חגיגות יום רביעי

Little McMickey

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo102.gifחגיגות יום רביעי../images/Emo166.gif../images/Emo180.gif

כן, למרות שזה יום עצוב.. ובבקרים היו כל הטקסים.. היום הוא יום העצמאותתתתתתת
קולולולו ישראל בת 60
מזל טוב לה
וכן, אנו חווים זאת לכל החיילים והאנשים בנהרגו כדי שנוכל לחיות במדינה כזו... איך להגיד.. לא יודעת אם זו המילה אבל נפלאה
אז.. מי היה היום בטקסים בביתי הספר? אני לא הייתי.... ישנתי XD כמובן שהתעוררתי לצפירה.. ואז הלכתי עם חברה שלי לקריון וזה לראות כמה דברים, בגדים להיום וזה ויצאתי ללא כלום XDDDDD
סתם בא לי לשתף אתכן בבני דודים שלי- הכי מושלמים בארץ, שניהם בגיל שנה
נולדו בהפרס של אממ שבועיים ל-2 הדודות שלי שהן אחיות של אמא שלי כמובן
שאלה להתגייס לצה"ל או לא? אני שואלת את זה כי יש המון אנשים שלא רוצים להתגייס, לא בגלל שהם לא יכולים.. הם פשוט לא רואים בזה כחובה כמו אבא שלי, אם הוא היה יכול הוא היה גורם לי לא ללכת, אין לי כזה כבוד למדינה מאז שהיא כביכול פיטרה אותו מהעבודה שהוא אוהב. אני כמישהי שצריכה להתייצב בחיפה ב-9 לדצמבר, כן רוצה להתגייס ולתרום משהו למדינה. זה גם חוויה חוץ משירות חובה, זה חוויה שמבגרת אותך ומלמדת אותך איכשהו על עצמאות להסתדר לבד.. בלי ההורים, בלי האוכל של הבית כל יום... מסגרת שונה לגמרי. אז אני..

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifממ היום ...

היה טקס די עצוב בבצפר היום ליום הזכרון- 5 בוגרי בית ספר נהרגו בצבא :\ גם אתמול בערב היה את הטקס של היישוב ממש עצוב וזה :\ ממ והיום בערב יש במלא מקומות באזור שלנו חגיגות, אני ועלמה ועוד ילדה והלכות בהתחלה למקום אחד לראות חברה שלנו מופיעה, אחרי זה למקום אחר לראות שתי חברות אחרות מופיעות, ואז שתי החברות שמופיעות באות להסתובב איתנו באותו המקום וזאת שמקודם ראינו אותה מופיעה גם תבוא להסתובב איתנו ואז נלך לעלמה:] אני מקווה שיהיה כיף:]
בקשר לשאלה
אני כן רוצה להתגייס לצה"ל, לתרום למדינה- זה חשוב לי ... נ.ב. סתם לומר משהו שמפריע לי, מיקי תקחי לתשומת ליבך אם בא לך או לא, אז מילא- איך שיוצא יום הזכרון מתחיל חגיגות יום העצמאות וזה, אבל מפריע לי שכשעדיין לא ייצא יום הזכרון, אנשים אומרים "חג שמח" ברחוב ודברים כאלה או שנגיד כמ ושאת עכשיו כתבת מיקי שהיום יום העצמאות ומזל טוב וכל זה וכאילו תעשי מה שאת רוצה פשוט לי זה קצת מפריע שעוד לא ייצא יום הזכרו ןשאנחנו צריכים לכבד אותו וכבר אנשים חוגגים לעצמם את יום העצמאות ... :\

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאבל בכל זאת, זה באמת יום

העצמאות עכשיו, זה התאריך..אז אין מה לעשות שאנשים אומרים ככה.. ובכוונה עשו אותו אחרי יום הזכרון... בכוונה כדי לעבור מעצב לשמחה מזה שהם נפלו כדי שעכשיו נחגוג את הניצחון שלנו. ומה זה תעשי מה שאת רוצה? אני לא יוצאת וחוגגת עכשיו.. כומבן שכל החגיגות הם בערב.. ובגלל שזה התאריך אז אמרתי מזל טוב וזה.. אני עדיין מכבדת את יום הזכרון

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifכן אבל עכשיו יום הזכרון ורק בערב זה יום

העצמאות אז לי זה מפריע כשאת כותבת מזל טוב למדינה, או לא יודעת מה, כי בינתיים זה עדיין יום הזכרון אז את השמחות צריך להשאיר לערב, ואני לא אומרת לך לעשות את זה בגל לזהאני ואמרת לך תעשי מה שאת רוצה, רק אמרתי מה לי מפריע ואם את רוצה להמשיך לומר מזל טוב למדינה חג שמח או משהו כזה תהני:]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif יום העצמאות הוא מחר...

היום ערב יום העצמאות. לא?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif

מהערב.. זה יום העצמאות... עד מחר יעני יום הזכרון היה אתמול משמונה עד היום בשמונה שזה 24 שעות ואותו הדבר יום העצמאות משמונה זה כבר יום העצמאות אבל זה כאילו התאריך עצמו זה כן.. אני כעקרון לא אומרת חג שמח היום XD רק ציינתי שהיום המדינה בת 60 ואמרתי מזל טוב

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif אממ דווקא אני לא חושבת ../images/Emo9.gif

יום הזיכרון נכנס אתמול בערב והוא יוצא היום בערב, 24 שעות, כמו שאמרת... ויום העצמאות נכנס היום בערב, ויוצא מחר בערב. מה שאומר שעכשיו זה עדיין יום הזיכרון XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנו כן, בכל מקרה

אני לא אמרתי חג שמח או משהו אבל רק אמרתי מזל טוב למדינה כי היום היא בת 60

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif כה.. זה גם בצפר די זקן

כבר איזה 94 שנים...

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif היום ..

היום היה טקס נחמד בבית הספר , התוכניות בטלויזיה ממש עצובות.. לראות את כל המשפחות השכולות . ראיתי בטלויזיה עכשיו תוכנית שדיברו על אחד שנהרג בפיגוע התאבדות באוטובוס, אבל לפי מה שהבנתי הוא לא היה חייל הוא עוד היה בתיכון . יום הזיכרון הוא רק לחללי צה"ל לא ? ובערב יש כמובן מופע [כמו בכל שנה] אני מופיעה בריקוד עם מירי אלוני ואמיר פיי גוטמן .[מהפורום גם גילי MCFLY1] ואז אחריי זה להסתובב בהמון אטראקציות של שוהם הענקית , סתם .. נחמד בשוהם . שאלה ברור שלהתגייס ! זו לא שאלה אפילו . נכון שאני נגיד לא אוכל לתרום כמו הלוחמים , אבל כמה שאפשר . זו חובה וזכות . [נסו לקרוא את זה בקול כזה של נאומים זה יוצא טוב חח]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif יום הזיכרון הוא גם לנפגעי פעולות

איבה. זתומרת- פיגועים.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif הו אני השתתפתי בטקס...

אז ככה: הבצפר שלנו בנוי מסניפים- סניף אחוזה סניף מרכז סניף הדר בכל סניף יש כיתות א'-ט' ומתי שמגיעים לכיתה י' אז עוברים לבית בירם, שם לומדים כיתות י'-י"ב וכל הסניפים מתאחדים שם... בקיצור, כל שנה יש טקס בבית בירם ל-כ-ל התלמידים, של כ-ל הסניפים... וכיתות ט' עד י"ב צועדים בטקס. מזתומרת צועדים? המגרש בבצפר בנוי כמו איצטדיון כזה.. אז הכיתות שצועדות, צועדות לתוך המגרש ועומדות שם כל הטקס (שעה). וכל שאר הכיתות+הקהל יושבים בטריבונות. אז אממ השנה זאת השנה הראשונה שהשכבה שלי צועדת, והיו לנו כמה ימי חזרות... ונמנמ כולם לבשו חולצות מכותרות לבנות וג'ינס וכובע מכוער של בצפר... ותמיד יש כאלה שמתעלפים (כי בכל זאת, צריך לעמוד שעה ומדי פעם לזוז "דום" ו"נוח") ואני לא קרסתי D: טוב הנה תמונה כדי שתבינו בערך איך זה נראה... (זאת תמונה משנה שעברה) אה והשאלה
ברור שכן
איזו שאלה בכלל... אני לא מבינה את כל המשתמטים שאין להם סיבה "מוצדקת" כביכול... =/

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאיזה יופי../images/Emo9.gif

גם אצלנו יש מגרש כמו איצטדיון רק שהצבע האדום והפסים האלה קצת.. הרבה מחוקים XD

למעלה