לא הבנתי את התשובה שלך שאלתי כמה שאלות ועניתה רק כן, אתה יכול לפרט?
A avielm17 New member 23/11/03 #63 ../images/Emo66.gif לא הבנתי את התשובה שלך שאלתי כמה שאלות ועניתה רק כן, אתה יכול לפרט?
ב בחור בשם יאיר New member 23/11/03 #32 הוא כתב בקיצור את הדבר הבא אם יאיר על קולים יעלה ואם הוא על פוטים ירד
R RonenM62 New member 23/11/03 #33 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif
ב בורסהצפולוס New member 23/11/03 #34 למה באמת הוא מתמקד בעיקר במניות ודוחק לשוליים את המעופניקים? כלומר ודאי שזה זכותו אבל...
ב בורסהצפולוס New member 23/11/03 #37 אתה אני באמת מעריך מאד מה שאתה עושה ועשיתי איתך בשקט כברת דרך.אבל שוב בלי להשמע חצוף נראה שאם המודד הוא כמות ההודעות-תראה לבד.
אתה אני באמת מעריך מאד מה שאתה עושה ועשיתי איתך בשקט כברת דרך.אבל שוב בלי להשמע חצוף נראה שאם המודד הוא כמות ההודעות-תראה לבד.
R RonenM62 New member 23/11/03 #39 האמת היא שלא ירדתי לסוף דעתך... אולי אני עייף מדי... אבל לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה.
ב בורסהצפולוס New member 23/11/03 #43 קודם כל שתשמור על עצמך אתה עיף,לך לישון.אנחנו צריכים אותך מרוכז. ב. התחשבות במשתתפים פעילים ופסיביים דרך הסלולרי ע"י הוספת תוכן מילולי. ג. אם אפשר לבקש צפי למעוף ועדכון תמיכות והתנגדויות והומור בריא...
קודם כל שתשמור על עצמך אתה עיף,לך לישון.אנחנו צריכים אותך מרוכז. ב. התחשבות במשתתפים פעילים ופסיביים דרך הסלולרי ע"י הוספת תוכן מילולי. ג. אם אפשר לבקש צפי למעוף ועדכון תמיכות והתנגדויות והומור בריא...
R RonenM62 New member 23/11/03 #44 מממ.... הומור זה לא החלק שלי...../images/Emo8.gif וגם לא המעו"ף ... (בשבוע פקיעה).... יאיר "עבד" עליך... לא הוצאתי שום סקירה מהסיבה הפשוטה שלעולם אינני מוציא סקירה בשבוע פקיעה.
מממ.... הומור זה לא החלק שלי...../images/Emo8.gif וגם לא המעו"ף ... (בשבוע פקיעה).... יאיר "עבד" עליך... לא הוצאתי שום סקירה מהסיבה הפשוטה שלעולם אינני מוציא סקירה בשבוע פקיעה.
ב בחור בשם יאיר New member 23/11/03 #36 כי אנחנו עדת מפגרים והפורום פה על רמה תאמין לי אין סוחר נגזרות אחד לא שרוט
א אמיר1 האחד New member 23/11/03 #38 רונן הלכתי למאמרים ואין שם כלום אין את הסקירה שלך שם. הלכתי למאמרים אחר כך לסקירה שבועית ואתה לא מופיע שם!
רונן הלכתי למאמרים ואין שם כלום אין את הסקירה שלך שם. הלכתי למאמרים אחר כך לסקירה שבועית ואתה לא מופיע שם!