Amitus

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo202.gif../images/Emo66.gif

לאחרונה אני פוגשת אנשים מהתנועה, בעיקר חיילים משום מה, שאני עולה לאוטובוס עם חולצת תנועה או שסתם מדברת עם חברה על הקבוצה או הקן..ובקיצור..משום מקום אני מגלה חברי תנועה חדשים..ומגלה עד כמה העולם קטן או לחילופין עד כמה התנועה גדולהP: בכל מקרה, חשבתי שיהיה מגניב אם תספרו על דרכים משונות שהכרתם אנשים מהתנועה, באמצע אוטובוס,באמצע תור בסופר, תחנה מרכזית או כל מיני פגישות מענינות אחרות! :) אהה..קרה לי עוד משהו עם אוטובוס והתנועה: איזה יום אחד נסעתי לת"א ובדרך עלתה מדריכה מהקן שלי (צירוף מקרים 1) ונסענו ביחד כל הדרך עד תל אביבה. ואז אמרתי לה ששם..בעיר החטאים לא יצא לי לראות אפילו חולצת תנועה אחת..והיא צחקה ואמרה שכל הזמן מסתובבים שם מהתנועה. התערבנו P: ואז יצא שירדתי תחנה בערך לפניה ולא נפגשנו כל אותו היום כך שלא יכלנו לקיים את ההתערבות. כשחזרתי לצפון לפתע פתאום עלה מישהו לאוטובוס והתיישב לידי(צירוף מקרים מ'ס 2). היה לו תיק מדצ"ים כזה(צירוף מקרים מ'ס 3). אין..תיק מדצ"ים זה ה-סימן! ואז שאלתי אותו אם הוא בנוער העובד והלומד. והוא אמר שכן..והתחלנו לדבר..ווואי דיברנו מת"א עד עפולה:) היה מאוד כיףף. בעצרת רבין האחרונה. בין כל ההמון.אני הולכת סביב עצמי ומחפשת איפה לעמוד,פתאום אני רואה אותו בזוית העין (צירוף מקרים 4 ומנצח!). קראתי לו כי זכרתי את השם שלו.הוא הסתובב וזכר אותי גם.

gcnet

New member
חחח

הרבה פעמים אני רואה אנשים עם חולצת תנועה או תיקי מדצי"ם\קומונרים אפילו פעם ראיתי קבוצה בפעולה 0_0 אבל אף פעםלא נעים לי סתם לגשת וזה... בטח שאני בלי חולצת תנועה או משהו פעם חשבתי על זה שצריך להמציא איזה סימן כזה פשוט שנעשה עם היד ועם מישהו יעשה את זה למישהו אחר זה יראה שהוא גם בתנועה חחחח

Amitus

New member
P:

היה פעם איזה משהו שניסו להפיץ..מן תנועה מוזרה כזאת על המצח..נותנים כזה לעצמך בום במצח כזה..משהו הזוי שנתקע איפשהו בדרך בהפצה..חח

נווו כן

אני עדיין משתמש בזה.. זה מין בום על המצח, לסובב את היד מאחורי הראש ולנופף באצבעות בחלק העליון האחורי של הראש

Tamir Marco

New member
חחחח

שנה שעברה, די בתחילת השנה (סביבות אוקטובר), הקומונרית (הקרויה ירדן מן), סיפרה לי על התנועה הזאת ואני כל כך צחקתי עליה, הייתי בטוח שהיא מנסה לעבוד עליי או משהו.

gcnet

New member
WTF

בחיים שלי לא שמעתי על זה למה תמיד ירושלמים מנודים :p

היי!! ירושלמים לא מנודים!!

אנחנו פשוט מיוחדים:p חחחח סתם גמני לא שמעתי על זה אף פעם

אממ

לא מזמן נסעתי עם 2 חברי קבוצה שלי ברכבת. כשהרכבת עצרה באחת מתחנות ת"א, עלו כמובן הנוסעים ומבינהם היה אחד עם חולצת תנועה, אז אמרנו לו שישב איתנו ברביעייה כי הוא גם ככה חיפש איפה לשבת ולא היה ממש אופציה אחרת. התחלנו לדבר, ומסתבר שהוא בוגר תנועה, ועוד יותר מסתבר שהוא היה בגרעין שקימנר אצלנו פעם במחוז (רובץ) ומכיר כמה אנשים. בעודנו מדברים עם אותו הבחור, פתאום אנחנו שומעים מהרביעייה לידנו "אהה אתם מהנוער העובד?" ואנחנו עונים שכן, אז הוא שואל מאיפה וכו', ומסתבר שהוא מכיר אחת שהייתה פעם בקן שלנו ועכשיו היא כבר בקרקל.

יש את התאוריה

שאין סיכוי שאתה תהיה בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב ולא תראה מישהו עם חולצת תנועה, זה ממש נכון עד עכשיוD: יצא לי פעמיים לראות באוטובוס חזרה מהתחנה המרכזית לאונו מדריכים לשעבר או בוגרי קן.. שזה הכי כיף:) גם בגבעתיים זה ממש מורגש:) קיצר, ממש כיף לראות אנשים מהתנועה סתם ברחוב!

לזרושקה

New member
חחחחח

1. ראיתי בצו ראשון שלי את בן גרעין שלי, ואת מור (מקן ראש העין/מועדון התמנון.. סורי עוד לא הבנתי את זה.. חחח) 2. בתחנה מרכזית בת"א ראיתי 2 חבר'ה מהתנועה 3. בדרך לקן ראיתי 2 חבר'ה שהם מדריכים במחדשים, ובת דודה שלי קימנרה בקן של אחת מהם. 4.כשחזרתי בשנה שעברה ברכבת מסמינר פולין אז ראיתי איזה אחת שגרה בקומונה בת"א 5. בחוםפש הגדול כשהייתי עם המשפחה שלי בצפון אז פגשנו 2 בנות שהן בתנועת הבוגרים או משהו.. אחת מהן הייתה בקן מזכרת בתיה..

Mor Shabtay

New member
כמובן

שקן ראש העין. כמו שלזר אמרה, ראיתי אותה בצו ראשון והתברר שאפילו יש לנו ידידה משותפת שגם פתחה את השרשור הזה, עמית שמה. פעם לפני כמה חודשים הלכתי מהרכבת ההגנה למרכז התנועה כשחולצה כחולה עלי. בשלב מסוים השתלבה בדרך איזה בלונדינית יפה שהסתכלה עלי קצת. אחרי כמה זמן הרגשתי שאני קצת אבוד אז שאלתי אותה אם היא יודעת איך מגיעים לרחוב קיבוץ גלויות ומתברר שהיא בוגרת תנועה! -- הקטע עם התחנה המרכזית נכון! -- באחד במאי יצא לי לראות מה זה מלא אנשים מהתנועה ברחובות תל אביב!

mmoorriillee123

New member
הוו

לא מזמן חזרתי הביתה וברכבת ראיתי מישהו עם חולצת תנועה. בהתחלה לא נגשתי אליו אבל הוא ירד בתחנה שלי וזה כאילו היה סימן שאני חייבת לדבר איתו >< אז דיברנו ובהתחלה הוא היה קריר כזה אבל אחר כך הוא נהיה מקסים, ושנינו התרגשנו לקראת הכנס ט' הראשון שלי, שאגב יוצא עוד שלושה ימים! אה, והוא משהו עושה משהו בקן יפו..

AMITOSH005

New member
אני חייב להגיד

ש-לי זה מראה כמה התנועה זה כמו משפחה אחת גדולה כזה... כאילו לא משנה אפילו אם אני יפגוש בנאדם ככה באמצע תל אביב עם חולצת תנועה וישאל אותו שאלות מבררות כאלה כמו איזה גרעין איזה קן דברים כאלה,אנחנו נמצא משהו במשותף משהו לדבר עליו,מישהו לדבר עליו ששנינו מכירים... זה משהו שאני ממש אוהב בתנועה הזאת,וגם בדרך הכלל הבנאדם ממש שמח לפגוש אותך ולדבר איתך...

מזכיר לי

בבוםבמלה שנה שעברה , היה איזה איש שהשכיר כלים מפלסטיק, בפיקדון או משהו כזה. והמטרה היא שלא ישתמשו בכלים החד פעמיים כי זה פוגע בסביבה. בקיצור אני וחברה שלי עברנו לייד הדוכן שלו, והייתי עם התיק תנועה. פתאום הוא קפץ מלפנינו, והבהיל אותי רצח חח.. והתחיל לספר לנו שפעם הוא היה גם בנוער העובד, וסיפר לנו מאיזה קן הוא וזה.. ובסוף הוסיף שכשאנחנו הולכות לאכול שנשכיר ממנו כלים D: זה היה אחד ההזויים ושעבדתי סופשנה שעברה בצומת בכניסה לרחובות [נו לא ככה. מכרתי פרחים] אז עברו 2 ילדים עם תיקי מדצים. ונו היה לי חם וביקשתי מים. ואז הם התחילו לספר לי שהם בדרך לקן שלהם בגדרה, ולאידעת מה. אבל היו ממש חמודים :> יצא לי הרבה לדבר עם אנשים שאני לא מכירה מהתנועה. ותמיד הם כאלה מקסימים
תמיד אפשר לבוא למישהו מהתנועה ברחוב ולדבר איתו והוא יהיה סבבה לגמרי, וידבר איתך וזה ולא יחשבו שאתה מוזר

baglemaster

New member
וזה מזכיר לי

שפעם אחת, אחרי מועצת מחוז, שני חברה מחבצלת הזמינו אותי לפרוזן יוגורט בקניון רחובות. היינו עם חולצות תנועה, ואז הסתבר שהמוכר בכלל היה בתנועה, ועוד בקן רחובות...

V I X

New member
אממ

נראהלי שזה שבקניון, בין הקולנוע לאוכל הסיני הזה.. פעם הייתי בקניון עם חולצת תנועה והוא אמר לי משהו על זה שגם הוא היה פעם או משהו.

baglemaster

New member
זה שבחנות ליד צ'יינה טאון

לא זוכר איך קוראים לחנות או למוכר הוא גם לא היה כזה צעיר... זה סתם היה ממש מצחיק כי הייתי עם ט'ניקים מחבצלת...

למעלה