קובץ מעו"ף 23/11:

RonenM62

New member
אני לא אמרתי שיש שם סקירה שלי...

אמרתי שיש שם סקירה. במקרה זה של רן Ba767 שהוא חבר בצוות, פודומנטאליסט. אני לעולם לא מעלה סקירת מעו"ף בשבוע פקיעה, כתבתי את זה כבר עשרות פעמים וגם לך עניתי ברוח זו היום... לקראת חצות, תעלה סקירה של ג'קי. וגם זה כתוב בשירשור המעו"ף...

RonenM62

New member
למה הכוונה במה? בגרף שבועי?

מממ... טוף... כל ההסבר מחדש... אתה יודע מה? תכנס לשאלות נפוצות, ניתוח טכני, /// עזוב... הנה הקישור...

mah1

New member
הוא אמור לחזור לנתיב

או להתמך כמו ביום חמישי על השוליים ולמשיך בסטיה כלפי מעלה?

RonenM62

New member
כמו שזה נראה כרגע, הוא פתח נתיב

נוסף לתחבורה ציבורית...

RonenM62

New member
ג'קי עובד על סקירה עכשיו...

יקח קצת זמן...תעזרו בסבלנות.

igalmistel

New member
../images/Emo70.gifמדד 25 צפי למחר?????

אמא שלי ז"ל תמיד אמרה לי באידיש..... ויזוי איסטבתן,הזוי איסתשלופן... בתרגום עברי...איך שתציע את מיטתך...ככה תישן עליה...... בתרגום צברי....מה שיש זה מה שיקרה!!!! בהצלחה marker30 ......

מחר כנראה ללא שינוי מהותי.......

לא נראה לי שיום ראשון ( שהוא בדרך כלל יום שעובר ללא תזוזות מיוחדות), יהווה איזשהו אישור למגמה או היפוך מגמה ולדעתי הוא יתחיל ללא גאפ ויסיים ללא שינוי או מקסימום 0.5 למעלה או למטה... שים לב שכל כותבי הטורים הקבועים מפרסמים את הטור שלהם רק בימי שני מכיוון שהאי וודאות של יום ראשון המחזור הטקן יחסית שיש בו והעובדה שאנחנו סוחרים לבד בעולם לא נותר לנו אלא לחכות ליום שני לפהי שנליט מסקנות נחרצות-בייחוד לאחר שבניו יורק היה ירידות קלות ביום חמישי ועליות קלות ביום שישי כלומר ללא שינוי מהרגע שנסגר אצלנו המעו"ף ביום חמישי ועד עכשיו.... בקיצור סתם יום של חול....יום שני ויום שלישי חובה להיות עם היד על ההדק הלו הם ימים קריטים.

RonenM62

New member
../images/Emo124.gif התחזית של ג'קי

תועלה לקראת חצות. לידיעתכם... שבוע טוב לכולם...

srol1133

New member
מחר נטייה לירידות

פערי הארביטראז השליליים ישפיעו על המסחר... יכול להיות שיסתיים בירידות של -0.4, -0.8 אולי קצת יותר... אני לא רואה את ת"א עולה מחר... אני מזהיר מראש ששבוע הפקיעה הזה הולך להיות בלאגן דרסטי... מה שראיתם באוקטובר וביוני זה רק קמצוץ ממה שיהיה השבוע ויום חמישי... לכל המשקיעים באופציות נראה לי שממש כדאי להם לשבת על הגדר

AlexMaof

New member
זה מה שאני חושב על מחר

לדעתי מחר מתחילים בירידה של עד 1.5-2 אחוז . תיקון יתכן לקראת שעה שתיים שלוש . לדעתי הזינוק למעלה לא יתחיל מחר . אולי שני/שלישי . השחקנים צריכים להריץ את השוק לפקיעה הם יכולים לעשות את זה רק בסמוך לפקיעה . הזינוק יהיה בן יומיים לא יותר . יום ראשון מוקדם מדי לטעמי

ba767

New member
רונן - תודה

ניתוח פוד, כפי שנדברנו, רק בסוף שבוע הבא אתפנה מעט מעסקי הטכנולוגייה

ba767

New member
ניתוח פוד מהיר של המלצותיך

1. מגמת שוק חיובית מקומית. 2. נתוני המשק מעורבים - אולי עם אור בקצה המנהרה 3. החברות המייצאות מרימות ראש כתוצאה מהתרחבות כלכלית בארהב בעקר בענפי הטכנולוגיה 4. יתכן ומדובר בגישור על וואקום כתוצאה מחסר ארוך. 5. סוף השנה מתקרב - הפעילים ירצו לראות מגמה חיובית בשווקים 6. סדרת "צרות עולמיות" חוזרת עלולה להעיב על הבורסות מעבר לים וכפועל יוצא עלינו. המלצה: להמתין ולראות מה קורה מעבר לים בשבוע הבא אם מניות אז מניות מיצאות בלבד מניות טכנולוגיה בנאסדאק של חברות מבוססות לנצל נפילה לא מבוססת במניות אם תתרחש בשבועיים הראשונים של חודש דצמבר

למעלה