סופ"ש

Noa L black

New member
היייי אני צילמתי ^_^

(לא בכישרון רב) שוב, Real world, אני פשוט שומעת אותו בלופים *~*

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאכן, את צילמת ../images/Emo23.gif

אני כל כך אוהבת את השיר הזה! המילים שלו כל כך יפות... עכשיו אני די תקועה על מונה ליזה
בכללי אני שומעת עכשיו את כל השירים שלהם בלופים, אחרי שקניתי את כל האלבומים... אני פשוט שומעת אלבום אחרי אלבום שוב ושוב
באלבום "When The World Comes Down" יש כמה שירים שהקול של טייסון ריטר נשמע מעט שונה, והוא כל כך מדהים! את חייבת לשמוע את כל השירים של האלבום הזה!

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחח יותר משעה וחצי נסיעה לת"א ../images/Emo6.gif

הרבה זמן לשמוע מוזיקה...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלמה את שמחה לחזור לבצפר? ../images/Emo122.gif

תקשיבי, במשחק נגד פורטו, בשבילי רגע השיא היה שססק (אהובי, חיים של קרן
) הבקיע!@#!@ D: כאילו עזבי את הגול הראשון, ואת האדומים וזה, כ"כ כיף לי שהוא בבארסה. אני אוהבת אותתתתתתוווו 333>
והתמונה
אין עלינו

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאני לא שמחה לחזור ללימודים עצמם, אבל

אני שמחה שסופסוף אפשר לראות את כל החברים במקום אחד בלי שצריך לקבוע יום שנוח לכולם ולהתחיל לריב על זה... אני פשוט שמחה לחזור להפסקות שבהן אני וחברים שלי מתנחלים במקום אחד וסתם מדברים
תקשיבי, אני אשכרה התחלתי לבכות מהתרגשות בגול של ססק
אני פשוט כל כך התרגשתי שהוא הבקיע! היית צריכה לראות את הפנים של אבא שלי כשהתחלתי לבכות
הוא לא הבין מה עובר עליי... אנחנו אדירות

וואי זה נראלי היתרון היחיד בבצפר

את לא מבינה איך זה עכשיו כשנגמר בצפר, וחלק מתגייסים וזה, נהיה ממש קשה לשמור על קשר ולהיפגש עם כל החברים. אני כאילו לא ראיתי חצי מהחברים שלי בערך והבאסה היא שזה ימשיך להיות ככה, כי אין לנו 1 בספטמבר ומסגרת יומיומית כזאת
אז כן, מסתבר שיש יתרון לבצפר חחח רק בשביל זה הייתי חוזרת. וגם בשביל המגמה המדהימה שלי (קולנוע) שאין יום שאני לא מתגעגעת אליה

RockinKeren

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif

תקשיבי, ראיתי את זה אצל בת דודה שלי, בטלוויזית ענק, והיינו כל המשפחה + איזה חברה של גל. XD אז אני כזה קופצת מהתרגשות, אבל לא היה לי נעים כי כאילו כולם הסתכלו עלי וזה.
לאדעת, גם אם אני אראה את החברות שלי כל יום, בלי ריבים וצעקות מתי נפגש ואיפה, אני עדיין אעדיף להיות בחופש.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifמקוויקנד אחרון לחופש!../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
That Girl POV
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
One Direction - What Makes You Beautiful Cameron Mitchell - Blackbird
קאבר מושלם לביטלס פשוט
Avril Lavigne - Keep Holding On Tangled Soundtrack - When Will My Life Begin
נו, מהסרט פלונטר
Glee - Don't You Want Me
הלהקה המגניבה של השבוע:
וואן דירקשן המגניקולים
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E&ob=av2e די נו, זה פשוט חמוד וגייזי XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
FRIENDS אהבת חיי פשוט
ספר / פיק השבוע:
המקרה המוזר של כלב בשעת לילה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
האמ, ריבים שוליים כאלה עם אנשים
משהו ששימח:
לראות את כולם
חבריי הטובים מהשמוצ, וגם כמה מכן בנות! - שאני מצטערת שלא הייתי איתכן הרבה
כל שלושת הימים רביעי-חמישי-שישי באמת היו אדירים!
משהו שהעציב:
המ, זה לא לכאן.
ציטוטיה:
לו רק לא היה לי זכרון לטווח של 3 שניות
מתנגן בראש / בפלייליסט:
טלוויזיה~ וואהו.
המלצת השבוע:
הכל קורה לטובה, גם אם זה לא נראה ככה באותו רגע.
התמונה הכי חמה:
חיחיחי

חחח שום מילה על 1D !!! :)

הם באמת מושלמים חחח זה קצת בוי בנד אבל הם רציני מושלמים :)

../images/Emo265.gif../images/Emo265.gifסופ"ש מדהים !

|לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
Don't wake me up Rocking Robin The way you make me feel Walk in the sun Bubble Wrap
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Avril Lavine - My happy ending לא יודעת למה האמת.. הוא ממש נגע לי בלב אחרי שאחותי התגרשה, השיר הזה כל כך נכון.
הלהקה המגניבה של השבוע:
מן הסתם... McFLY
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הסרט- התחלה עם ליאנרדו דה קפריו סדרה - שקרניות קטנות ויפות :)
ספר / פיק השבוע:
'אורי' XD זה ספר מזה יששןןן ! אמא שלי קראה אותו שהייתה בגיל שלי ! אבל זה ספר מדהים :) יש גם את 'שלומצי כותבת יומן' וכמובן איך אפשר בלי 'יומני הנסיכה - ספר שישי'
משהו שהכעיס אותכם:
שהרדיו של אנגליה לא עובד לי דווקא בראיון של וואן דירקשיין !!!!
משהו ששימח:
שהלכתי סוף סוף היום לים ... אחרי אולי חודשיים(?)שלא הלכתי חחחחחחח וגם שמחר אני הולכת למפגש מעריצים של גליי בתל אביב, דווקא לזה אמא הסכימה ! העיקר למפגש של מקפליי לא:(
משהו שהעציב:
איייייין ! :)
ציטוטיה:
אוקיי זה ארוך חחחחח אני בוכרית ובבוכרית אחות קטנה אומרים :כוער עכשיו זה נשמע כמו מכוערת אז היום בארוחת צהריים הוא כזה: "אההה כעור ! מספיק" אז התעצבנתי עליו אמרתי לו : "אתה כוער !" לא יודעת למה כולם התחילו לצחוק ואבא שלי כזה שואל אותנו איך אומרים אח קטן, אח גדול, אחות גדולה וכאלה... אני לא יודעת בוכרית אבל רק את זה אני יודעת אז אני עונה לו : אח קטן - אוקה, אח גדול - אקה , אחות גדולה - אפה ופתאום אמא שלי מתפרצת מצביעה על החציל מטוגן שהיה על השולחן ואומרת : " וזה בוג'ון !" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDD זה היה כזה מצחיק באותו הרגע ! אמא שלי הייתה כל כך מסתולית ברמות אממ כן היה לי חשק עז לשתף אתכן :)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Bubble Wrap - McFLY
המלצת השבוע:
לכו לים עכשיו!!! המים מזה נעימים :):)
התמונה הכי חמה:

למעלה