../images/Emo265.gif../images/Emo265.gifסופ"ש מדהים !
|
לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
Don't wake me up Rocking Robin The way you make me feel Walk in the sun Bubble Wrap
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Avril Lavine - My happy ending לא יודעת למה האמת.. הוא ממש נגע לי בלב אחרי שאחותי התגרשה, השיר הזה כל כך נכון.
הלהקה המגניבה של השבוע:
מן הסתם... McFLY
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הסרט- התחלה עם ליאנרדו דה קפריו סדרה - שקרניות קטנות ויפות
ספר / פיק השבוע:
'אורי' XD זה ספר מזה יששןןן ! אמא שלי קראה אותו שהייתה בגיל שלי ! אבל זה ספר מדהים
יש גם את 'שלומצי כותבת יומן' וכמובן איך אפשר בלי 'יומני הנסיכה - ספר שישי'
משהו שהכעיס אותכם:
שהרדיו של אנגליה לא עובד לי דווקא בראיון של וואן דירקשיין !!!!
משהו ששימח:
שהלכתי סוף סוף היום לים ... אחרי אולי חודשיים(?)שלא הלכתי חחחחחחח וגם שמחר אני הולכת למפגש מעריצים של גליי בתל אביב, דווקא לזה אמא הסכימה ! העיקר למפגש של מקפליי לא
משהו שהעציב:
איייייין !
ציטוטיה:
אוקיי זה ארוך חחחחח אני בוכרית ובבוכרית אחות קטנה אומרים :כוער עכשיו זה נשמע כמו מכוערת אז היום בארוחת צהריים הוא כזה: "אההה כעור ! מספיק" אז התעצבנתי עליו אמרתי לו : "אתה כוער !" לא יודעת למה כולם התחילו לצחוק ואבא שלי כזה שואל אותנו איך אומרים אח קטן, אח גדול, אחות גדולה וכאלה... אני לא יודעת בוכרית אבל רק את זה אני יודעת אז אני עונה לו : אח קטן - אוקה, אח גדול - אקה , אחות גדולה - אפה ופתאום אמא שלי מתפרצת מצביעה על החציל מטוגן שהיה על השולחן ואומרת : " וזה בוג'ון !" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDD זה היה כזה מצחיק באותו הרגע ! אמא שלי הייתה כל כך מסתולית ברמות אממ כן היה לי חשק עז לשתף אתכן
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Bubble Wrap - McFLY
המלצת השבוע:
לכו לים עכשיו!!! המים מזה נעימים
התמונה הכי חמה: