שרשור סופ"ש

Rose131

New member
שלי^^../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: נמ.. יש הרבה.. שיר השבוע לא של THE USED שלכם: כנל... קליפ השבוע: לא ראיתי... אלבום השבוע: נמ.. נראה לי שin love and death עצבון השבוע: חוסר שעות שינה ועבודה בהיסטוריה הפתעת השבוע: נמ.. לאדעת
תמונת השבוע: -->

MyMystery

New member
נזכרתי :] ../images/Emo203.gif

שיר של דה יוזד: Maybe Memories
שיר לא של דה יוזד: Alice in chains- down in a hole Smile empty soul- finding myself Kids In The Way- love
עצבון השבוע- אמא שלי לא מרשה לי לעשות כלום. אררג!
הפתעת השבוע- מפגש ישרא
תמונה- העין האופטימית שלי XDDDD [עיזבו..]

בנטליקע

New member
בדיליי הרגיל..

שיר השבוע של THE USED שלכם: blue and yellow שיר השבוע לא של THE USED שלכם: lillix- dirty sunshine קליפ השבוע: lillix- what i like about you אלבום השבוע: אין עצבון השבוע: אין משהו ספציפי.. הפתעת השבוע: סבא יודע רוסית =O תמונת השבוע: אני מאתמול אחרי התחרות סקייט בגולדה..

whatascene

New member
ממ..

שיר השבוע של THE USED שלכם: blue and yellow לשם שינוי שיר השבוע לא של THE USED שלכם: ממ.. jeff buckley - the sky is a landfill קליפ השבוע: לא יצא לי לראות ממש אלבום השבוע: lifehouse - lifehouse עצבון השבוע: לאדעת הפתעת השבוע: קניתי את גרייס של ג'ף באקלי בגרסה מיוחדת עם DVD ודיסק עם גרסאות שונות ואנרליסד.. תמונת השבוע: אין כוח *פיהוק*

B l a c k tears

New member
הופהופה.

שיר השבוע של THE USED שלכם:let it bleed שיר השבוע לא של THE USED שלכם:dance dance קליפ השבוע:אותו קליפ של שיר השבוע [לא של דהיוזד..] אלבום השבוע:אני לא שומעת דיסקים.. למרות שיש לי. אינעל העולם עצבון השבוע:שהרסו לי ת'בית,המ.. שאמא שלי לא פה כבר שלוש ימים ואני מתה מרעב אז הולכת את כל העולם בערך? אה ושבאתי לעבודה ואמרו לי שהתבטלה המשמרת אחרי שגירדתי את עצמי מהמיטה. הפתעת השבוע:בית ריק?!?! אעע! אני בשוק!O: תמונת השבוע:כפרות על היפה והחיה!

O L g i T

New member
יו אלמוג נעלמת לי

[או שאני נעלמתי לכולם :X] התגעגעתי!! ממצב? חח

B l a c k tears

New member
חחח טוב שאני לא רואה תגובות שנתיים

אחרי.. הכל טוב מה איתך? ונראה לי האפשרות השניה יותר מתאימה.. [שאת נעלמת לכולם P: ]

למעלה