התפקדות חודש אפריל

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifזה ממש לא נכון...

זה נכון שרוב בני הנוער בחברה הישראלית היום אלה ערסים שמחמצנים את השיער לאותו הצבע, עושים עגיל בגבה ומדברים בעיקר בקללות ובעזרת אלימות, ופרחות שעושות גווני בלונד בשיער, שמות תוספות ועדשות, מחליקות את השיער ואחר כך אוספות אותו באותה צורה ומדברות בצווחות, מקללות את כל העולם למרות שאלה חברים שלהן או משפחה שלהן, ואחר כך גם צוחקות על עצמן בלי להבין את זה כשהן שומעות שירים שיורדים על פרחות... אבל יש כמה שנשארו איכותיים (משמע לא מנסים להיראות בדיוק כמו הסביבה, לא מפחדים להביע את עצמם, מרשים לעצמם לא לקלל את העולם ולא לדבר בצעקות וכו'...) והסיבה שאתן חושבות שיש הרבה יותר כאלה בכיתות י' היא שזאת עובדה שכל שנה התופעה מתפשטת והיא מחמירה... משמע אצלכן בשכבה יש הרבה פחות כאלה מבשכבה שלנו

מממממ

על כל דבר אפשר לכתוב "זה נכון ...אבל לא כולם ככה, את סתם מכלילה" או דברים בסגנון. קיצר מה שאת כתבת. אבל אני דיברתי על מה שקורה בבצפר שלי ומה שאני רואה. האמת שאין אצלנו ערסים ממש וגם לא פרחות רציניות. מן הסתםםם יש אנשים נורמליים, כמו בכל מקום. אבל כנראה שבמקומות מסויימים זה בא ביחידים. ואתן לא צריכות להיעלב מזה או להיפגע בכלל, זה משהו ספציפי לגבי הבצפר המכוער שלי.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifועוד לא התחלתי לדבר על צוציקים בחטיבה

פשוט משעשע לראות אותם,כ"כ מתלהבים שהם בבי"ס של גדולים ומתנהגים כמו ילדים מפגרים.בעיקר בח',שנה של טמטום והורמונים משתוללים,בחיי.ט' זו שנה אחלה. אני מסתכלת עליהם במבט של "אני שמיניסטית,סורו מדרכי,לא בכבוד שלי בכלל לעבור פה במבואה שלכם
" ומצחיק להסתכל על כל הבנות שהולכות בצרורות כי הן מפחדות מהצל של עצמן ומתלהבות כ"כ מזה שיש איתן קנונייה של בנות שהן נבלעות בתוכה.ומדברות כמו פוסטמות ותמיד-תמיד! יש להם תסרוקות מזעזעות ובגדים מחרידים.אוי,חוויות החטיבה,זה משעשע
זה שלב שצריך לעבור,מזל שהוא עובר,לפחות לחלק מהנבות.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחח אצלנו יש את הקטע שיש

"ספסלי דליתים" שזה המקום המרכזי בבצפר ותמיד מאוכלס בדליתים (וכשהם לא שם אז הגמילים תופסים תחת ויושבים בהם)... ושנה שעברה כשהייתי חדשה פחדו מהם פחד מוות! רציני! העזתי לעבור שם רק כי אח שלי תמיד היה שם וידעתי שיהיה בסדר
השנה זה יותר ללכת עם חברה אחת ולחפש את החתיכים... דרך אגב - למקרה שאת לא מבינה, דלית=תלמיד כיתה י"ב, גמיל=י"א

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלא! כל כך לא! בגלל זה אני שונאת אליפים

!! הם עיוותו לנו את הבצפר! זה אליפים, בטיחים, גמילים ודליתים. כי לא אומרים כיתה ג'ימל או כיתה דלד. אומרית כיתה גימל וכיתה דלת.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהיי! ומה אני אגיד??../images/Emo6.gif

אני עוד מעט בת 21!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifפורום המותאם לכל גיל וגיל! ../images/Emo6.gif

זה הכי אדיר שזה לא כמו פורום ג'סטין ביביר (אני מניחה) שכולם ילדות צווחניות בנות 13..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאה בעצם את כמוני! ואפילו גדולה

ביומיים חחחח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהתמונה שלכם מדהימה,

תפסיקו להיות כ"כ חמודים בסדר!?!?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

תודה חיחי
בי' מעוניינים נמצא לך איזה שמו''צ-סטוצ מתמשך שתצטרפי לחבורת הקשרים השמוצניקים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהלוואי ../images/Emo99.gif

למרות ש...טוב... זה לא יקרה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמתפקדת

קוראים לי:רותם
יצאתי לאוויר העולם:28.7.1993
ותק:17
מוצא גיאוגרפי:מודיעין
דרגה:שמיניסטית.
קומיוניקציה:אם תרצו-יש מסרים
חצי הכוס המלאה:הופעות,מסיבה,חופש פסח,תובנות,סמינר,יציאות עם חברים,כיף
חצי הכוס הריקה:
שאיפות עתידיות:סיום לימודים
,מתכונות,בגרויות ולהתראות
מתנגן:דני רובס-משהו חדש מתחיל Gorillaz Blur Jamiroquai Red Hot Chili Peppers Marl Ronson-Somebody To Love Me Hair Soundtarck אהוד בנאי ברי סחרוף הדג נחש החברים של נטאשה ארקדי דוכין אל המשורר הקליק תומר יוסף
פרופיל:
מוטו:דברים קורים תמיד בזמן נכון

למעלה