הכרות מוזרה

חח ההכרות עצמה לא מוזרה אבל הטיימינג... חיכיתי בתחנת אוטובוס כדי לסוע לבית סבתי וסבי זכרונם לברכה, באותם ימים זה היה השבעה של סבא שלי... והכרתי את מדריך הגרעין של הקומונריות שלי.

ועוד 2 מקרים..

פעם אחת ראיתי את חברי הגרעין בטעם העיר. ופעם אחת הייתי במיונים למודיעין והכרתי 2 בנות מהנועל...

roisa

New member
פגישה ברכבת...

בשביתה קבוצת עליקמא מהרצליה עשתה טיול לצפון.. איזור נהריה.. הטיול היה ממש כיף אבל לא זה העניין.. בדרך חזרה היינו על הרכבת 9 מהקבוצה ואז אחרי כמה תחנות עלתה מישהי עם חולצת תנועה אז הזמנו אותה לשבת איתנו ומסתבר שהיא קומנרית.. עברנו עוד כמה תחנות ועולה מישהי שקימנרה במחוז תיכון לפני שלוש שנים אבל הספקנו להכיר אותה כט'ניקים.. עוד כמה תחנות עוברות ועולה הקומונר הטרי שלנו (בלי שתיאמנו) אז אנחנו כבר 12.. והאחרונה שעלתה על אותה רכבת הייתה י"אניקית מהקן שלנו שהיא משלימה ל13.. שזה מטורף!! זה מזכיר לי שיש משפט על תחנה מרכזית שאומר שבכל שעה הזויה שתגיע לשם תראה מישהו מהתנועה ואם לא ראית אז אתה הוא האיש מהתנועה ואנשים אחרים (בלי סימני זיהוי) זיהו אותך..

roisa

New member
יש לי עוד הרבה

אפילו בטיסה כשחיכינו למזוודות ראינו פתאום תיקומונרים עובר ואיתרתי את הבחור עם התיק.. גם בעצרת ברבין היו די הרבה אנשים עם חולצת תנועה

צופלח

New member
זה נכון!

אצה אמר לי את זה פעם על התחנה המרכזית בירושלים. ולפני שבוע אני ושני י'ניקים מקן שהם חיכינו לאוטובוס בתחנה המרכזית וכולנו היינו עם סווצ'רים אז לא ראו את החולצות תנועה שלנו ובתחנה של האוטובוס שלי היה בחור עם פליז תנועתי ועוד בחור עם חולצה של מחנה אלון 2002.. קטע. ועוד משהו.. בכיתה ח' היה לנו קומונר (הוא הקומונר האחרון שקימנר אצלנו, אחריו באו הבוגרים) ואנחנו היינו נוראיים אליו. לפני שנה בערך החלטתי שאני רוצה להתקשר אליו בשביל לבקש סליחה ובשביל לספר לו איזה חניכים אנחנו עכשיו ואפילו שהשגתי את המספר שלו לא אגרתי מספיק אומץ בשביל להתקשר. ואיזה קטע, פגשתי אותו ברפסודיה! והוא ממש התרגש.. וגם אני! ואח"כ פגשתי אותו גם בעצרת רבין.. ועוד משהו אחרון ודי.. ביום העצמאות האחרון הייתי בהרצליה ומשום מקום פגשתי את המדריכה שלי מכיתה ט' שעזבה את התנועה :]

אוי רוע למדריכים

גם כשאני הייתי בח' אז הייתה ממש התעללות במדריך שלנו והוא אפילו הפסיק להדריך אותנו בגלל זה... אחרי כיתה ח' קצת די הבנו שעשינו משהו רע ואז היה קשה לראות אותו במפעלים תנועתיים וכאלה אבל עכשיו הוא פרש מהתנועה....... הוא היה קומונר יחד עם ליאת (המדריכה של גרעין אייל) ואלון מגרעין רובץ

בתחנה המרכזית בת"א באמצע משחק דגליים קבוצתי

.כשכולנו היינו מלאי סרטים סגולים וכתומים ועם מלא גואש על הפנים קלטנו בוגר תנועה מגרעין קיפוד נראהלי שהתחיל לצחוק עלינו חחחחחח ולשאול אותנו למה לעזאזל אנחנו משחקים דגליים בתחנה המרכזית, והאשמנו את ענבל:p

יווווווו את כזאתי צפויה!!

חחח ידעתי שתגיבי משהו לגבי ענבל!!! אני כ"כ מכירה אותך כבר... ואנחנו ממש חייבות להפגש, אני מתגעגעת!!

צופלח

New member
היא החולשה שלי.. חחחח

שבוע הבא השתלמות מד"צים.. או שתבואי כבר לאלמוג, תשקיעי בי קצת :]

צופלח

New member
מה זה אין מה לעשות?

מה את צריכה חוץ ממני? ואני כן משקיעה בך! אני באתי למודיעין והייתי איתך במסיבה אצל ברנדי.. את חצופה!

חח שרשור מעולה.

מקרה אחד קרה לי לפני כמה שבועות, נסעתי ברכבת וירדתי ברכבת מרכז בת"א, הייתי עם חולצת תנועה בדרך לקן.. ניגש אלי מישהו ושואל אותי אם אני קומונרית, מסתבר שהוא מגרעין גיבור.. :) עוד קטע ממש ממש מצחיק, בערב סוכות נסעתי עם משפחתי לדודים בב"ש לחג, ובדרך, עצרנו באיזה רמזור כשהיינו כבר די קרובים לב"ש, ופתאום אני רואה ברכב לידי חברת בוגרת שלי! וגם היא נסעה לדודים בב"ש. היה ממש משעשע.. אני די בטוחה שהיו לי עוד אבל לא עולה לי כרגע..

ואו זה קרה לי כ"כ הרבה פעמים.

לא מזמן דיי בתחילת השביתה אני וחברות קבוצה שלי חזרנו מקריית הממשלה (אני מב"ש) לתחנה מרכזית, בדרך עצרו אותנו חייל וחיילת ואמרו לנו: "ברוכים הבאים לגרעין גיבור.. איך פה?" אנחנו הסתכלנו אחת על השניה ולא הבנו מה הם רוצים מאיתנו, מסתבר שהם היו קומונרים משנה שעברה והיו בטוחים שאנחנו קומונרים מגרעין גיבור. זה היה משעשע. בפסח שנה שעברה אני וחברה נסענו לקניון באוטובוס, בדיוק שירדנו מהאוטובוס בתחנה מרכזית נתקלנו בעמית המדריכה שלנו, היא הייתה כולה פעמיים בקן לפי כן ולא זיהתי אותה, והיא באה ואמרה לי שלום אחרי כמה שניות זיהתי, ואת הדס מהקבוצה שלי היא בכלל לא הכירה XD בחופש הגדול עשינו עוגיאדה בתחנה מרכזית, ובאנו לאיזו מישהי שעמדה שם והסברנו לה, ואז היא שאלה אותנו: "מאיזה קן אתן?" ענינו לה ט' אז היא אמרה: אה, אתן חניכות של עמית, היא בת גרעין שלי..זה היה ממש מצחיק. ישר שנגמרה העוגיאדה הלכנו לסמלנסקי (פסטיבל רחוב) ועדין היינו עם חולצות תנועה וראינו במקרה את כל המשלחת של הקומונרים מגרעין גיבור :) ושוב בסמילנסקי רק לפני זה באנו אחרי יום קייצת עם חולצת תנועה, והמדריכה שלי לשעבר צעקה לנו, "היי אתן עם החולצות הכחולות" אחרי שלא ראינו אותה המן זמן מאז שהיא עזבה.. שחזרנו אני וחברת קבוצה מגיוסים לקייצת אאחרי שהינו בקניון הינו עם חולצת תנועה, ואיזו אישה זקנה באוטובוס אמרה לנו: "אההה.. הנוער העובד והלומד, בקיבוץ...אווווווווווווו.. אני זוכרת" ואז התחילה לשיר בקולי קולות באוטובוס- "חולהמ כחולה והיא עולה..." בקיצור, בב"ש בכל חור תקוע מישהו תנועתי. לכו לתחנה מרכזית אין מצב שלא תאבחנו אחד כזה.

YuL a

New member
כ"כ קורה כל יומיים..

אתמול הייתי בגיוסים עם חולצת תנועה של הבונים דרור ומסתבר שאחד מהשיפוצניקים בבי"ס היה בבונים דרור בברזיל ועלה לארץ
חחח זה היה הזוי לחלוטין. לפני 3 שבועות ביקרתי את גרעין שועט ואז ברחובות התיישב לידי איש עם סווצ'רט והתחיל לדבר איתי בסוף הצלחתי להוציא ממנו שהוא גם מגרעין שועט, ואז הלכנו ביחד לחווה. במזכירות חניכים חזרתי מוקדם[אותו יום היה חג מעלות..] אז נסעתי לבד ואז בת"א החלפתי רכבת, ופגשתי איש עם חולצת תנועה, בסוף הסתבר שהוא מגרעין מאמין והוא גם בדרך אל החג מעלות שלי
אז נסענו ביחד עד לחג מעלות. וואו די זה באמת קורה כל כמה ימים, זה מטורף- יש כ"כ הרבה סיפורים.

V I X

New member
חחחח

וזאת בדיוק הדרך לתאר אנשים מהתנועה בחור עם עיניים כחולות חצי תנועה עונה לשם הזה

למעלה