../images/Emo265.gif../images/Emo141.gifסופשבוע../images/Emo141.gif../images/Emo265.gif
צלילי מקפליי:
One For The Radio Down Goes Another One The Heart Never Lies Star Girl That's The Truth
צלילים אחרים:
The All-American Rejects: Real World
Damn Girl - שיר אדיר! Gives You Hell 11:11PM One More Sad Song It Ends Tonight Dirty Little Secret Move Along Swing Swing The Last Song Mona Lisa Happy Endings Too Far Gone
Plain White T's Hey There Delilah Our Time Now 1234 Rhythm of Love Take Me Away Survivor - Eye Of The Tiger Kansas - Carry On My Wayward Son The Kinks - A Well Respected Man Red Hot Chili Peppers - Californication Billy Joel - Just The Way You Are Billy Joel - Piano Man Bon Jovi - Livin' On A Prayer Coldplay - The Scientist Coldplay - Yellow You Me At Six - Rescue Me Liverpool Anthem - You'll Never Walk Alone Queen - Who Wants To Live Forever Queen - Under Pressure Adam Lambert - What Do You Want From Me הפרוייקט של עידן רייכל - מחכה הפרוייקט של עידן רייכל - מנעי קולך מבכי עברי לידר - ניסים
(אממ... כן. היה לי הרבה זמן לשמוע מוזיקה במונית בדרך למפגש
)
יוצרי הצלילים:
The All-American Rejects - אהובים שלי, אני חולה על הלהקה הזאת!
משהו שראיתי ביוטיוב:
http://www.youtube.com/watch?v=RwEYYI-AGWs&feature=player_embedded זה כזה חמוד! העלה לי חיוך ענק על הפנים!
משהו שראיתי בטלוויזיה:
בארסה-פורטו!
על טבעי
- סיימתי את כל העונות
האקס המיתולוגי - עכשיו אני צריכה למצוא סדרה חדשה שתשעשע אותי ותעביר לי את הזמן
לאס וגאס (ג'וש דוהמל המושלם הזה!
)
ספרי לי סיפור:
פיקים על SPN, J2 וג'נסן/מישה
חצי הכוס המלאה:
מפגש! היה מדהים, חבל שלא באו הרבה אבל ננסה לעשות מפגש יותר גדול בחגים (שיוצאים מוקדם השנה
) בארסה ניצחה גם את נאפולי (5-0!!) וגם את פורטו (ססק מדהים שלי אני כל כך שמחה שהבקעת!
) קניתי מלא דברים בתל אביב
(אחרי חישוב כולל והחזר כספי מאימא על אוכל ונסיעות - יותר מארבע מאות שקל
) נשאר רק עוד שבוע לחופש - לא יכולה לחכות לחזור לבצפר! סופסוף אחרי חודשים ארוכים של חיפושים אחרי דיסקים של AAR וPWT קניתי לי כמה
אין על הדיסק-סנטר! עבדתי כבר יותר מחמישים וחמש שעות החודש - כסף!
גיליתי שעומד לצאת אלבום חדש של אוואנסנס! ווהוו!!!
חצי הכוס הריקה:
היה רגע במפגש שחשבתי שאני אצטרך ללכת מוקדם יותר משרציתי כי לא נשאר לי כסף לאוטובוס הביתה והכספומט המטומטם לא עבד
כל השרירים שלי ברגליים נתפסו אחרי היום הזה בתל אביב ויום אחר כך שעשיתי מבצע טיהור בחדר
ממש כואבות לי הידיים ממשהו ואני לא יודעת ממה ואני בקושי מצליחה להזיז אותן... אולי מזה שהרמתי המון דברים כבדים בעבודה...
ציטוטיה:
אני מנסה להסביר לחברות שלי על דירוג של פיקים ועל כל מיני קיצורים כמו SPN, Wincest, J2, AU בלי הצלחה גדולה. אני (אחרי כמה דקות): אף אחד לא יכול להבין את זה אלא אם כן הוא מבין את זה! חברה שלי: עדי, זה היה משפט מוזר. אבא שלי *צועק בתסכול באיזה ערב אחד*: איפה הרובה שלי לעזאזל?!?!?! אני: אבא, אתה מלחיץ אותי. *אחרי כמה רגעים* אבא: נו באמת! איפה האקדח? אני: אבא, אתה ממש ממש
ממש מלחיץ אותי
מתנגן:
AAR - It Ends Tonight
מוטו:
סתם ציטוט מאחד השירים הכי גאוניים בעולם (Real World של AAR): "When all emotions set aside, in a whisper say goodbye"
פרופיל:
מהמפגש