YuL a

New member
לא, אני יודעת מי זה רונן../images/Emo13.gif

הוא היה איתי בחוג במזכירות חניכים. פגשתי את איתן..

may9bo

New member
לי יש סיפור

ביום ראשון, ביום האחרון של טיול חנוכה השנה, חזרתי בבוקר כשכולם יצאו למסלול כי הייתי צריכה להיות בבית מוקדם. אז לקחתי רכבת למודיעין והתחנה מחוץ לעיר אז הייתי צריכה לקחת אוטובוס. כשעליתי לאוטובוס לא היה מקום כי היו מלאאאא חיילים כי כנראה היה להם טיול בסביבה. הייתי עם סווטצ'רט קבוצתי ומאחורה כמובן סמל התנועה וחייל אחד שאל אותי אם אני מהנוער העובד והלומד. ואמרתי לו שכן... והוא שאל אותי מאיזה קן אני וכול מיני דברים כאלה.... הוא היה בקן בורכוב, קימנר שנה שעברה בקרית אתא ולקראת סוף השנה הוא פרש. והוא הכיר אנשים מהקן שלי מהשכבה שלו (הפטרייה הגלקטית, גרעין ומעבר)... סתם הייתה נסיעה נחמדה הביתה....

oldDOPEY

New member
אם אני חושב מי שזה הוא באמת איש נחמד

הוא עיבד את הארנק בדרך לקן שלנו אל האוטובוס בתחילת שנה שעברה אוי זה היה משעשעה איך ירדנו אליו וכמה דברים הוא עיבד והשיחה לאמא לבטל את זה ואת זה ואז לאחר שלושה שבועות הוא מצעה את הארנק שלו אל האוטובוס שהוא עיבד אותו אוי החיים הזוים אני פגשתי בחור מהנוע"ל בוגר מאוד בתור למיבחן התאוריה ו כמובן ברחובות תל אביב יש הרבה בחגים ובחופשות ואפילו אתה פוגש חברי בוגרת וזה מזה הזוי

STU XD

New member
חח וואי כמה כאלה יש לי..

יום אחד, מאיה נראלי מתקשרת אלי ואומרת לי שהיא בתור לקולנוע ושהיא רואה את בלדרן מלפניה XD.. זה היה ענק אממ שלשום בעבודה באה איזה מישי מהשמוץ והיא בוגרת והתחלנו לדבר על תנועות נוער וזה ואז היא שאלה מי המדריכי גרעין שלי כי הם בגיל שלה ואז היא אמרה לי שהמדריך גרעין שלי ישן אצלם בקומונה לפני כמה ימים, איזה הזוי.. בחופש עשינו עוגיאדה ופתאום הקומונרית שלי מכיתה י' עברה שם והיא בכלל מבנימינה.. זה היה הזוי שנה שעברה נכנסתי לטאוור רקרודס בקניון רחובות עם תיק תנועה ואז המוכרת שאלה אותי מאיזה קן אני ומסתבר שהיא בוגרת קן חבצלת אבל מלפני שאני הייתי.. איזה קוליזם וכל פעם שאני ברחוב עם תיק/חולצת תנועה מלא זקנים באים ומספרים שהם היו בכל מיני קינים ברחובות שכבר לא קיימים
וכמה שקן רחובות עוד שנייה מתפרק ^^

סתו...

קודם כל, מי שישן אצל השמוץ זה המדריך גרעין שלי(דור) ולא שלך...והמוכרת בטוור רקורדס זאת עדי גרינפלד והיא בוגרת קן רחובות, הייתה בקבוצת "לא משנה", גרעין תמיר... ואחותך מתפרקת.

dvir391

New member
אני בטוח שקן חבצלת יתפרק לפני קן רחובות

וזה בגלל שקן רחובות יותר טוב מקן חבצלת.

STU XD

New member
דיברתי על המבנה בכלל, מה אתה קופץ.

ושתוק. אף אחד לא שאל אותך.

dvir391

New member
אני לא קופץ אני מביע אהדה לקן רחובות.

ואותך אני לא שואל אם לשתוק.

STU XD

New member
דניאל..

לאדעת, היא תיארה אותו בתור אחד שיש לו חזות של קיבצניק עם עגיל בגבה, זה מאוד מזכיר את ברק P-: ואני לא מדברת על שום עדי, אני מדברת על תמר אחת שהיא בוגרת קן חבצלת אז שתוק. וזה לא אני אומרת, ואין לי אחות, אבל אם הייתה לי היא הייתה מפרקת אותך מכות. מה לעשות שהבניין שלכם עוד שנייה קורס.. הזקנים אמרו אפילו...

דביר אתה ממש גורם לי להסמיק D;

סתו, פשוט אני יודע שדור ישן אצלם... המבנה שלנו לא קורס, תסתכלי על הצריפים המכוערים שלכם...עד לא ממזמן לא היה לכם שירותים/שירותים שמחוברים לביוב. ושנינו יודעים שאת לא יכולה לפרק אותי מכות :ם

STU XD

New member
להגיד עוד פעם שזקנים ברחוב אמרו לי את זה?

די להתגונן כל הזמן. וצא מהסרט שאתה חי בו.

יש לי סיפור שאוכל את כולם.

חבר שלי פגש איזה מישהי אם תיק מדצים כשהוא היה באוקראינה. עד כמה שהוא מספר.. זה סיפור אמיתי.

Amitus

New member
הידעת?

יש משלחת של ישראל ברוסיה אשר משתתפים מספר בוגרי תנועה שנשלחו.אני מכירה אחד מהם. אם כך, מדובר באמת לאמיתה.

Tamir Marco

New member
הידעת?

אוקראינה ורוסיה הן לא אותה מדינה מאז פירוק ברית המועצות. 'צטער, הייתי חייב (כאילו, להיות קטנוני ולתקן).

Amitus

New member
חח..פאדיחה!

טוב תשמע..זה נבע מזה שע"פ מה שהבנתי זה שאני מתכוונת אליו נמצא ברוסיה..אז ניסתי למצוא קשר למה שהוא אמר.. אבל צודק טעיתי ממש P:

נכון

יש צוות של התנועה שמתעסק בזה. ואני גאה לומר שהרכזת קן שלי היא חלק מהצוות המצומצם הזה, שנקרא 'צוות צ'בורשקה' (איפה כל הרוסים שיגיבו על זה?
) וזה בין הדברים הכי מרגשים ששמעתי בזמן האחרון, משהו שסוף סוף יוצר קשר עם בני נוער בברה"מ לשעבר ולא בשביל להביא אותם לארץ עם 'הבטחות סוכנות', שהכל כאן נפלא ואין בעיות במדינה. אחחחח. הכלליות שבתנועה..

למעלה