חגיגות יום רביעי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אין לי ממש אופציה אחרת.. ../images/Emo4.gif

[פעם שלישית(!) שאני כותבת את ההודעה הזאת
]. אחרי שהעיפו אותי ממודיעין+ערבית. מרפואה. ומעתודה.
אני יודעת שחיל חימוש זה לא החיל האולטימטיבי אבל מה אכפת לי ללמוד עוד שנה [ולקבל תואר?] ולקבל תפקיד קצת יותר טוב ממש שצה"ל יכול להציע לי כרגע והכל במחיר סביר? שאלתי הרבה אנשים וחצי בעד הפרויקט וחצי נגד ואני כולי בתסכולים כי עד ה-20 לחודש אני צריכה להירשם למכללה. 70% ממני כבר רוצה ללכת להירשם. למרות הכל אני חושבת שאני אלך על זה.

זה עם תואר?

אז שווה לך. אם זה לא... אולי עדיף להתגייס כל"צ ולעשות תואר בפתוחה בזמן שאת חוזרת יומיות הבייתה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אם אני עוברת הכל בהצלחה, אז אכן,

אני מקבלת תואר הנדסאית שבהחלט יספק אותי. הכי באסה פה זה הקבע

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אכן, משהו כזה.

את בעתודה, לא? כמה קבע את עושה?

yael0000

New member
להתגייס.

אנשיםפ נהרגו בשביל שתיהיה את המדינה הזאת, אז נכון בנות לא חייבות להיות קריבות, וכל אחת תעשה מה שהיא מוצאת לנכון, ותשרת בתפקיד שהיא חושבת שמתאים לה. אבל כן לתרום את השנתיים האלה למדינה וכל זה.

Bleed for Me

New member
60 שנה!! פייי אייך הזמן טס!

להתגייס או לא?..טוב אני כבר חיילת אז אי אפשר ממש לענות על זה
אבל מה שבטוח הוא שישראלי אמיתי לא משתמט! סך הכל לתרום למדינה שנתיים אז למה לא? זאת אחלה חוויה וכולם עושים תפקיד משמעותי, ג'ובניקים וקרביים.. ואני עושה יומיות,10 דקות באוטובוס מהבסיס,אוכלת בבית כשאפשר והשירות, הוא יותר כמו עבודה על מדים..אבל מה,הלשכה לא יכולה לתפקד בלעדי אז אני לא סתם פקידה..אין מה לעשות, כל תפקיד הוא חשוב ורק לשרת ולתרום יביא אתכן רחוק, שעשיתן משהו בשביל המדינה ולא רק בשביל עצמיכן.. אל תלמדו ממאיה בוסקילה (שעושה עאלק שירות) ומבר רפאלי ועוד. לכו,תתגייסו,תשרתו,תלמדו ותהנו מזה..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifכמו שאומרים

כל אחד הוא בורג במכונה גדולה אם אחד יתפרק, כל השאר ישתבש..אז אפילו פקידה זה חשוב
חהחה, משהו כזה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifפקלש"ית, אה? XDD

כנראה שאני אצטרך להתרגל מתישהו לכל הראשי תיבות שנראה לי שאני בחיים לא אבין ולא אזכור

JuSt My LuCk

New member
עונה בדיליי ../images/Emo6.gif

יאייי יום העצמאות XDD בכלל לא הרגשתי אותו... ישנתי דיי כל היום XD הלכנו לים(כינרת) כמה חברים היה סבבה לגמרי
ראיתי רבע שעה מההופעה שהייתה כאן בכפר ולא ישנתי כל הלילה (בגלל זה כל חמישי ביליתי במיטה XD) לא באו אלינו אורחים וזה ממש חבל :( אני אוהבת שבאים אלינו אני מרגישה כזאתי... לא יודעת כיף שהמשפחה כאן . אבל עשינו על האש רק לנו המשפחה המצומצמתXP וכמובן שאחותי כל עשר דקות מצאה משהו חדש לצעוק עליו ורציתי לרצוח אותה אבל חפיף.... אממממ.... ואז ישנתי פשוט עד 8 וחצי והלכתי לחברה XP עכשיו שאלה יומית: האמת,שעד תחילת השנה לא ממש רציתי להתגייס... הייתי מתגייסת בכל מקרה אבל לא כי אני באמת רציתי . אז מה השתנה השנה? אני לא יודעת האמת.. אחותי עכשיו בצבא אבל תאכלס זה לא גרם לי לרצות להתגייס. מה שכן זה... טוב נראה לי שהתבגרתי יותר,הצלחתי יותר להבין למה צריך צבא בכלל,הבנתי שאני באמת יכולה להגן על המדינה,באמת למנוע עוד סבל לעם ישראל. אם לא היה צבא..... אז תחשבו על זה! לא הייתה מדינה בכלל! הצבא הוא מה שמחזיק את המדינה הזאתי. אז מה עם שנתיים שהיו יכולות להתבזבז על לימודים יתבזבזו על הצבא(כאילו הבנתם....)? קיצור להתגייס בטח שלהתגייס XP בתקווה כחובשת קרבית או משהו אחר בחייל הים XP

O0NoNi0O

New member
ברור שלהתגייס!!

אבל אני ציונית אחול מאניוקי אז אני לא דוגמא. קיצר, אני ממש רוצה להתגייס זה נראה לי דבר חשוב ומשמעותי בחייו של כול אדם שחי במדינה כזאת. ואמ זאת נראית לי גם חוויה מבגרת כזאת, לומדים הרבה מזה, הרבה יותר מחיים רגילים. ואמ..הלוואי והייתי יכולה להיות טייסת או משו אבל אני גמדה ולא רואה טובXD אבל אם הייתי בן הייתי בטוח הולת לקרבי זה כזה מגניייבב. אני מתה ללכת לקרבי!

למעלה