כחול
כתום

noamgk

New member
רוב הסרטים הם כחולים בלבד.

לי יצא לראות רק בודדים עם כחול ולבן.

Rincewind

New member
זה הרי ברור שהצד השפוי תמיד שקט

האדם הממוצע שרוצה בהתנתקות לא מוצא שהדיעה שלו באמת מצדיקה תלייה של סרט על הרכב. זאת בזמן שמתנגדי ההתנתקות לוקים ברגשיות יתרה ועוטפים את המכוניות שלהם בסרטים כתומים. ועל אף שבערים המרכזיות עומדים תמיד מחלקי סרטים כתומים בצמתים, עדיין יחס הסרטים הכתומים למכוניות לא מסומנות הוא בערך אחת לעשר.

E טי

New member
ברור למי

הצד השפוי תמיד ירצה להראות את דעותיו. כדי למנוע מהצד הלא שפוי להשתלט.

Soul Cake Duck

New member
לא מסכים

אני לא חושב שהשימוש בסמל ויזואלי פשוט - סרט על ההרכב, סיכה על דש הבגד (שימש בארה"ב להביע פטריוטיות אחרי 9/11), או כל דבר דומה נחשב דווקא ל"רגשיות יתר". אני חושב שזו דרך מאוד מתורבתת להפגין נוכחות והשתייכות פוליטית, וכואב לי על כך שישנם אלה שינהגו באלימות בשל הפגנה מסוג זה (שבירת שמשות וכו'). אני חושב ש"הצד השפוי" אליו אתה מתייחס בהחלט יכול ללמוד מהדוגמא הזו - ואכן עשה זאת, על פי הסרט הכחול והקמפיין הנלווה אליו.

orenberg

New member
הרוב הכחול הוא רוב שקט

הסרט הכתום אמור להביע מחאה. אני לא מוחה נגד ההחלטה, לכן אני לא אשים סרט.

E טי

New member
מסיבה פשוטה

לרוב הציבור אין דעה ברורה. היום הם נגד, מחר הם בעד ומחרתיים הם בכלל לא יודעים...

שאני עבדתי בלחלק סרטים אנשים

פשוט אמרו לי אני מפחד שישברו לי תמראות של האוטו יההרוסו לי אותו וחלק לא לקחו אבל הרוב לקחו.... אנשי הכחול מפחידים לשים סרט כחול כי הם מפחידים שיקרה משו לאוטו שלהם...

E טי

New member
זה לא תירוץ

דוד שלי לא שם סרט כתום כי שברו לו את האנטנה, וכמוהו עוד רבים.

The Bugi

New member
גם לנו שברו את האנטנה

עם הסרט הכתום. לא נורא יש עוד אחת.

בשבילם זה כן כי

הם לא רוצים שיקרה נזק לאוטו שלהם ואני מבינה אותם גאמני לא שמה על האוטו שלי בגללזה

The Bugi

New member
החתימה שלך פשוט מרגיזה

האטימות הזאת וחוסר קבלת דעה שונה הן לא תכונות שמישהו היה רוצה להתגאות בהן.

חוסר קבלת דעה שונה?

אני מקבל דעה שונה. וגם השמעתי את דעתי.. כמו שאחרים משמיעים. חח.. קצת הבנת הנקרא.

The Bugi

New member
הדעה שלך לא בדיוק נכונה

למעשה, אתה נוקט באותה בורות של הציבור הרחב שלא מכיר את מתיישבי יש"ע ומעולם לא ביקר בגוש קטיף או בכל ישוב אחר ביהודה ושומרון. שוב ניצול ציני של צבעי הלאום של כולנו על מנת שהשמאל יראה "יותר ישראלי" בהשוואה ל"כתום הפנאט" הפאשיסט והאלים שלא בוחל בשום אמצעי. זאת הכללה מכוערת. לפי סגנון הכתיבה שלך אני מבין שאתה אדם בעל בינה. הייתי מצפה ממך לחשוב קצת יותר מעבר לקופסא.

למעלה