../images/Emo163.gif../images/Emo202.gif../images/Emo66.gif
לאחרונה אני פוגשת אנשים מהתנועה, בעיקר חיילים משום מה, שאני עולה לאוטובוס עם חולצת תנועה או שסתם מדברת עם חברה על הקבוצה או הקן..ובקיצור..משום מקום אני מגלה חברי תנועה חדשים..ומגלה עד כמה העולם קטן או לחילופין עד כמה התנועה גדולהP: בכל מקרה, חשבתי שיהיה מגניב אם תספרו על דרכים משונות שהכרתם אנשים מהתנועה, באמצע אוטובוס,באמצע תור בסופר, תחנה מרכזית או כל מיני פגישות מענינות אחרות!
אהה..קרה לי עוד משהו עם אוטובוס והתנועה: איזה יום אחד נסעתי לת"א ובדרך עלתה מדריכה מהקן שלי (צירוף מקרים 1) ונסענו ביחד כל הדרך עד תל אביבה. ואז אמרתי לה ששם..בעיר החטאים לא יצא לי לראות אפילו חולצת תנועה אחת..והיא צחקה ואמרה שכל הזמן מסתובבים שם מהתנועה. התערבנו P: ואז יצא שירדתי תחנה בערך לפניה ולא נפגשנו כל אותו היום כך שלא יכלנו לקיים את ההתערבות. כשחזרתי לצפון לפתע פתאום עלה מישהו לאוטובוס והתיישב לידי(צירוף מקרים מ'ס 2). היה לו תיק מדצ"ים כזה(צירוף מקרים מ'ס 3). אין..תיק מדצ"ים זה ה-סימן! ואז שאלתי אותו אם הוא בנוער העובד והלומד. והוא אמר שכן..והתחלנו לדבר..ווואי דיברנו מת"א עד עפולה
היה מאוד כיףף. בעצרת רבין האחרונה. בין כל ההמון.אני הולכת סביב עצמי ומחפשת איפה לעמוד,פתאום אני רואה אותו בזוית העין (צירוף מקרים 4 ומנצח!). קראתי לו כי זכרתי את השם שלו.הוא הסתובב וזכר אותי גם.
לאחרונה אני פוגשת אנשים מהתנועה, בעיקר חיילים משום מה, שאני עולה לאוטובוס עם חולצת תנועה או שסתם מדברת עם חברה על הקבוצה או הקן..ובקיצור..משום מקום אני מגלה חברי תנועה חדשים..ומגלה עד כמה העולם קטן או לחילופין עד כמה התנועה גדולהP: בכל מקרה, חשבתי שיהיה מגניב אם תספרו על דרכים משונות שהכרתם אנשים מהתנועה, באמצע אוטובוס,באמצע תור בסופר, תחנה מרכזית או כל מיני פגישות מענינות אחרות!