ערב טוב

ריף24

New member
קרן, ליהי,אורטל-לא מודעות בכלל לריכולי דניאל

עליהן. הם לא מבינות מה מוזר בבית. לא מבינות שהגברת דניאל מפעילה את כולם ללכלך מול המצלמות עליהן,מפעילה את אתי, את בן, את כל מי שהיא רק יכולה! ואם הם לא מדברים-היא בעצמה מתחילה. אני מבקשת שתראו בדיוק מי היא. מה היא עושה. לאן היא חותרת, ובאיזו קלות היא מתחברת אליהן חזרה אל אלו שלפני דקה היא ליכלכה עליהן במרץ! אני לא יכולה לסבול את זה.זה מעציב ומכעיס אותי כל כך!

ריף24

New member
תוך כדי ייחצון,היא מבקיעה גול עצמי!זו היא.עכש

עכשיו רואים בדיוק מי היא.

didush100

New member
מההתחלה לא סבלתי אותה

ולא קניתי את כל ההתבכיינות המאוסה שלה. היא כוחנית מתנשאת וצבועה וכרגע היא כ"כ מקנאה בקרן שהיא כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמה. כל שיחה כזאת שלה רק מקרבת את קרן למיליון שתמשיך כך!!!

nani45

New member
אין בדניאל טיפת רוחניות היא יותר מדי חומרנית

תובענית תחרותית והשגית .

24שעות1

New member
קרן תותחית - כמה חוכמה כמה איטלגנציה כמה

רגישות ,כמה היא חדה בדבריה וכל זה ילדה בת 25 מעמידה מראה בפני לדניאל בפני המשחקים שלה

חני 57

New member
באמת 24 קרן וגב בכלל לא שחקנים

שחקנים האהבה פורחת בניהם והם שרים סרנדות מזרחיות למצלמות והם מתנשקים נשיקות אמיתיות ???אני לא בעד דניאל אך קרן מושפלת וכנועה ובושה למין הנשי ,זה כבר הרס עצמי ותדמיתי בשביל המיליון!!!

זותי - איך בא לי שהיא תלך רגע לפני הגמר

אם דניאל הולכת לפני הגמר אוחחחחח יהיה שמח שתסתפק ביהלומים בשווי 11,000 קווין אליזבט זותי בעעע

lori3

New member
היא אישה משופשפת ביחסים עם גברים, העבודה

שהיא עושה חיסנה אותה ולימדה אותה. כולה בת 24 עם ניסיון של אישה בת 60.אני מקווה שהפעם היא באמת תצא רק עם השרשרת.

רק קרן וגב, קרן וגב וקרן וגב,

יחיו הקנאים ויסבלו אמן, קרן וגב הם הזוג הכי מושך ויפה בוילה, והכי מעניין בוילה.

קשקשה9

New member
שכחתה להוסיף קודו קידה וכמה חמסות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאפולי

New member
../images/Emo243.gif אזהרה אחרונה

1. נא לשרשר למקום המתאים 2. לא להציף את הפורום

שאפולי

New member
לא משנה למי ענית

נא לשרשר לשירשור הנעוץ ולא להציף את הפורום באותה ההודעה 30 פעם תודה.

למעלה