../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifדיליי-רוק עצמאות!@#^%& [קראו!../images/Emo11.gif]
הגעתי ב-8:15 למתכונת בערבית כשלא למדתי הרבה במיוחד, המורה שאלה אותי שאלה ולא ידעתי לענות לה אז היא הייתה חמודה מספיק כדי לתת לי לעשות מתכונת חוזרת ביום ראשון. עד 11:00 עבר הזמן כשהיא בחנה כל אחד בנפרד ואנחנו פשוט חיכינו, ואז הלכנו לכיוון הרחבה הקדמית של הבצפר לטקס. אחרי הצפירה, חצי שעה טקס עם שיר אחד מרגש במיוחד. ובגלל שהתחנה הייתה מפוצצת ילדים אז נשארנו בבצפר להעביר את הזמן עד שכולם ילכו, עשינו צחוקים, דברנו על הערב ובסביבות 13:00 הייתי בבית >< אז הספקתי גם ללכת לעשות גבות והכי חשוב -
לא לנוח לקראת הערב. אחרי התכוננות ארוכה יצאתי אל חברתי ב-20:30 עם מיני מגניבה וגרביוני רשת כשכל הרחוב מסתכל עליי בדרכי לתחנה [כולל משפחת דוסים ^^
]. חיכינו לאוטובוס ונסענו לרוק עצמאות בראשל"צ! DDD: ישבנו קצת בחוץ ראינו זיקוקים והתלהבנו ואז נכנסו להופעה של המרפסות [
], אלכס [
] וטרי פויזן
הן היו כ"כ גרועות שזה היה כייף! חח השתגענו בשירים שלהן, היה קורע. אחרי זה עלו מופע הארנבות של ד"ר קספר, אנשים עשו פוגו וקבלתי מרפק לתוך השפה העליונה שפתח לי אותה ><" מוניקה סקס אחריהם, ובמכה אפורה זה היה מטורףף וגם בגשם חזקק
יוני בלוך קרע לי ת'צורה אבל לא היינו מול הבמה כי לא הכרנו כלום טחח ואפילו לא היה 'אחריות'!
אז הלכנו לטחון [פיצה אישית קרה ומסריחה ב-25₪!!!!] והמוכר שם היה שמן מצחיק כזה אז הצטלמית איתו DD: שייגעצ עם הופעה מעאפנה אבל יובל מנדלסוןןן
אביב גפן שהביא הופעה מעולההה ובמיוחד עם 'עכשיו מעונן' שכמו תמיד חיכה איזה 5 דק' על הבמה עד ל-'רוצים שינוי?!' XDD
בית הבובות הופיעו ממש קצררר, העיקר שהיה את 'עד שבאת'
סנרגיה המכוערים, היהודים עם הופעה גרועה ועברי לידררר
["קל הרבה יותר לז**ן בת*ת!.."]. היו מלא פריקים שלא היה לי סיכוי איתם ><, היו לי התקפות אלרגיה, ידיד שלי טען שהיו פשפשים בדשא
, התחברנו עם מלא אנשים מגניבים אבל הרגשתי כמו אמא כשהסתובבו שם ילדים בני 15 ו-16 [וכן, זה קטן
] וחזרתי רק ב-7 הביתה מצוננת, עם אף סתום ושפה נפוחה
סה"כ היה כייף, ואתן חייבות את זה לעצמכן בשנים הבאות. חפרתי, ועצמאות שמח! DD: