שרשור סופ"ש

O L g i T

New member
טוב אני אספר

הפסקתי להתעסק הכל הקטע הזה של הריב של ברט וג'ררד [לא התעסקתי גם לפני זה, סתם התעניינתי] בכל מקרה, התמונה הזאת... היא די חדשה לא? [אני מנחשת לפי הקעקועים של ברט חח] אז הם השלימו? חח כמה פתטי אבל לא נורא אני מרשה לעצמי בגלל השיעמום העייפות והשעה כלכך משעמם לי שנכנסתי לפורום אבריל לאבין אני לא יודעת אפילו למה הזוי הזוי רבותי

yaelrs

New member
ת'אמת../images/Emo192.gif

לא ממש אכפת לי><כאילו, נראה לי שהם חברים עכשיו.. נראה לי ברט סתם המציא את זה לאדעת, לי התמונה נראית די ישנה.. כאילו מהתקופה הזאת

O L g i T

New member
חחח כן >.<"

אוף העיצוב בבלוג שלי משעמם אותי ואני כל חודש מחליפה נמאס לי כבר X_X

yaelrs

New member
מאז שפתחתי ת'בלוג יש לי../images/Emo192.gif

אותו עיצוב
פשוט אין לי כוח לשנות... הממ אפשר קישור?

O L g i T

New member
אני אשלח לך במסרים ^^''

לא שזה בלוג כזה סודי סתם לא בא לי שכל העולם יקרא שם [לא שאני כותבת שם דברים חשובים מדי] וגם ככה כבר קוראים שם כמה אנשים שלא הייתי רוצה... *חשה מרכז העולם שכולם מתחננים ללינק לבלוג שלה LOL*

yaelrs

New member
XDDD../images/Emo192.gif

חח סבבה תכלס, אני מבינה את זה.. גם לי יש כמה אנשים שלא הייתי רוצה שיקראו אצלי

שלי!! ../images/Emo115.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:BOX OF SHARP OBJECTS שיר השבוע לא של THE USED שלכם:There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey. You Just Haven't Thought Of It Yet-P!ATD קליפ השבוע:דני קליפורניה של רד הוט..זה גאוניי!!! אלבום השבוע:אה פבר יו קנט סוואט אאוט-P!ATD עצבון השבוע:אמא שלי לא נותנת לי ליות הרבה זמן במחשב!!
ואאוטויט לא זכו בבומבמלה..הם היו צריכים לזכות!!! הפתעת השבוע:אמא שלי רוצה לנסוע איתי למפגשפורום..בשביל שיהיה לי יותר זמן שם..יופי היי!! תמונת השבוע:=>=>=>=>=>=>כי זה מצחיקקק!!!

tomact

New member
אוסי בוכסי! [לא להתייחס. תודה =] ]

שיר השבוע של THE USED שלכם: On my own שיר השבוע לא של THE USED שלכם: OutwiT -Here I Go קליפ השבוע: -אין- אלבום השבוע: All American Rjects - Move Along עצבון השבוע: גיליתי שאני לא הולך לצעדת השלושה. כל כך חבל. הפתעת השבוע: מצאנו עקרב ענקי שנדיר בישראל P= תמונת השבוע: העקרב :

DisturbedDoll

New member
עונה. להלה.

שיר השבוע של THE USED שלכם:Buried myself alive. ;( שיר השבוע לא של THE USED שלכם:HIM-the beginning A thorn for every heart-Febuary The Spill Canvas-Black Dresses קליפ השבוע:Buried Myself alive ;( אלבום השבוע:מי צריך דיסקים כשיש mp3? עצבון השבוע:אבא.כ"כ. הפתעת השבוע:אממ.. כלום. תמונת השבוע:סתם נעל מכוערת by me.

בנטליקע

New member
גם לי יש ת'ואנס האלה (ולעוד חצי עול

ם) רק שהם קרועות כמו החיים (מגניב)

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: maybe mamories שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Flogging molly - seven deadly sins קליפ השבוע:X אלבום השבוע:X עצבון השבוע: גרון מת הפתעת השבוע: אההההה לאדעת

למעלה