקרות יום לפני. אם המתנחלים שחסמו כבישים באמת רצו לחסוך בחיי אדם, הם היו עוצרים את מי שעשה את זה.

זאת כבר תגובת שרשרת...

זה גלגל שאי אפשר לעצור... זאת תשובה (לא ראויה מספיק עדיין) לפנאטים..

Soul Cake Duck

New member
אני חושב שהכוונה

היא שזה לא מסביר את הבדלי השכיחות. וזה נכון, כמובן, בהנחה שפחד מפגיעה משפיע על אנשי שני הצדדים במידה שווה.

Soul Cake Duck

New member
כתבתי: בהנחה

בהחלט ניתן להתווכח על כך, אבל בהיעדר סקר רלוונטי שידגים את העניין סטטיסטית, אנו נותרים עם ניחושים איכותיים ולא עם נתון כמותי כלשהו. אם את מעוניינת את בהחלט יכולה לפתוח על כך דיון, אותי זה מעניין פחות כרגע. רק אציין שבעיני פגיעה מכל סוג במי שמצהיר את דעתו בפומבי באופן כזה, לרבות עלבונות והשמצות, היא בזויה ומערערת את היכולת לקיים שיח תרבותי בנושאים הבוערים של תקופתנו.

nooshP

New member
זה נורא משעשע

איך שהימנים אוהבים לעשות את עצמם מסכנים שמתעללים בהם..ממש רחמים...אנשים שקוראים לצד השני יפי נפש ומשתמשים בזה כקללה, מה זה אומר עליהם?

nooshP

New member
מה זה חמ"ל? ואני בת, תקראו את

הכרטיסים לפעמים, זה לא יהרוג אתכם!

סורי..פשוט קשה לזכור על המון

אנשים.. וחמ"ל זה הסדרה חדר מלחמה שלפני חצי שעה בערך היה קטע של מה שאמרת עם יפי נפש

nooshP

New member
כן? הם כנראה מעתיקים ממני!

על זכויות יוצרים הם לא שמעו? באיזה ערוץ זה?

noamgk

New member
אני ראיתי.

ואם הייתי שם, הייתי מסביר לליאור אשכנזי טוב מאוד למה "יפה נפש" זה קללה בימינו (ואני עומד לעשות את זה עוד מעט, בשבילכם :).

noamgk

New member
שהם מבינים משהו שאת לא ../images/Emo13.gif

בימינו מי שמתיימר להיות יפה נפש (קרי: שמאלנים בד"כ) הוא הכי לא יפה נפש שאפשר. לפעמים לא צריך להצהיר, להציג ולעשות דברים טובים כדי להיות נפש, ובדרך כלל - בימינו ובארצנו - מי שעושה את זה מנסה להסתיר משהו מכוער מאוד מתחת למעטה של יופי. כמובן, אני לא מכליל על כל השמאלנים, אלא בעיקר על אנשי הציבור, הפוליטיקאים, אנשי התקשורת וכו'. וזה היה על רגל אחת.

the new L

New member
הסקרים

שהם כלי מדעי לכל דבר מוכיחים שיש רוב לתומכי ההתנתקות. מצד שני, יש רוב לסרטים הכתומים. 18% תלו סרטים כתומים ורק 4% תלו סרטים כחולים. ואני כן יכול להגיד שנתקלתי כבר בכמה תומכים שלא שמים סרטים כחולים מחשש באמת שינפצו להם את השמשות או משהו כזה.

bati77

New member
זה לא משנה..../images/Emo110.gif

אם ישימו כחול.. יש התנתקות וזהו.. אין להם בשביל מה לשים.. "הכתומים" שמים כי הם מוחים על זה.. "הכחולים" לא מוחים על שום דבר.

Soul Cake Duck

New member
נקודה טובה

הרבה תומכי התנתקות מניחים שהמחאה הכתומה לא תביא לשינוי גם בלא התערבותם, ולא מרגישים צורך מיוחד להביע את דעתם בפומבי. תמיכה במה שהוחלט זה גם פחות מלהיב ממחאה עליו.

noamgk

New member
ממש קשה לקחת סרט ולקשור!

כל בוקר הם קושרים נעליים ואין להם כוח לקשור סרט אחד על האנטנה? וזה לא טיעון בכלל. אני ראיתי שמאלנים כשחילקתי סרטים. כל הבעות הגועל, האצבעות המשולשות, קריאות הגנאי - מעידות על סלידה מהכתום, והרצון הטבעי של האדם מחייב אותו להתקומם (ואפשר לראות את זה בפאניקה של אנשי השמאל כשהם כותבים הודעות קריאה לשכירים לבוא ולחלק סרטים).

Soul Cake Duck

New member
נכון, זה לא טיעון.

זה הסבר. אם הבנת מדבריי באיזשהו אופן שלדעתי חוסר האכפתיות ואי הרצון לנקוט דעה פשוט כי "אין מה להתאמץ" הוא טוב יותר או באותה מידה כמו ההבעה של עמדה באמצעות סמל פשוט, הרי שהבנת לא נכון.

למעלה