EAS.....< ../images/Emo140.gifערב טוב לך. ומה יעזור לה דעת
שום דבר. רק בושות כאן נעשו מהדבר הזה ושמו קרן. בוואלה לא סופרים אותה כאן אותו הדבר. יש כאן בדיוק 4 יחצנים הם חושבים שזה הפייסבוק הבוק בבקובוק יש כאן למען קרן... אז מה פשוט הצבעות הראוטר למחשבים. ואנשים עוד יעשו להפקה שמות. על זה יש באמת אנשים שמסמסים .וזה כסף טוב להפקה. אז הם ייקבלו מכתב טוב משפטי. ואין המשך? להצבעות. הרבה פנו למערכת של תוכנית ההפקה. אז דניאל כאן לא ממולחת. באמת מאתי
היא נזונה קצת פלפלה חרה בחרהה. נו צריך לעשות משהו. למען דניאל עם הפלפל הכוונה. ויש את הערמומיות של קרן........ גם אתי פטי אחרי המוח הפשושי שלה. אתן לך דוגמה היום. אתי פשוט קוברת את עמצה. בגלל שאין הרבה סכל? יש אבל אין אינטילגציה. היום היה על הבוקר הבלגן. קצת ראיתי. וכמובן התחמן של אורן. ררוצה קולות סוג של צבור נקודות לטובתו. בשיחה עם אתי הוא מספר על המעשה שעשה ובלתי נסלח? כאשר פגע בדניאל ואיתן. למה הם לא מתחשבים בו. יותר
בו מאשר. השאר יוני ובן. הוא היה מאוהב גם בדניאל. רמז על זה הרבה לפני שאיתן אמר שזה סגור -לגבי דניאל. אורטל תמיד היתה סוג של פנטזיה. והרבה משיכות סוג של. חזרתי לשיחה אורן ואתי. אז כך היא מאשרת ומתחשבת ואומרת לו אתה צודק. והמצחיק הוא אומר לה אבל קיצוני אני הייתי ביציאה שלי עליו ועל דניאל מאוד קשה והרבה ארסי. ואצי עדיין לא מבינה את המצב. ואמרת לו גם אני חושבת כמוך. דיבילת. כמה לא צודק. היא לא יודעת מזה להיות קצת ופעם אחד אובייקטיבית. וזה חסר לה וכאן היא נגררת למצבים הכי קשים . בכול העונה. אין דבר כזה שאני אצדיק. אדם על עלילה או בכלל מריבה ולא אדע ולא אשמע מעוד צד. לכניס מילים לפה או לעשות טוב לצד אחד. זה בגלל שאין שם הבנה.וכמובן אין לאדם כזה לתת לשפוט. ועוד...לתת שיתוף דעה אתה צודק גם אני פרמיטיבית. אתי רק בגלל זה היא בעמדה הנכותה. ביותר. מותר לתת הרגשה טובה לבנאדם בנושא.? אבל צריך להיות תמיד אובייקטיבי. שזה חסר לאתי. היא אדם רע בכלל. ערב טוב לך
מי המילה דניאל גלשתי על אתי כי זה גם חשוב?