חגיגות יום רביעי

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif XDDD הבצפר הזה ענק ../images/Emo178.gif

איזה פחד להגיע אליו שנה הבאה

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהייתי באזכרה של דוד שלי.

זה כזה אירוני שהיום יומולדת של סבתא שלי, אם שכולה שצריכה ללכת לקבר של הבן שלה(לטקס הממלכתי השנתי הזה, שאגב השנה היה ממש גרוע) ולבכות עליו. סדרנו אלבומי תמונות קצת, ראינו ץמונות, הלכנו לטקס בבית קברות הצבאי ו..זהו ברורררררר שאני אלך לצה"ל!!!!!! ואני אהיה כלבנית! כולם מספרים כמה כיף היה להם בצבא וזה. זה נשמע לי ממש כיף! XDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאופפסס שרשרתי לא נכון../images/Emo122.gif

אני אעביר את זה לרגיל.

just orr

New member
הממ..

לא הלכתי לבצפר, אז קמתי מאוחר ^^ ובגלל הרעש של המכונת כביסה כמעט ולא שמעתי את הצפירה >< ועשיתי שיעורים ו..כל מיני XD כמובן שלא ראיתי טלוויזיה. אני לא יכולה לראות תוכניות של יום הזיכרון, כי כל פעם שאני שומעת סיפור של אחד החללים, אני נשברת. זה... אי אפשר לתאר את זה. תשובה ברור שלהתגייס לצה"ל. כאילו, זאת לא ממש התלבטות בשבילי חח
ווי עוד כמה שעות יש למדינה שלנו יומולדת D: מזל טוב ישראל?

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifיום קשה...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifהיה טקס נורא יפהה...

היתה הצגה של כיתות ט' ואז עשו מצגת של הנופלים שהם קרובים של התלמידים.. ואני ובת דודה שלי הבאנו תמונה של בת דוד שלי שנרצחה בפיגוע ב2002 ואיך שראיתי אותה בתמונה לא יכלתי וישר פרצתי בבכי כזה...כולם הסתכלו עליי כזה-? וחברות שלי התחילו לבכות בגלל שאני בכיתי חח ואפעם לא בכיתי ככה בגללה..כי אני לא כ'כ זכרתי אותה אבל היום פתאום הכל יצא החוצה... חפירה
ואממ..אני לא חושבת...אני אלך לשירות לאומי..כי הצבא של היום...זה לא משו משו...החיילים ברור שכן אבל מי שפוקד עליהם לא...

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאה ושיהיה חג שמח ובטוח!../images/Emo165.gif../images/Emo102.gif

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהייתי באזכרה של דוד שלי.

זה כזה אירוני שהיום יומולדת של סבתא שלי, אם שכולה שצריכה ללכת לקבר של הבן שלה(לטקס הממלכתי השנתי הזה, שאגב השנה היה ממש גרוע) ולבכות עליו. סדרנו אלבומי תמונות קצת, ראינו ץמונות, הלכנו לטקס בבית קברות הצבאי ו..זהו ברורררררר שאני אלך לצה"ל!!!!!! ואני אהיה כלבנית! כולם מספרים כמה כיף היה להם בצבא וזה. זה נשמע לי ממש כיף! XDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif אה ועוד משו ;;

אם היום מישהי תראה את הדלקת המשואות, אז יש ילד שמדליק משואה וקוראים לו אורן אלמוג, שהוא נפצע בפיגוע בחיפה במסעדת 'מקסים', הרבה מהמשפחה שלו נהרגה... יש לו מלא צלקות על הפנים והוא התעוור. אבל מה שרציתי להגיד זה שהוא בשכבה שלי =|

../images/Emo95.gif אם אני לא טועה

שנה שעברה עשו עליו תוכנית שהיה לו בר מצווה או משהו... מישהי זוכרת?

חצמבוש

New member
../images/Emo111.gif../images/Emo166.gif../images/Emo102.gifמזל טוב ישראלD:

השנה לא הייתה הרגשה של יום זכרון בגרוש. בהצגה נרדמתי, הטקס היה גם די משעמם. שנים קודמות הייתי בוכה בימי זכרון, השנה לא יודעת מה ניהיה עם הטקסים>< הם לא מרגשים בגרוש. והכי מעצבן שיש מעבר כ"כ חד ליום העצמאות מיום הזכרון, בכל זאת אנחנו אמורים לכבד יותר את אלה שהקריבו את חייהם בשביל שאנחנו נוכל לעשות על האש מחר. ילדים אשכרה צוחקים בטקסים. מה ניהיה. ואני אשרת בצה"ל כי א. צריך להמשיך את המורשת המשפחתית[כל המשפחה של אבא היו מפקדים בצבא הרוסי,כולל כמה בנות] ב. כי אמא לא עשתה אז צריך קצת צבא בבית. ג. להיות כמה שיותר רחוק מהבית משוגעים הזה>< ד. כל החוויה הזאת, בכל זאת צריך לעבור אותה. ה. אם לא אנחנו אז מי? המדינה הזאת תסלחו לי כ"כ מטונפת, שמה זין על כל אחד>< לראש ממשלה ולכל השרים שלנו אכפת רק מהגאווה. שיודו כבר על הטעויות שהם עשו במלחמה האחרונה, אם מבטיחים שלום עם סוריה אז שיעשו אותו כבר הדיבורים האלה לא ממש עוזרים. כל יום מתים חיילים בגלל הרשלנות של הממשלה שלנו. עם טיפת שכל לא היה בכלל את האיום הזה על פיגוע ביום העצמאות. כל יום עוזבים מאות ישראלים לארה"ב כי היחס שם הרבה יותר טוב, תודו בזה. זה כל מה שהיה לי להגידD: וזה לא שאני לא אוהבת את המדינה, זאת המולדת והכל אבל עם כל הכבוד אם המצב ישאר כמו שהוא עכשיו אני אחרי צבא חפשו אותי בסן פרנסיסקו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעאלק חגיגות ];

אני חולה עם 39 חום ולא הלכתי לרוק"צ בגלל זה ואני לא יוצאת מהבית בכלל בקשר לשאלה, ברור שאני אתגייס וזאת לא שאלה בכלל.

sweet shir

New member
וואי, תנחומיי ../images/Emo201.gif

ישלך מה זה חרא מזל O: ~חחחח אני מה זה מעודדתXD~ לונורא תמיד יש שנה הבאה:)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDD

את אחת הזונות
סתם כפרה סתם לא לקחת ללב<:

רק אענה על השאלה. חתמתי לשש שנים בצבא.

עוד שנה וחצי [רק עוד ארבעה סמסטרים....] מתחילה ת'שירות כשטכנית כל כנס עתודה נספר בפז"מ XD + יום החיול. אז כן. צבא זה הכי, אחותי!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifדיליי-רוק עצמאות!@#^%& [קראו!../images/Emo11.gif]

הגעתי ב-8:15 למתכונת בערבית כשלא למדתי הרבה במיוחד, המורה שאלה אותי שאלה ולא ידעתי לענות לה אז היא הייתה חמודה מספיק כדי לתת לי לעשות מתכונת חוזרת ביום ראשון. עד 11:00 עבר הזמן כשהיא בחנה כל אחד בנפרד ואנחנו פשוט חיכינו, ואז הלכנו לכיוון הרחבה הקדמית של הבצפר לטקס. אחרי הצפירה, חצי שעה טקס עם שיר אחד מרגש במיוחד. ובגלל שהתחנה הייתה מפוצצת ילדים אז נשארנו בבצפר להעביר את הזמן עד שכולם ילכו, עשינו צחוקים, דברנו על הערב ובסביבות 13:00 הייתי בבית >< אז הספקתי גם ללכת לעשות גבות והכי חשוב - לא לנוח לקראת הערב. אחרי התכוננות ארוכה יצאתי אל חברתי ב-20:30 עם מיני מגניבה וגרביוני רשת כשכל הרחוב מסתכל עליי בדרכי לתחנה [כולל משפחת דוסים ^^
]. חיכינו לאוטובוס ונסענו לרוק עצמאות בראשל"צ! DDD: ישבנו קצת בחוץ ראינו זיקוקים והתלהבנו ואז נכנסו להופעה של המרפסות [
], אלכס [
] וטרי פויזן
הן היו כ"כ גרועות שזה היה כייף! חח השתגענו בשירים שלהן, היה קורע. אחרי זה עלו מופע הארנבות של ד"ר קספר, אנשים עשו פוגו וקבלתי מרפק לתוך השפה העליונה שפתח לי אותה ><" מוניקה סקס אחריהם, ובמכה אפורה זה היה מטורףף וגם בגשם חזקק
יוני בלוך קרע לי ת'צורה אבל לא היינו מול הבמה כי לא הכרנו כלום טחח ואפילו לא היה 'אחריות'!
אז הלכנו לטחון [פיצה אישית קרה ומסריחה ב-25₪!!!!] והמוכר שם היה שמן מצחיק כזה אז הצטלמית איתו DD: שייגעצ עם הופעה מעאפנה אבל יובל מנדלסוןןן
אביב גפן שהביא הופעה מעולההה ובמיוחד עם 'עכשיו מעונן' שכמו תמיד חיכה איזה 5 דק' על הבמה עד ל-'רוצים שינוי?!' XDD
בית הבובות הופיעו ממש קצררר, העיקר שהיה את 'עד שבאת'
סנרגיה המכוערים, היהודים עם הופעה גרועה ועברי לידררר
["קל הרבה יותר לז**ן בת*ת!.."]. היו מלא פריקים שלא היה לי סיכוי איתם ><, היו לי התקפות אלרגיה, ידיד שלי טען שהיו פשפשים בדשא
, התחברנו עם מלא אנשים מגניבים אבל הרגשתי כמו אמא כשהסתובבו שם ילדים בני 15 ו-16 [וכן, זה קטן
] וחזרתי רק ב-7 הביתה מצוננת, עם אף סתום ושפה נפוחה
סה"כ היה כייף, ואתן חייבות את זה לעצמכן בשנים הבאות. חפרתי, ועצמאות שמח! DD:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ושוב תשובה לשאלה היומית.. ../images/Emo122.gif

אני מתכוונת להתגייס באופן אישי, ככל הנראה כרגע לפרויקט 'רקיע' שכולל לימודים שנה וחצי במכללת שנקר לאלקטרוניקה ואחרי זה גיוס לשנתיים לחיל חימוש. אני מאמינה שאנשים שהצבא נוגד את עקרונותיהם [לחימה לכדי ניצחון] יעדיפו שלא להתגייס. או מסיבות אישיות כאלו ואחרות. אני חושבת שחיילים רבים חרפו את נפשם כדי שלנו תהיה מדינה שהצליחה להחזיק מעמד ב-60 השנים האחרונות, אז למה שגם אנחנו לא נתרום קצת מעצמנו לילדים ולנכדים שלנו שיוכלו לחיות כאן בשלום? בקיצור, חפרתי. אני חושבת שהשתמטות ללא סיבה מוצדקת היא לא משהו שאני תומכת בו. מצד שני אם זה לא היה חובה אולי גמני לא הייתי מוצאת את עצמי עוד שנה בבסיס צבאי.

למעלה