ואו זה קרה לי כ"כ הרבה פעמים.
לא מזמן דיי בתחילת השביתה אני וחברות קבוצה שלי חזרנו מקריית הממשלה (אני מב"ש) לתחנה מרכזית, בדרך עצרו אותנו חייל וחיילת ואמרו לנו: "ברוכים הבאים לגרעין גיבור.. איך פה?" אנחנו הסתכלנו אחת על השניה ולא הבנו מה הם רוצים מאיתנו, מסתבר שהם היו קומונרים משנה שעברה והיו בטוחים שאנחנו קומונרים מגרעין גיבור. זה היה משעשע. בפסח שנה שעברה אני וחברה נסענו לקניון באוטובוס, בדיוק שירדנו מהאוטובוס בתחנה מרכזית נתקלנו בעמית המדריכה שלנו, היא הייתה כולה פעמיים בקן לפי כן ולא זיהתי אותה, והיא באה ואמרה לי שלום אחרי כמה שניות זיהתי, ואת הדס מהקבוצה שלי היא בכלל לא הכירה XD בחופש הגדול עשינו עוגיאדה בתחנה מרכזית, ובאנו לאיזו מישהי שעמדה שם והסברנו לה, ואז היא שאלה אותנו: "מאיזה קן אתן?" ענינו לה ט' אז היא אמרה: אה, אתן חניכות של עמית, היא בת גרעין שלי..זה היה ממש מצחיק. ישר שנגמרה העוגיאדה הלכנו לסמלנסקי (פסטיבל רחוב) ועדין היינו עם חולצות תנועה וראינו במקרה את כל המשלחת של הקומונרים מגרעין גיבור
ושוב בסמילנסקי רק לפני זה באנו אחרי יום קייצת עם חולצת תנועה, והמדריכה שלי לשעבר צעקה לנו, "היי אתן עם החולצות הכחולות" אחרי שלא ראינו אותה המן זמן מאז שהיא עזבה.. שחזרנו אני וחברת קבוצה מגיוסים לקייצת אאחרי שהינו בקניון הינו עם חולצת תנועה, ואיזו אישה זקנה באוטובוס אמרה לנו: "אההה.. הנוער העובד והלומד, בקיבוץ...אווווווווווווו.. אני זוכרת" ואז התחילה לשיר בקולי קולות באוטובוס- "חולהמ כחולה והיא עולה..." בקיצור, בב"ש בכל חור תקוע מישהו תנועתי. לכו לתחנה מרכזית אין מצב שלא תאבחנו אחד כזה.