ערב טוב

נטלי1013

New member
חפריאל מנסה לשאוב מקרן מידע

הלוואי שקרן לא תיפול לפח שטמנה לה. קרן קצת נאיבית

didush100

New member
דניאל מנסה לזכות באהדה על הגב של קרן

היא מפחדת שגם מחר קרן תעבור אותה ולחוצה מזה.

easternstar

New member
אז היא צריכה לזכור שיש מצלמות וסביר

שיצלמו אותה. היא לא התכוננה טוב.

didush100

New member
זה פשוט הזוי שהיא עדיין שם

הייתי בטוחה שהיא תתעוף בחודש הראשון

רינתי77

Active member
ערב טוב כוכב שלנו!../images/Emo8.gif

ובאשר לקרן, היא בהחלט יודעת לדבר, רק לא עם גב...

easternstar

New member
חחח..../images/Emo6.gif עם גב היא מנסה להתנפל בנשיקות

לא שזה עוזר..

talibatata

New member
סטאר שים לב איך היא מאבדת את הביטחון

כשהיא עם גב, היא ממש שונה כשהיא איתו, הם ממש אבל ממש לא מתאימים. וניראים מגוחכים.

באותה מידה אינני צופה המשכיות

לאף אחד מן 'הזוגות' שנוצרו בוילה. כך שהאמירות דווקא מול קרן וגב אינן רלוונטיות.

easternstar

New member
הם נמצאים בחממה מבודדת ולכן

לא בטוח שהזוגות ישרדו בחוץ אבל אני לא יודע אם אצל גב וקרן זו שותפות אינטרסים או שיש משהו מעבר. נראה זמן קצר אחרי הגמר. :)

ריף24

New member
סטאר, דניאל קראה לקרן לשיחה-אחרי שריכלה עליה

עם כל הבית. דניאל ריכלה וריכלה בלי הפסקה-ואז ביקשה מקרן שיחה איתה. היא הדבר הכי צבוע בארץ.

goodpink

New member
השיחה הזו מעצבנת- מוטב שמודחות יוכלו להשפיע

ולהגיד משהו ישועה מהבנות בווילה לא תגיע לחשוף את הגועל. קרן מתמסכנת על מה היא מדברת היא לא היתה כמו שטיח אחרי הדייט עם איתן תמיד היתה לה תמיכה ורק שהוא לא דיבר איתה והחליטה להגיד לו וסיימו את זה היא בכתה קצת ולאחר מכן ישר הלכה דיברה עם דניאל והיה לה את כולם בבית שמחה והכל. אז מה השטויות שהיא מדברת ראינו על מי היא מנסה לעבוד. ממש מקווה שמודחות יוכלו לדבר בגמר ושאול אותם שאלות ולהגיד להם דברים גם ללא יכולת הצבעה אבל שיכולו להגיד להם דברים רק הבנות האיכותיות שהן יותר וורבליות ויותר קוראות מצבים ואנשים יוכלו להתמודד עם מה שקורה עכשיו. יש לי גם הרגשה מה השאלות שיכולות לפגוע בגב וקרן הכי הרבה מבחינת הקהל טלוזיונית ומי צריך לשאול אותן. גם מאיתן ודניאל והשאר לא לחסוך אבל להוציא את כל הרוע של ציר הרוע הבעיה היא לערוף את ההפקה שלא רוצה לחשוף אותם. אבל אפשר לחשוף את העריכה המגמתית והתערבות ההפקה והמשחק בשאלות מסויימות שיחשפו הכל לקהל תוך גילוי הרוע של קרן והגועל של גב.

למעלה